- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
-
F-ECT$
titán
Valami már a G2 óta nem kóser, azóta küzd a gps-szel az LG. Vannak tök jó és tök rossz darabok - ezek tiszta esetek -, a gond akkor van, amikor gyengén fog valami jelet, de azt normál körülmények között sem tudja tartani. Ilyenkor ugyanis a szerviz ránéz, működik -> nem csinálnak semmit.
Dive ever, work never.
-
Vikooo
addikt
En a G4 -el pont azt tapasztalom, hogy kivalo a GPS, jobb mint az S6 -e.
AndroidTS GPS Test szerint 18-22 muholdat lat es mindegyikre tud kapcsolodni, 3-4 kinait is tud fogni (tehat GPS, GLONASS, BEIDU), 3 meteres pontossaggal szinte azonnal megvan a lock. Lakason belul is mukodik.
Szerk.: most 23/22[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Hibátlan volt a G2-mben a GPS az első fél évben. Aztán clasheltem rá egy MIUI-t és egyáltalán nem működött. Megcsináltam a papírfecnis megoldást a hátlap alatt,kicsit jobb lett, de nem olyan, mint régen.
Gyárira állítottam,elvittem szervizbe, kicserélték az összes antennát és rádiós cuccot, jó lett újra. Kicsivel később újból MIUI, újból tönkrement a GPS.... "Szerencsére" a kijelzőm is besárgult, irány az LG szerviz Megint kicseréltek mindent, újból jó lett az egész. Azóta nem MIUI-ztam, hibátlan a GPS vétel minden szempontból. -
-
Aryon87
félisten
válasz novaktomi #3259 üzenetére
Ott valami igencsak beragadt es z szipantja az akksit. Bar legutobb nekem is kb 10%-ot merult este. Nalam kibirja a napot atlagban. De a tolto velem van meloban is, igy no para
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
mg1992mg
senior tag
Úgy is újra szeretném húzni most az egész telefont, szóval nekem -50% lesz majd mire végzek
-
Aryon87
félisten
Apro eszrevetel v10i kapcsan: ejszakara a smart connect alkalmazast hasznalom a nemitasert, na ez eddig mukodott. Eddig nem kert a rendszer engedelyezest, most kerte a hanghoz valo hozzaferest, amit ha medok neki, elszall a dolog, es ki is dob a "com.android.settings leallt" hibauzenettel..
A gyari ne zavarj mod mikent mukodik? Mert bekapcsoltam, de pl az iras hangja ugyanugy hallatszik...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SlyChocolate #3266 üzenetére
Sose hasznaltam. Anno Xperian hasznos volt ez a Sony Smart connect nevu app, megszokasbol hasznalom. Valamiert az istennek nem tudom az engdelyt megadni amit ker, mert osszeomlik.. Eddig ilyen baja nem volt
Tudom nelkulozni, miatta nem fogok FR-t csinalni.Mas: megint belebujtam a melyebben fellelheto dolgokba, es megtalaltam ezt:
[kép]
Kivancsi vagyok nyerek-e akkuidot vele. Mert gondolom azok hatterben, csendben futo cuccok, foleg a gugli szolgaltatasok..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
adomok
tag
Sziasztok! Én is bejelentkezem egy ezüst példánnyal. Eddig voltak: 2X, 4XHD, G2, G4. Mostanában volt egy kis kitérőm Iphone 6 plus és Iphone 6s irányba, de alig vártam a visszatérést! Meg kell mondanom, hogy ha a G4-en van ujjlenyomat szenzor, akkor nem váltok, addig használom ameddig el nem porlad Nekem nagyon bejön a G5 szerintem egy darabig biztosan nem váltok! A G4 is marad tartaléknak. Eddig egyetlen LG mobilom sem látott szervizt, remélem ez így is marad. Érdekes, hogy ez az első olyan mobilom, amire szépen jönnek az OTA frissítések, pedig korábban is mindegyik telóm magyar piacra szánt verzió volt. Ennek azért örülök, mert ma már nem szeretek kdz-vel mókolni. Továbbra is főként csak olvasom a topicot, de kérdés esetén szívesen válaszolok.
-
Aryon87
félisten
Udv a csapatban. Megerosito G4/G5 osszehasonlitast majd irhatsz, a kesobbi erdeklodok szamara.
+ kameraosszehasonlitast is csinalhatnal ha lesz valamikor idod, amit akar ide, akar a fotos topikba betehetnel (ott mondhatni egyeduli G5 tulajkent probalok helyt allni a G4ek tomegevel, meg a Nexusokkal (5X es 6P szemben )
Offkent megkerdeznem, hogy a G4ed mikori? Mert ugye x ido utan elojon a szeriahibaja a bootloop..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Akkor még a szerencsések közé tatozol, ha jól sejtem a tiéd gyártási ideje vagy 505 vagy 507. Kritikus időszak, de hátha-hátha..
Kíváncsian várom a tesztképeket. (Én is G4-ről váltottam cserésen)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Sebibalu #3279 üzenetére
Ha a 10i akkor azzal valami gond van. En lehet majd visszamegyek a 10e-re, akkor meglatom, hogy azzal mukodik-e.
[ Szerkesztve ]
-
-
martin0094
csendes tag
Ujjlenyomat olvasó mindig aktív? Tehát elég csak rárakni az ujjat vagy meg is kell nyomni?
-
SlyChocolate
senior tag
-
Tawaga06
csendes tag
válasz Sebibalu #3283 üzenetére
Többször csináltam már.....
LG UP...........
1. Telefon bekapcsolva legyen csatlakoztatva a géphez.
2. Elinditani az LGUP ot majd klikk az UPGRADEra,
3. FILE PATHban kikeresni a .kdz filet.
4. Majd start... teszi a dolgát és a telefon néhányszor ujraindul!!!!
5.Öröm boldogság.Vissza DOWNGRADING.....
1. Telefon bekapcsolva legyen csatlakoztatva a géphez.
2. Elinditani az LGUP ot majd klikk az UPGRADEra,
3. FILE PATHban kikeresni a .kdz filet.
4. Zárd be a programot majd nyisd meg ismét
5. Legyen megjelölve a REFURBISH és a BIN File
6. Majd start... teszi a dolgát és a telefon néhányszor ujraindul!!!!
7.Öröm boldogság. -
Aryon87
félisten
-
safizoo
tag
Nekem is volt IPhone-om, még a sima 4, de nem hiányzik. Neked mi hiányzik belőlük és mi hiányzott az androidból? Köszi
A G5 ből nekem a vízállóság hiányzik egyedül, de az is csak nyáron. Másban nem látok kompromisszumot, sőt, nem látok másik telefont amire le tudnám cserélni. (Egyelőre) -
firemanus82
senior tag
válasz mg1992mg #3289 üzenetére
Bocsánat: válaszra nyomtam nem az új-ra.
Kicsit lemaradtam a napokban a fórumról. Nálam a gps nagyon szuperül működik. Pillanat alatt pozicionál es pontosan es nem veszít jelet sem. Budapest belvárosi szűk utcaiban sem. A G2 nekem ilyen helyeken néha elvesztette a jelet. Szerintem az sem mindegy milyen programot használ az ember a navigációhoz.
Új verzióra kíváncsi leszek. De most ezzel a verzióval nagyon elégedett vagyok így megvárom nálatok mi lesz a tapasztalat.[ Szerkesztve ]
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
pistu1
tag
Sziasztok
LG smart boot Diag Tool mire való?;)
-
adomok
tag
válasz safizoo #3288 üzenetére
Nekem semmi nem hiányzik az Iphone-ból :-) Csak azért próbáltam ki, mert az ujjlenyomat olvasó kényelmesebb mint kódot pötyögni (céges levelezés miatt kötelező a kód vagy ujjlenyomat azonosítás). De a rendszer, a kezelés és a widgetek hiánya nekem megszokhatatlan volt. Nem vagyok egy pixelvadász, de a kijelző is ég és föld a G4/G5 javára. Persze prémium minőség az almás telefon, de akinek nincs más almás eszköze, annak szerintem nem érdemes egy szál Iphone-t vennie. Kivéve ha pénz nem számít! Sokszor leírtam már, hogy túlárazott, ár/érték arányban az egyik legrosszabb választás. Persze mindig osztottak a véleményem miatt, pedig ahogy írtam volt és van is almás eszközöm. Jelenleg is van egy ipad air2 és egy I6s nálam. Persze az utóbbit nem használom, megy majd eladásra.
-
firemanus82
senior tag
Na egy kiss off. Hamar a Samu égő akkor másolja a szifon is? Érdekes mert hol 1ilyen esetről irnak, hol pedig mar több ilyen esetrol is tudnak...
http://444.hu/2016/10/21/egy-kigyulladt-iphone-7-es-esetet-vizsgalja-az-apple
[ Szerkesztve ]
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
őstag
válasz firemanus82 #3294 üzenetére
A lithium akkul, föleg a lithium-polimer akksi hajlamos az elfüstölésre. Persze nem magától de elég egy rossz polaritás, nagyobb feszültség vagy pl fizikai behatás.
[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz Sebibalu #3295 üzenetére
Sajnos volt szerencsem li-po akksik tüzéhez. Nem egy könnyű tűzoltói feladat. Foleg nagy mennyiségről volt szó. Es vízzel nem oltható. Mikor ég az üzlethelyiség es bent a sok akksi hat... Mindenesetre picit elgondolkodtató hogy a nagy versenyben kikerül a piacra olyan technológia ami meg nem elég kiforrott es biztonságos...
[ Szerkesztve ]
-
GAthersw
csendes tag
Sziasztok!
V10e-vel az adatroaming tiltása leakelt nekem a telón. Óránként 100 B le, 120 B fel 3500 Ft/1MB-nál ez pár hét alatt elég szép számlát tudott csinálni. Figyeljetek oda rá!
-
PHuserT7
újonc
Sziasztok!
LG G5 H860 DUAL SIM telefont szeretnék vásárolni.
Van a topikban valakinek ilyen készüléke?
Néhány használati info kellene a készülékről. -
Cry0
őstag
-
Aryon87
félisten
Ez azbegy amiben egyetertek. 4 honapja van meg a telo, a camplus modul azota ott pihen a dobozaban, 2x volt csak radugva a telora probakepp, ill 2x kapott toltest. Gondolkodom az eladasan, de semmi ertelme, mert akinek G5 vn, annak alapbol van ez a modul is, igy meg 1-re senkinek nincs szuksege. Szal az ott rohad meg ahol van. B&O modul jobb mett volna a telo melle..
Kivancsian varom az utodot.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest