- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz vivo2000 #4465 üzenetére
Ha jol lattam, egy helyben van.
Mas: szervizben van, perpillanat se G5, se csereutalvany.. Jovo heten derul ki mi lesz a folytatas, ugyanis a garipapir itthon maradt. Emailban kellett elkuldjem nekik.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz vivo2000 #4477 üzenetére
Ez igazabol tetszesfuggo. Hasznos, mert latod az idot ertesites ripusat, nekem a Led hasznosabb volt, mert amiket haaznalok, azokhoz kulon szin volt hozzarendelve, pl viber vilagoskek, gmail lila, skype, sms sarga, nem fogadott hivas gyors piros stb..
Sajna itt az AOD nemnolyan mint Samunal, itt az egesz kijelzo aktiv, ami jobban hozzajarul a meruleshez.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz vivo2000 #4480 üzenetére
Ez jó kérdés, most G5 híján most nem tudok ebben segíteni, de emlékeim szerint nincs erre lehetőség, hacsak nem beállítás kérdése valahol. Ebben remélhetőleg a többiek tudnak segíteni.
Tomtotom:
Igen, az akksi eléggé bika pedig "csak" 4000-s. De mégis duplaanyit bír mint a G4-G5, V10nél meg 3x annyit bír. Összehasonlításban megnéztem.
A "melyik okostelefont vegyem" topikban a legtöbben a P9-et javasolták, utánanéztem a telónak, valóban faxa meg minden, de basszus, meglepve láttam hogy csak 5.2col a kijelzőmérete, vagyis még kisebb mint a G5
Mate8 ugye 6col, és nem érezni, + a kijelzőarány is igen jó.
Ha a Telenor visszaadná a pénzt, akkor lehet azt veszem meg végül. Kétlem hogy lehet bűvészkedni telenoréknál a csomagokkal hogy az S7e-t kihozhassam.. Bár azt is kétlem hogy az eddig letörlesztett pénzt visszaadják, mert nem 5k összegről van szó..
Köszi az infót, jól jött.[ Szerkesztve ]
-
joekajoeka
tag
válasz vivo2000 #4506 üzenetére
Komolyan mondom ha egy uj 3 napos telefonon is latszik a beeges, el tudjatok kepzelni milyen minoseget tesz le az asztalra az LG?
Ez igy rosszab mint az amoled.
Ilyent elfogadnek az Allview-tol, nem a nagy gyartoktol.
G2 kijelzo = sargulas
G3 kijelzo = sargulas
G4 kijelzo = beeges
G5 kijelzo = beeges
Hol eri meg nekik, hogy 2-3x csereljenek kijelzot?
Mondjuk biztos, hogy sokan eszre sem veszik a hibakat, itt-ott amennyien vagyunk a forumokon az meg nem szamit vesztesegnek nekik.
Hogy nem lehet ugy megcsinallni, hogy azt az 1-2 evet mukodjon normalisan egy telefon/kijelzo.Amugy en azonnal visszakuldenem, tegyek ahova akarjak, ugy tudom s7-rol jottel akkor proballj ki egy P9-et.
[ Szerkesztve ]
-
SlyChocolate
senior tag
válasz vivo2000 #4521 üzenetére
Egyetértek.
Én sem hagynám annyiban ha ilyen gondom lenne.Anno a G3 mikrofonnál lévő házrepedést is gariztattam.
Én pl. meg voltam elégedve a szervízzel.
Vidékről be küldve 3 vagy 4 napra vissza is kaptam a G3-at.
Amíg van garancia és meg is csiálják a vasat nagy baj nem lehet...
Azért arra mindig kivi lennék csak itt a fórumon hányan vagyunk G5 tulajok akiknek semmi baja a vassal.
Akik csak olvassuk a fórumot de nem szólunk hozzá mert nincs miért.
És hányan akik csak szidkozódnak?[ Szerkesztve ]
-
joekajoeka
tag
válasz vivo2000 #4529 üzenetére
Ne pazarold ra az idod kuldjed vissza es kesz!
Nem fog megjavulni csak hosszabb es hosszabb ideig fognak ott "ragadni" az ikonok.
Egyszer eszre vetted es azutan mindig azt fogod figyelni.
Ha akarod proballj ki egy masikat, hatha szerencsed lessz.
Ebben a formaban penzt kiadni erte , az LG tanuljon meg kijelzot gyartani. Ha meg vannak olyan kijelzok amelyek nem egnek be akkor tegyenek minden egyes mobilba olyan kijelzot, miert nem adjak a rossz minosegu kijelzos mobilt olcsobban?
Azt meg hogy egyeseknek tokeletes, nekem es meg egy parnak nem, hat megmondom akkor en atba**va erzem magam, ugyanis ugyan annyit fizettem erte. -
Aryon87
félisten
válasz vivo2000 #4582 üzenetére
Most csalodtam ilyen teren.
Ok, javitjak, holott el is utasithatnak.. Oke. De mivel 2x ugyanaz a tipus kerult bele, raadasul akksibol is aprilisi gyartasu kerult bele szinen 2x, ebbol vilagos, hogy nincs ujabb gyartas.
Ezek utan jovore meggondolom a G6-ot... Nagyot kell szoljon, hogy azt hozzam kiXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest