- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz greggorius #3050 üzenetére
Erosebb hardver, frissebb szoftver(ek) (nekem jobb uzemido).
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ßrainiac
addikt
válasz greggorius #3050 üzenetére
Zseton kerdese, vagyis h szansz-e ra.
Ha igen es van mibol, megeri.
-
Aryon87
félisten
válasz dkovizoli #3055 üzenetére
En is letoltottem telora. Nyomom fel drivera.
Most nem teszem fel, hajnalban keles es repules Hollandiaba. 10e kameraszoftvere most jo, nem akarom elcseszni[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ßrainiac
addikt
Nektek csinalt mar olyat hogy egyik pillanatban olajfestmenyt tol a kamera aztan tok jo minoseget?
Mintha 320x240 lenne a kep (nem tulzas, vacapp sem butitja le annyira ahogy az kinezett).
A korabbi 2db G5 nem csinalta.
Aztan volt egy olyanom h nem akart panoramat, kilepett errorral, probaljam meg kesobb. Restartoltam, majd "Android is upgrading 1 of 3 apps". Pedig nem volt semmi update :0
-
Aryon87
félisten
válasz ßrainiac #3057 üzenetére
Elobbivel nem talalkoztam.
A panoramat meg allitva kell, ez valami uj ficsor. Nyaron esztergomban akartam panozni, azt az emlitett error lett es kivagott.
Otthon jottem ra, hogy nem fektetve, hanem allitva kell.
G3-on ugyanez van a G5 UX feluletu rommal (Limitless 10.3)Idokozben felment drive-ra a v10i.kdz, ha netan onnan is torlodne ahonnan leszedtem. Meg nem tudni a torles okat, meg hogy stabil-e stb, de aki meg meri probalni, toltse..
En majd jovo heten teszem fel.
Ha nem jo a link, szoljatok.[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz mjani1172 #3061 üzenetére
Az S5 szar. Ebben igazat adok.
A tobbiben mar nem
Egy telom lett tegla, a masik ami nalam volt haver anyjae volt (egy G4) amin egyszer bejott a download mod es probaltam eletet lehelni bele, de aztan feltoltes utan mar nem hozta be azt sem.
Ha a jelenlegi G5-om is bekaksizik, akkor tenyleg Nexus 6P lesz. De samu semmi esetre sem.
Nem tudom miert gondolod, hogy prohardver szlengbol mondom, a felesegemnek volt S5-je es eleg sokat nyomkodtam, tapasztalatbol beszelek.
Tobb samu is volt itthon egyebkent, S3, Note 2, S5 ugye es S6. Nekem ezek a telefonok nem szimpik, nem tudok mit csinalni. S7 es edge sem jonnek be. Arokba kene loni engem! XD
-
ßrainiac
addikt
Erdekes, be van allitva gmail hogy "ignore battery optimization", megis pontosan 3 oraval kesobb jelzi ki, hogy uj emailem jott
-
firemanus82
senior tag
válasz ßrainiac #3066 üzenetére
Ez elég fura. Nekem szinte ahogy elkuldik a mailt azonnal meg is jön és jelzi is... Egyenlőre én vagyok az egyedüli akinek hibamentesen megy a masina? Egyetlen egyszer fagyott meg, 2% akksival autós töltőn és volt egy bejövő hívásom kihangosítva. Mikor leraktam egy rendszerszintű menübe lepett fekete képernyőn valamilyen boot menübe... De nem reagált semmilyen gombra vagy érintésre. Akksi ki és azóta is minden patika.
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
dnelb
veterán
válasz firemanus82 #3067 üzenetére
nalam semmi gond. sőt még az órát se adtam hozzá a doze kivételhez, az is ébreszt mindig.
-
smobika
tag
Sziasztok ! Sikerült már valakinek felrakni a v10i- szoftot én most próbálkozom vele de az LGUP-nél elvileg minden ok a DLL-t is felraktam betallózom neki és mikor elakarna kezdeni az usb felismerésénél kiírja hogy a program váratlan hiba miatt leállt ! Valamit nem jól csinálok vagy a win10 miatt van ?!!! A G3-romnál ezzel csináltam mindig de ezzel is próbáltam de ezzel sem működik LG Flash Tool 2014
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz smobika #3069 üzenetére
Fu mar nem emlekszem h mi okozta ezt, utoljara G3-mal szorakoztam ilyen teren asszem..
Masik USB port?
Driver reinstall?
Masik kabel?
Ugy gondolom, win10-en is mennie kene.
Edit: xda-rol:
This is what I did:
1. Installed LG UP LAB v1.1.
2. Installed the H850DLL msi file.
3. Created a folder named C:\Program Files (x86)\LG Electronics\LGUP\model\H860
4. Copied the H850.DLL file from C:\Program Files (x86)\LG Electronics\LGUP\model\H850 to the new folder
5. Renamed the file LGUP_H850.DLL to LGUP_H860.DLL
6. Everything went on smoothly !![ Szerkesztve ]
-
kobayashy
tag
válasz firemanus82 #3067 üzenetére
Szerencsére nem vagy egyedül
Nekem még az aksit sem kellett kivenni.
Minden megy akadás mentesen.
Nekem egy dolog van ami nem gyári beállítás,az az LG adatgyüjtögető/jelentő opció ami ki van kapcsolva a rejtett menüben.
Energiatakarékos üzemmódot nem használok. -
firemanus82
senior tag
válasz kobayashy #3072 üzenetére
Termeszetesen nekem is ki van kapcsolva a helyzet az hogy a G2 imádott telefonom volt de ez eddig a csúcs. Komolyan elégedett vagyok vele. Egy dolgot kivéve: a predektiv szobevitelnel néha a szavak elé kotojelet rak?! 😡 de ez legyen a legnagyobb hibája 😃
[ Szerkesztve ]
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
smobika
tag
válasz ßrainiac #3070 üzenetére
Szia ! Kébzeld az LGUP-pal megpróbáltam az europai v10e-t felrakni aszt gond nélkül elindította fel is telepitette, de a v10i-t sehogysem akarja gondoltam amit leszedtem sw-t az hibás de már a 3-madiokot szedtem le belőle és egyiket sem hajlandó telepíteni, valami gond lehet ezzel a v10i sw-vel !
-
bghistvan
senior tag
Áruljátok már el légyszíves, hogy a telefon memóriájából hogy a viharba lehet a sim kártyára másolni a névjegyeket.....
Csak importálás funkció simről telefonra opcióval találkoztam. -
bghistvan
senior tag
Semmit sem tárolok (asszony se mivel az Ő G5-jével szenvedek) google-on meg felhőkbe.....
Jólértem akkor nincs semmilyen opció a készüléken belül a névjegyek áthelyezésére?Osztan oldschool ide vagy oda.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
-
bghistvan
senior tag
A gyári szolgáltatós v10a-t lefrissítettem v10c-re,de már le is töltöttem a v10e-t, vajon megéri erre is tovább frissíteni?
Mik a tapasztalaitok v10e-vel kapcsolatban? -
peterson1190
tag
Sziasztok!
Egy ilyen készülék vásárlása elött állok.
Cégesnek lesz megvéve tehát fontos az elszámolhatóság. (Számla cég nevére.)
Szerintetek van olyan sfuniGSM, mely megfelel ezen feltételeknek?
[ Szerkesztve ]
Alcatel ?>3310>Cxt55>ZTEBlade 3>Xperia X8>Lenovo S650>LG G2>Lenovo vibe X2>Honor 6>Sony Z2>Huawei Mate 7>OnePlus One>Galaxy S6 edge>Honor 8>Galaxy S7>Galaxy S8>Mi Mix 2S>Pixel 4XL>iphone8>Iphone11>Mi10>Note20 Ultra>Zenphone 9>S24
-
ßrainiac
addikt
válasz peterson1190 #3084 üzenetére
En a OneMobile-nal vettem, volt 27%-os szamla.
Gyorsak es korrektek abbol, ami lejott ilyen rovid ido alatt.
-
kobayashy
tag
válasz firemanus82 #3073 üzenetére
Ha már megemlítetted a szövegbevitelt,neked van ékezet a gyári billentyűzeten?
Én nem találtam meg,így a swipe-ot használom.Itt van szerencsére ékezet,és jól tud magyarul.Ékezetnél nem a hosszan nyomásra előugró ablakra gondolok,hanem ahol kint van a billentyűzeten az ékezetes betü.
A predektiv bevitel volt az első amit kikapcsoltam,mert minden szavam "kiforgatta".
Nekem ez az első flagship telefonom,de nagyon megérte többet kiadni érte,mint amit eredetileg gondoltam érte.
Nem vagyok már mai gyerek,de most 4 hónap használat után még minden nap úgy veszem a kezembe a telefont,mintha ma vettem volna.Még nem múlt el az újdonság varázsa,pedig 1 hónap után már csak zsebre tettem eddigi telefonjaimat,hogy ez is csak egy telefon.
A lényeg,hogy nagyon gyors,szuperül optimalizált telefon. -
Zaji
őstag
Pár kép amit (közel) azonos pozícióból csináltam a G4 és G5 telefonnal.
(#3087) kobayashy Ezt nem értem. Van ékezet a gyári billentyűzeten.
[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz kobayashy #3087 üzenetére
A billentyűzet szerintem minden androidos telefonon a gyári billentyűzet így működik. Ha ékezetes karaktert akar írni az ember akkor bizony hosszan kell nyomni a magánhangzó gombját. De biztos létezik erre alternatíva. Én megmondom őszintén hogy nekem elég nagy és vastag ujjaim vannak így ezeket a billentyűket sem sikerül mindig eltalálnom. Ha meg több karakter lenne meg kissebbek lennének és biztosan folyamatosan félre nyomnék. A prediktív történet nekem aránylag jól muzsikál persze vannak szavak amiket az akar írni de 95%ban jól működik. És ékezeteket is javítja helyettem.
-
stickrs
senior tag
hello G5 tulajok, pár napja én is beruháztam egy ilyen telóra. nekem is előjött ez a képernyőfedvényes dolog, ugyanugy messenger zavart be, erre van kilátásba valami javitás? másik kérdésem, ha ujjlenyomattal akarom feloldani a kijelzőt, akkor azt ugy nem lehet megoldani hogy utána ne kelljen még a jelszót is beirnom minden feloldásnál? köszi a válaszokat
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Cry0
őstag
Sziasztok
az ujjlenyomat olvasó milyen gyors ? használható vagy érdemes semmiségnek venni ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Aryon87
félisten
Hozzaersz, es hasznalod is a telot, nem gondolkodik.
Stickrs: be kell allitani hogy ujjlenyomattnal mikent legyen. Te meg beallitottal pluszba meg egy zarolast[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz mjani1172 #3096 üzenetére
Hiany volt belole sok helyen (grafitszurke), aztan lett egy harmadik, jah ^^
Ha megunom, vagy bekaksizik ez is, akkor mar valszeg nem 6P-zek, szerzek egy Pixel XL-t. Bar egyelore tartom magam ahhoz amit a megjelenesnel mondtam, amolyan HTC10-es/ajfonos hanyinger kerulget ha ranezek. De melyen hiszem, hogy lehet belole valami.
-
mg1992mg
senior tag
válasz firemanus82 #3091 üzenetére
Sony-mon volt egy plusz felső sor, amin voltak ékezetes betűk, azóta is hiányolom, hatalmas plusz volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest