- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsij
tag
válasz sebestyen93 #34577 üzenetére
Nyugondtan frissitsd le, tökéletesen megy. Pár ember írta hogy neki bugos, telefonálás után nem teszi le a vonalat, hát nálam ilyen bug nincs. Szerintem nekik inkább a telefonjukkal van valami.
Galaxy S23 Ultra
-
-
kromatika
veterán
Szisztok.Nos tesom G4 ét megirigyelve én is vettem egy vodás még bőven garis H815 G4-et.Lenne pár tisztelet teljes kérdésem.Az alap lap 506-os.1:Ha még nem jelentkezett a botlop probléma,akkor is be vihetem és ki cserélikaz alap lapot?2:Sem otan ,sem wifin keresztül nem ajánjla fel a V20H-t,jelenleg V20G van rajta.Nem lenne a gariztatás esetén gond ha felraknám pl a független V20H-t vagy mindenképpen vodás V20H kell? 3érhetnék egy közvetlen linket ahonnét le tudok tölteni eus V20H_t függetlent vagy vodást?Végül pedig hogyan tudom meg nézni hogy nyitva van e a boot loader vagy sem?Előre is köszönöm mindenkinek.
-
bigrock
addikt
válasz neo_xperia #34589 üzenetére
Köszi a tippet! Igaz, így nem működik a stock naptár meg az email widget, de valamit valamiért.
-
Balzak83
senior tag
válasz kromatika #34604 üzenetére
Én most adtam be azzal, hogy melegszik. Elhitték, bevették garanciális javitásra, kiváncsi leszek, mivel jön vissza. Egyébként ügyfélszolgálat is azt tanácsolta, ne várjam meg a bootloop-ot. Garipapir vagy számla kell hozzá. Én beadnám a helyedben, de ha visszakapom a telefont, ugyis beirom a tapasztalataimat.
Akinek sz@rakodik a T-s rom, csinált factory resetet? Szerintem egyébként egy kábeles clean install lenne a legjobb, gépről, az a tuti!
[ Szerkesztve ]
-
h815
csendes tag
válasz Aryon87 #34602 üzenetére
Haver!Egyszer láttam a képernyőképed az össze vissza szines szagos indiai kinézettel(ne vedd sértésnek ha neked ez a stilusod legyen)
Telirakva egymással soha sem kompatibilis appokkal egy dologra 3 app feltelepítve.Nem csodálom,hogy lett bug csak az nem a szoftverben hanem benned volt[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz debcamp #34612 üzenetére
4-en....
kromatika
Hivatalosan a vodás és független telefonokra a v20g az utolsó rom. Ezért nem is ajánl fel mást, ez így jó. A v20h pedig a tmobil v20g-je, tehát ugyan az a rom,csak nekik más sorrendben betüzik.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
DonMaster
addikt
Bocs de enyémet nem láttad mivel stock mégis leirtad hgoy user error, szoval hagyjuk már, igenis bugos a rom, nem mindnekinél jöt még elö de vagyunk páűran, engem külföldröl hivtak letették én is letettem volna ha tudom mégsem tudtam, letenni, pedig a gombra is bevan állitva, az hogy sokkanak jol müködik ez is benen van a pakliban, én sem azt mondom irom, hogy minden hivásnál, de 1x elöfordult és ahogy olvasom itt a forumot jol tudom, hogy nem én voltam az első.Pedig aki legeslegelöször irta le ide annál én sem hittem el,
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Aryon87
félisten
Stilusodbol kicsit visszavehetnel...
Erdekes modon a G5-n is ugyanaz "az össze vissza szines szagos indiai kinézetu" dolgok vannak, es hopp, mily erdekes hogy itt meg 1x sem fagyott be a hivas lerakasos dolog.. Na hogy is van ez?? Mert szerinted 3 app van egy dologra (wtf??) es az okozza.
Orulnek ha kifejtened, ha mar ennyire okos vagy, hogy ugyan mi is lehet a gond..
Szines szagos indiai... Bexarok...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
tom_87
tag
Sziasztok! Pár napja egyik szolgáltató hálózatára sem tud felcsatlakozni a telefonom (több SIM kártyával is próbáltam). Azt írja ki, hogy nem jogosult telefon. Már többször csináltam factory resetet, de ez sem segített. Mi lehet a probléma?
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
Gyugyu1987
tag
válasz tom_87 #34619 üzenetére
Sziasztok! Nekem gyári független telóm van voda kártyával, de tegnap egyszer nekem is kiírta, újraindítás segített rajta! Nekem biztos hogy nincs tiltva mert ki van fullosan fizetve minden, tartozás szolgáltató fele sincs! Amugy V20G van rajta.
"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
törölt tag
válasz Gyugyu1987 #34625 üzenetére
Valódi tiltásnál nem tűnik el. Nem fog SIM -et olvasni, de bezárható a push. Viszont minden újraindítás, FR, kutyafüle után meg fog jelenni. Nála ez van.
Szerk.:
Nálad valami más kavar lehetett.Egyébként elég, ha a tulajdonos egyik számláján hátralék van, akkor már az összes eszközt tiltani fogják.
[ Szerkesztve ]
-
tom_87
tag
válasz Gyugyu1987 #34625 üzenetére
Koszonom a valaszokat! Fuggetlen a telefon mar fel eve hasznalom. Elmaradasom nincs egy vodafonos zsebwifi keszulekbol raktam at a SIM kartyat azota vannak gondjaim a telefonnal. Felhivtam az ugyfelszolgalatot szerintuk minden ki van fizetve illetve azt is mondtak hogy ok fuggetlen telefont nem tudnak letiltani. Egyebkent nekem is a tiltas jutott eszembe (de milyen jogon), de a vodafone a keresemre se volt hajlando IMEI szam alapjan megnezni a tiltast... Koszonom a segitseget, meg futok egy kort a szolgaltatonal.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
tom_87
tag
válasz #86973952 #34628 üzenetére
Egy ismerosomtol vettem a telefont, de nem reszletre vette es fuggetlen. Szerintem atteszem a Vodafone-s SIM kartyat egy masik (nem hasznalt) telefonba es ha az se csatlakozik fel, akkor valami elmaradas lesz a hatterben es a szolgaltato letiltja az eszkozeimet.
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
törölt tag
válasz tom_87 #34629 üzenetére
Elmaradás esetén a hívószámhoz kapcsolódó eszközt IMEI szám alapján tiltják. Nem úgy működik, hogy amibe bele teszel egy tiltott SIM -et, azt orrba-szájba tiltja.
Tehát az ismerősödnél kell megkérdezni, hogy van -e elmaradás. Azt is kérdezd meg, hogy az előző tulajdonos nevén nincs -e másik számon elmaradás, tiltás.
Szerintem a függetlent úgy értették, hogy nem szolgáltatotól vásárolt készülék.
G4 -ből van pár független is.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Ilyen nincs, független készüléket nem tud tiltani a szolgáltató. Ők csak a náluk forgalomba hozott készüléket tudják tiltani hatósági kérésre vagy fizetési elmaradás esetén.
A független meg sokat nem jelent, tele vannak a zug GSM boltok szolgáltatótól kihozott, majd kiütött telefonokkal. Hacsak nem tudták a függetlenítéssel a szolgáltatós múlt nyomait teljesen eltüntetni, akkor a szolgáltató képes letiltani.
Egy kört még azzal lehet futni, hogy a szolgáltatótól kérsz új SIM kártyát csatlakozási problémára hivatkozva, ha ez sem segít, akkor szerviz.
-
cicaslany86
aktív tag
Azt írtad több sim kartyaval próbáltad. Akkor nem lehet a sim hibás. Vagy a telefon rossz, hibás, vagy mégsem gyárilag független és nem lett fizetve az előfizetés amivel ki lett anno hozva szolgáltatótól. A magyar voda egyébként nem árul független telefont. Tiltani csak azokat tudná, amiket ő adott ki. Ha neked lenne elmaradásod, akkor csak azzal az egy simmel nem működne a telefon. Vagy ha a tobbi simed is tiltotta a tobbi szolgáltató. De az ugy már elég meredek, arrol nyilván tudnál.
-
törölt tag
válasz cicaslany86 #34632 üzenetére
Lapcserénél lehet független. Többen kaptak így vissza G4 -et.
-
DaDa
senior tag
A szolgáltató a telefont tiltja IMEI alapján nem a SIM-et így akárhány SIM-mel próbálja nem lesz jó.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
törölt tag
válasz cicaslany86 #34634 üzenetére
Csak a függetlenségre írtam.
Igen, a gyártói szerviz kommunikál a szolgáltatóval.
A bűncselekmény már más tészta.
Azt írta ismerőstől vette. Szerintem lapcserébe független lett a telefonja, előtte meg nem nézte. Így azt hitte mindig az volt. Legalábbis, ha tényleg nem árultak függetlent a Vodánál.
Szigorúan a jóhiszeműség jegyében.
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
sziasztok!
Ma sikeresen bedöglött a G4-em.
Se kép se hang,bekapcsolásra rezzen egyet és sehova tovább,még bootolni sem bootol,mert nem villog a led sem,hogy bootol.
Kijelző sem ad semmi képet,és a háttérvilágítása sem megy.
Ezelőtt csinálgatott olyat,hogy néha krixkraxok jelentek meg egy másodperc töredékére a fél kijelzőn,de nem foglalkoztam vele,mivel azonnal el is tűnt.
Ma viszont teljesen bekakukkolt.
Számítógépre dugva sem reagál,és a pc sem találja a telefont se download módban,sehogy sem.
Most akkor panel vagy kijelző a hibás?
Mert egyébként nagy szarban leszek,ha nem a panel,mert rootolva van a telefon...
Írjátok meg légyszíves mire tippeltek -
jimmedly
senior tag
válasz killzone1987 #34638 üzenetére
Panel. Ha a kijelző volna rossz, látná a pc.
-
törölt tag
válasz killzone1987 #34640 üzenetére
A BL nyitást nézik, nem a ROOT -ot.
Az alaplapod szerintem teljesen lehallt, szóval ebből semmi nem fog kiderülni.
HA már a led sem villog, akkor az többnyire csont kuka.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Cry0
őstag
nagy taps az lg-nek
szerdán feladtam a telefont csütörtökön beérkezett
ma perig vissza és érkezett a telefonom alap lap cserévelIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
nünüke1975
aktív tag
Lehet hogy a Sim kártya olvasója rossz a telefonnak.
-
törölt tag
válasz nünüke1975 #34646 üzenetére
Nem működik az olvasója, akkor olyan, mint amikor SIM nélkül indítod el a telefont. Vagy dobálja a vételt, SIM -et.
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Amúgy járt már így más is,mint most én?
Hogy letettem a telefont a kezemből, x perc múlva oldanám fel a kijelzőt és már gatya a teló?Amúgy éppen appot frissített,amikor letettem egy kicsit,aztán x idő mulva oldanám fel a kijelzőt dupla koppal,és látom,hogy csak a led villan fel,mint amikor felold a kijelző,de képet nem adott.
Még az aksit is kivettem,azthittem,csak behülyítette az app frissítés,de ezekszerint a panel döglött be,mert azóta,már bebótolni sem akar és a kijelző is full kikapcsoltan marad.
Illetve töltőre téve felvillan a piros led,majd miután a bootolás következik,nem csinál semmit,és a töltés is abbamarad. -
törölt tag
válasz killzone1987 #34648 üzenetére
Most akkor mégis van led és boot is? Mert akkor nem halt meg teljesen az alaplap. 1-2 órára tedd töltőre.
Bootnál kiírja, ha nyitott a bootloader. DE ha nem nyitottad tök mindegy. Szimplán a ROOT ez esetben érdektelen.
[ Szerkesztve ]
-
Reinkz
senior tag
válasz killzone1987 #34648 üzenetére
Vidd csak be a szervizbe, az már hulladék.
Inkább azt áruld el hogy mikor gyártású
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs