- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz alkatraz3000 #35199 üzenetére
Újraindítás volt a PC -n? A telefonon kijön egy üzenet, hogy engedélyezd a kapcsolatot?
-
törölt tag
válasz alkatraz3000 #35205 üzenetére
Kell lennie egy push -nak a telefonon, amivel engedélyezed a kapcsolatot.
Fent van az LG desktop app, akkor azt szedd le és telepíts újra mindent. Hátha az kavar be, ami előfordulhat.
Szerk.:
A gép amúgy látja a telefont?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz alkatraz3000 #35207 üzenetére
Most nincs bekapcsolva a gépem, de fejből az a lényeg, hogy engedélyezed -e a kapcsolódást a PC -nek. Ott Igen -re kell bökni. Az feltűnne, ha lenne ilyen, mert a képernyő közepére teszi ki a telefonon. Közvetenül az összekötés után. Természetesen bekapcsolt állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
Máriusz TO
csendes tag
válasz alkatraz3000 #35209 üzenetére
Utana levőre a mtp fajl megosztásra kattints rá
-
alkatraz3000
senior tag
-
Máriusz TO
csendes tag
válasz alkatraz3000 #35212 üzenetére
Nincs mit
-
-
mikesa
tag
Az istennek nem sikerül az MM romot felraknom... Próbáltam az Imperium 7.0-t és a Genesys 4.6-ot. Mindkettő megakadtam, ha a beállításokban a biztonság menüt kiválasztott - com.android.settings leáll. Innentől kezdve, ha újraindítom, bootloopot kapok, mindaddig amíg nem állítom vissza gyárira... TWRP 3.0.2 van fent, clean Install, minden partíció törölve. Lehet kellene egy stock rom, de nem találtam olyat amit TWRP-ben lehetne felrakni. Stock rom telepítés után újra kell raknom a custom recoveryt?
-
törölt tag
válasz mikesa #35218 üzenetére
Nem egy stock kdz -t kellene előtte feltenni, aztán újra TWRP? Gondolom benne van a stock recovery is kdz -ben.
FerNandor:
Itt a locked bootloader -es Genisys telepítés letöltésekkel.A 4.7 azért nem került még bele, mert jelenleg instabil. Viszont ez egyelőre az UX5 verzióra igaz. Az első, alap custom nálam nem volt annyi ideig, hogy teszteljem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #86973952 #35219 üzenetére
Lejárt a szerkesztésim...
FerNandor:Szóval itt: Ezekből:
- Az első az előfeltétel, a v20j kdz.
- A második linken egy UX4-UX5 keverék ROM van. Ez nem lett rendesen tesztelve.
- A harmadik linknél egy UX5 ROM van, ez viszont szétesik. Egyelőre nem ajánlom.Genisys 4.7 for v20j -ben lehet még potenciál. Ezt max. ma délután tudom tesztelni, de te is megnézheted.
Tehát a telepítés menete LGUP -ból:
1. v20j kdz
2. Genisys 4.7 for v20j tot[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mikesa #35222 üzenetére
Én tegnap 4x csináltam kdz, és szintén 4x tot flash -t. Szóval már nekem is nagyon elegem van.
Gondolom kell neki az alaprendszerből valami. A system -en kívül. Mert úgy emlékszem azt írta a srác, hogy az aroma lefuttat egy system format -ot.
Most csökkentett netről vagyok, azzal meg sem próbálom az XDA -t. Első nap, amikor visszaált a teljes netem véletlen pillanatok alatt hazavágtam. Egyik felhőnél rányomtam a "mindig szinkronra", csak wifi helyett...
[ Szerkesztve ]
-
dSERiES
senior tag
válasz rolandi350 #35197 üzenetére
Én a Sony-mon vettem észre hogy a Play Szolgáltatások ilyen időközönként 'szívat'
Pl. 2 hétig a képernyő a fő fogyasztó, a Play Sz. lejjebb van jóval, utána 2-3 napig feljön a legfelső helyre és szívja az akksit mint állat
Most a G4-en is a legfelső az akku használat menüben a Play Szolgáltatások
⊿sff⊿
-
Mikemend
senior tag
válasz mouzrr #35201 üzenetére
Sógornál láttam a létező legegyszerűbb és hordozható verziót: kóláskupakot. Komolyan! A kupakot megfordítva (alulról) a felénél kivágott a kupakból egy részt (sacc a telefon vastagságát, vagy egy millivel többet, majdnem a kupak tetejéig), abba beletette fektetve a telefont és szuperül megtartja, nem borul fel. Csak pislogtam, de már a párom is így nézi a tévét a telefonon.
-
Mikemend
senior tag
válasz Mikemend #35225 üzenetére
Még annyit: lényeg, hogy magas kupak legyen és függőlegesen legyen bevágva Az ásványvizes kupaknak kicsi a magassága, kidől belőle a telefon, nem tud megtámaszkodni Illetve ne teljesen a tetejéig legyen bevágva, mert akkor nincs egybefüggő perem, ami összetartsa.
[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
Ez a Spiegen tok nem kompatibilis a bőr hátlappal? Igaz ez?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Technoman
őstag
Mától akciózik az e-mag.
LG G4 bőr hátlap (fekete-Beige) + csomó Circle tok -49% -
David3
őstag
válasz deny330 #35196 üzenetére
Nekem ilyen tokom van, ha kocsiba ülök és kell navigáció, akkor kiveszem belőle, és a fekete bőr hátlap van csak rajta. Nem csúfítja el, viszont egy kicsit vaskosabb lesz tőle, ezt leginkább a fogásában veszed észre.
Más: pár nap használat után a V20i eddig jobb üzemidőt hozott, mint a V20g.
-
senior tag
Hatalmas pacsi ismét az LG szerviznek: szerda 16kor feladtam GLS Ponton a telefonom, csütörtök délelőtt el is indult Pestre a telefonom, péntek reggel átvették. Délután fel is adták, ma reggel meg is hozta a futár.
Komplett burkolat, kijelző, és akkucsere történt. Azaz ami maradt: töltő, hátlap, headset. Minden mást kompletten kicseréltek fél nap alatt.“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Cry0
őstag
sziasztok
mától búcsúzom tőletek
még sok frissítést nektekIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
DaDa
senior tag
Ez azt hiszem mindig aktuális...
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
ADAM1337
nagyúr
Ma beadtam a vodafone-hoz a készüléket javításra kiváncsi leszek mennyi idő lesz.
Én elállást kértem, majd eldől.Kaptam egy Z2-t csere telefonnak, nem is rossz.
-
FerNandor
őstag
válasz #86973952 #35220 üzenetére
Köszi. maradok akkor a gyárinál egyelöre.
Az elöbb volt két anomáliám:
1. volt egy hívásom, beszéltem, letettük. nézem pár perc múlva, még mindig ment a hívás, a számláló, tehát az az egész képernyö. Persze már vége volt amúgy. nyomkodtam a vége gombot, de nem reagált. Aztán ebböl a föképernyöre lépve, majd az értesítési sávot lehúzva, ott be tudtam fejezni.2. youtube-on zenét hallgattam. adok rá hangot, maxon volt. mondom miért halk ez ennyire, FHD videó stb... hát egyszer csak nézem, hogy a hívás hangerejét állította még mindig, ha hangot adtam rá...
egy újraindítás megoldotta, de a több, mint egy év és több ROM alatt soha nem volt ilyenem, se hasonló.
Ez V20i.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Smithy1986
tag
Hülye kérdés:
Alaplap csere után, újraindul a garancia?
Ha igen, és 2 éves garanciám volt, akkor a két év indul újra, vagy csak 1?Köszi!
--- Nil admirari | Semmin se csodálkozz {Horatius} ---
-
senior tag
válasz ToniSoprano #35234 üzenetére
Új telefon, a régi hátlap + alaplappal. Tényleg 10 perc lehet, de azért el lehet húzni hetekig
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
senior tag
válasz Smithy1986 #35242 üzenetére
Én ismeretem szerint 1 évet kapsz rá, de csak az alaplapra. Azaz ha 1 év 11 hónapban beviszed, alaplapcserre, akkor az alaplap új 365 nap, minden másnak marad az 1 hónap hátra.
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Félrekaptamelnéztemmegnéztemésnemértem mert hülye vagyok.
Az új UX-hez BL nyitás nem kell, de még nem stabil valami ? Mivaaaa ?
PlzHElp my brain iz overflood.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Technoman
őstag
válasz Smithy1986 #35242 üzenetére
Főalkatrészekre (PCb, kijelző) az LG az átadástól számított 1 év gart ad.
Ez teljesen független a 2 éves garodtól. -
dkovizoli
addikt
válasz deny330 #35245 üzenetére
Az ux az nem rom, hanem az lg kezelői felülete. Jelenleg a g4 a 4- es verziót használja még, a g5 kapta meg gyárilag az 5-ös verziót, azaz az ux5-öt. Ezt portolták a g4-re pillanatnyilag a genesys rom alkotói két verzióban. Az egyik bootloader nyitással, a másik anélkül flash-elhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest