-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
válasz fornettisuti #18049 üzenetére
Ja,engem érdekel!Regisztrálj be a Flickre és ott gyűjtögesd.Nagyon jó kép!
-
-
SharpSA
veterán
válasz zombinyul #18050 üzenetére
Szerintem meg nem hasznos információ, mivel mindenki másként, más programokkal használja a készüléket. Ráadásul meg két készülék sem teljesen egyforma, mivel szerintem a gyártás során lehetnek apró eltérések akár a használt anyagokban is. Bár valószínűleg ezek az eltérések legtöbbször tűrésen belül vannak, elhanyagolhatók.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Vica0712
tag
válasz Tomtotom #17950 üzenetére
Szia!
Szerintem nem nőies, (bár én nő vagyok ), szép színe van, nem túl világos, olyan unisex szerintem, el tudom képzelni egy férfi kezében is. Azt hiszem van itt a fórumon olyan férfi akinek ilyen színű bőr hátlapja van.
Bocsi , látom Quqesz már válaszolt is Neked.[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz fornettisuti #18049 üzenetére
Persze, jöhetnek, engem érdekelnek!
-
Quqesz
nagyúr
válasz neo_xperia #18057 üzenetére
Ha megnézed a nagyobb ablak alján kiírja, hogy nincsen csatlakoztatva mobil eszköz.Itt a telefonod nevének kellene szerepelnie.
Vica0712
Fornettisuti
toljad![ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
zezoka
őstag
válasz Stauffenberg #17702 üzenetére
Nexusnál lehett kényszeríteni is az OTA-t, ha az ember türelmetlen volt! ! Google playkeretrendszert kellett megkeresni az Alkalmazások/Összes között, és annak nyomni egy Adatok törtlése/kényszerített leállítást, majd rebbot, és utánna ha minden jól ment felajánlotta. (Hátha itt is műxik)
-
Vica0712
tag
V20d-nél telefontöltéskor mindenkinél jelentkezik közepes melegedés a telefonnál? Eddig nem tűnt fel V20a-nál. Vagy csak akkor nem tapogattam.
-
Quqesz
nagyúr
válasz neo_xperia #18060 üzenetére
van LG fiókod? Mert abba is be kell lépni a telón és a gépen is.
Vica
igen,de eddig is volt sztem[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz neo_xperia #18063 üzenetére
akkor nem toom elvileg jónak kellene lennie. Nem tudom köze van-e hozzá,de az lg szervere xaraxik.....pl az usb drivert sem tudtam letölteni egyből,mert hibát dobott....
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz Quqesz #18028 üzenetére
Mindig jó ha "van" s majd ha egyszer talán eladnám (pl. váltás miatt) akkor könnyen eladom a sok "új" tartozékkal együtt. (sok van már hozzá)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Bornie127
senior tag
Elindult a béta Marsmallow a Samukra, remélhetőleg lesz lassan a G4-re is. :-D [link]
-
zezoka
őstag
Berendeltem! Holnaptól tulaj leszek
Gondoltam megvárom az MWC-t de a Samu Ace3 pár nap után az őrületbe kerget, meg a G5öt amúgy sem tudnám (ill akarnám) kifizetni, nameg bejelentés után egyből nem kapható, arra bazíroztam, h a G4 talán lejjebb megy. De nem ér annyit a várakozás, h egy-két ezerrel lejjebb menjen.
-
Bontógojó
csendes tag
válasz BigBlackDog #18039 üzenetére
Pénteken frissítettem (OTA)V20d-re.68%-akkunál,2óra kijelzőidő,80%fényerőn-folyamatos böngészés.Akkuval való használat 12óra.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Peetr86 #18075 üzenetére
What? Vodás G4-re már tavaly ősszel kijött a Marshmallow.
---
Akkumulátor statisztikák: Srácok, én nem akarom megmondani, hogy ki és miről írhat, de tényleg leszakadhatnánk már erről az akkumulátor témáról. Tényleg rettentően unalmas, elképesztő mennyiségű hozzászólás íródik akár csak pár óra alatt (már csak nagyon felületesen tudom követni a topikot) és megdöbbentő, hogy mennyi hozzászólás szól arról, hogy éppen kinek meddig bírta aznap az akku, van aki napjában háromszor beírja a topikba, hogy éppen hány százalékon áll és milyen appokat használt amivel éppen addig merítette.
-
Bontógojó
csendes tag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Bontógojó #18078 üzenetére
Nem kifejezetten neked szólt, ahogy most ez sem.
Az ide rendszeresen járó fórumozók háromnegyede ellenállhatatlan késztetést érez, hogy bizonyos időközönként (jellemzően 2-3 naponta, de vannak akik naponta, sőt naponta többször is) leírják, hogy éppen milyen üzemidőt produkálnak/produkáltak.
Ez mérhetetlenül sok szemét.
Lehet drasztikusan vagy akár egyenesen s*ggfej módon hangozhat tőlem, de így van. Ezekkel a statisztikákkal nem lehet kezdeni az égvilágon semmit, hiába adjuk meg, hogy milyen appokat használunk, az nem vonatkoztatható sehogy egy teljesen eltérően belakott és beállított rendszerre.
Közben érezni a feszültséget, hogy sokan inkább herén harapnák magukat, mintsem egy újabb akkuhasználati screenshotot kelljen megnézni.
A topikban van már 18 ezer hozzászólás, jelentős részét át is olvastam, bitang nagy hányada az üzemidővel foglalkozik. A nagy átlag 4 óra körüli kijelzőidőket hoz. Lépjünk tovább.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Lenne egy olyan észrevételem, hogy elmulasztott eseménynél ( Messenger, Viber, e-mail, SMS, hívás, stb...) nem jelez a kis LED. A programokban be van kapcsolva,már ahol lehet! Töltésnél és kijelzőfeloldásnál viszont jelez a LED. V20D de 20C-nél is jelen volt a probléma! Szerintetek? -
zezoka
őstag
válasz neo_xperia #18079 üzenetére
Na frankó! Mármint az, h akkor lehet, h egy-két nap múlva ott is lejjebb megy, ahol én vettem!
A gari sosem izgatott, h amiatt vegyek szolgáltatósat. Eddig bejött, ha egyszer vmelyikkel szívni fogok, még akkor is jobb vagyok összesítve.
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz Stauffenberg #18080 üzenetére
Hát kb... Semennyire se releváns infó, egyik nap ez fut, a másik nap az, a háttérben ezt meg azt frissít a google, hideg van, meleg van.. stb stb... 20 d vel kurvajó az elő töltésnél, de ha a kovezkezőnél szarabb, akkor megy vissza a a 20c, és így tovább..
-
Peter.70
addikt
válasz neo_xperia #18079 üzenetére
Én is néztem. Én december elején még 157 eFt-ért vettem
-
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Aryon87 #18087 üzenetére
"ez a nehai megosztas"
Az időbélyegzők a te elmúlt egy hetedből származó, üzemidővel kapcsolatos hozzászólásaidat mutatják.
2016-02-01 (00:26:52)
2016-01-31 (19:19:13)
2016-01-31 (18:17:11)
2016-01-28 (20:03:35)
2016-01-27 (22:18:49)
2016-01-27 (15:53:17)
2016-01-26 (20:34:11)
2016-01-26 (02:42:38)
2016-01-25 (15:21:08)
2016-01-25 (13:54:38)Átlagosan 1,43 üzemidős hozzászólás naponta. Tényleg ne fogd fel cseszegetésnek ezt, de nem te vagy az egyetlen aki úgy érzi, hogy ez a téma nem merült még ki eléggé.
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok!
En is írok már ide egy keveset, tényleg mást sem olvasok mostanában minthogy mennyi a sot.
Szóval baromira meg vagyok elégedve e csodás készülékkel s nem is kell ennél jobb.
Kiváló minőségű, tetszetős, elég nagy, jó hangja van. A füles is tökéletes, nagyon állat mikor előveszem a zsebemből és nincs madzag. A hangzás kiváló persze nem a saját lejátszóval.
Nem kell rá semmilyen üveg az elejére meg ilyen olyan tok elég a gyári fólia meg egy átlátszó slim szilikon. Nem kell dobálni és kulcs mellé tenni a zsebben.
Hibát még nem fedeztem fel csak annyit hogy telekomos vagyok, gondolom mindenki érti.
Ezért a telefonért a Sonyt hagytam el de cseppet sem bánom.
Ja meg kell tanulnom vele fotózni...
Most ennyi jutott eszembe, baromi jó telefon lett s nem gondoltam volna sosem hogy ilyen sokáig kibírom root nélkül :-DÜdv Szabi
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Mostanában nem nagyon voltam fórum közelben, ezért le vagyok maradva kicsit. Most húz le a telefon egy 932 mb-os frissítést. Én még jelenleg 10D-n vagyok ezzel is istenkirály a telefon. A kérdés arra irányul, hogy létezik hogy most nekem a 6.0-t szedi? Mert ha emlékeim nem csalnak akkor új verziót már a G2-re sem nagyon adott ki az Lg OTA-n. Hanem a Pc suital, meg a Bridgel kellett frissíteni.
A válaszokat előre is köszönöm
-
MODERÁTOR
-
DaDa
senior tag
válasz Mike81 #18095 üzenetére
Nem nézted véletlen a számozást amit felajánlott? V20-al kezdődik akkor az 6.0. Egyébként a napokban jelent meg OTA-n is pár régióra a 6.0 szóval lehet az MM.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #18093 üzenetére
Rendben, akkor befejezem az akkutémát
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
senior tag
kamera téren tegnapi nap a telefon élesben le alázott egy P8-at.
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest