- Milyen notebookot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
telekom v20d elérhetö bridge-el.
végre épideje volt.
szerintetek megéri frissiteni?
2016.02.03 - frissités[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
-
kocsij
tag
Na megjelent nekem is a frissités. Frissités után hogy kell resetet csinálni rajta? Ha megvan a reset akkor a biztonsági mentést visszatehetem rá ami a V20B-ről készült?
Galaxy S23 Ultra
-
Black Viking
csendes tag
válasz #82729984 #18231 üzenetére
Szia Porthoszx! Köszönöm a választ! Úgy gondolom 100%-ban igazad lehet, sőt van!
Mivel van rá gari így tényleg kár aggódni. Mondjuk megmondom őszintén nekem ez a G4 a legszebb és legjobb telefonom,( a Nokia 3310-esem óta ami örök etalon marad ) már csak ezért is féltem kicsit jobban mint az elődjeit. -
DonMaster
addikt
meg let 10p alalt lefutot,
nem nyomok fr-t
android biztosnsági javitási szint nél másnál is 2016.01.01 -et ir aki fügetlen v20d-vagy lgup-al frissitett?LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DonMaster
addikt
hivatalos link hogy az 5.1 hez képest miben változott a 6.0 , szerintem bemehetne az összefoglaloba, is. link formájában.
köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Nem hinném.. Nemrég skypoztam, és majdnem 15-20%-ot merült 15 perc alatt?
áááá, holnap megnézem szabadnapomon mit produkál, de sztem este megy vissza a 20C. Nem vagyok elégedett a D-vel.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
2 töltési cikluson már túlvagyok. Most van a 3.
20c esetében nem volt ilyen, még akkubeállás alatt is sokkal jobban teljesített.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
DonMaster
addikt
válasz kocsij #18313 üzenetére
igen bridge böl én is kiaakrtam másolni nem sikerült de mobilon is megjelenitte ezt az oldalt igy meg müködik és azért is linkeltem be ide, hogy ha valakit érdekel hgoy miben változott az most eltudja olvasni már aki nem frisitette vagy frissités elött ál.
szerencsére magyarul vanLG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
kocsij
tag
Hát nem tudom, de nekem valami nagyon nem tetszik. Kicsit akadozik a rendszer, lehet LGUP-al kellene feltenni a telekomos V20D-t teljes installal.
Galaxy S23 Ultra
-
clavell1977
csendes tag
Én is frissítettem; az enyém Telekomos. LG Bridge-el frissült, gond nélkül. Semmi akadozás, lag, akármi nem tapasztalható, pörög, smooth, mint előtte. Eddig pozitív a benyomás.
-
zombinyul
addikt
Én is az elégedettek táborát erősíteném. Az üzemidőm nem javult ugyan jelentősen V20a-hoz képest (bár kijelzőidőbe kb. ugyanott tartok, pedig már napi néha több óra hívás is lezajlik, ami a-nál még nem volt), nekem bőven megfelelő amit az akksi nyújt. Az összes hülyesége megszűnt a telefonnak amit a-val produkált, atomstabil, és gördülékeny az egész telefon. Langyosnál magasabb hőmérsékletű meg nem nagyon volt még, ami annak tükrében előrelépés, hogy a-n sokszor egy hozzászólás megírása után tűzforró volt.
Jah és én csak 6.0-ára lépve csináltam HR-t, d-re frissítésnél nem.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
neo_xperia
senior tag
-
clavell1977
csendes tag
válasz neo_xperia #18323 üzenetére
Én nem csináltam fr-t most az 5.1-ről 6-ra sem, de így is kifogástalan.
-
SkiDev
senior tag
Jelentem itt is megérkezett a Telekomos v20d
Nyomom is felfele.Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
neo_xperia
senior tag
válasz clavell1977 #18326 üzenetére
Maradjon is úgy. Pedig fővreziö váltásnál ajánlott a fr.
Úgy látom csak hatásos volt a petíció
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz zezoka #18259 üzenetére
Na, megjött a tok.
Asszem inkább maradok a bőr hátlapnál, ez meg marad tartaléknak.
Lehetetlen belőle kiszedni a telefont, és ráadásul a tetejét sem lehet odahajtani rendesen a telefonhoz, kb. 1 centire eláll.
Az elején a centis szürke G4 felirat szintén nagyon kell rá.
-----
Meg megjött a QC2.0-s blitzwolf töltőm is, holnap lemerítem a telót, és megmérem mennyi idő mire feltölti QC-n.
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz neo_xperia #18329 üzenetére
lehet, de örülök hogy nem v20c -t adtak ki hanem v20d-t elgalább. ami a legfrisseb jeleleg, kiváncsi vagyok hogy késöbiekben hogy fog müködni a rendszer. mármint akkor is késni fog vagy jönni fog rendesen. nah mindegy eddig nem rosz, a memoria kiirás kicsit gáz lett, de azonkivül változás nem lelhetö fel, mondjuk az igaz hogy amég 5.1-en az igo elindult root nélkül sd kártáyrol addig itt nem sajnos. de ha üzem idöben hoz az 5,5sot nál többet akor már megérte.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz DonMaster #18331 üzenetére
Nekem is töltődik le a Telekomos V20D Bridge-en keresztül.
Azért érdekes ez az egész, mert időnként cseszegettem az ügyfélszolgálatot miatta, ahol mindig azt mondták, hogy zajlik az új ROM tesztelése és nagyon-nagyon alaposak, ezért késik.
Khm... a V20A megjelent már tavaly októberben, a V20D, amire most frissít meg csak pár napos.
Amennyire néztem, már egyre több G4 tulaj cseszegette őket Facebookon és szerintem sebtiben átpasszírozták az engedélyezési folyamaton a legutóbbi verziót. Tesztelés... persze.
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #18333 üzenetére
De tesztelik!....rajtad sztem ne aggódj, nem baj ha a v20d-kaptátok meg. Képzeld ha csak az a jött volna ki!
Mindenkinek
Nem toom ki hogy nézi, de a mikor felraktok egy új gmail címet nézzétek meg mit frissít, mert ott aztán van vagy 10 pipa és lehet fele sem kell. Viszont a szinkron(főleg ha több gmail is van) piszkosul lelassíthatja a telót! A G3s pl percekre fekete kijelzőt dobott. A másik nem tudom észrevettétek de a Hálózatok menüpontban van egy csevegő szolgáltatás is, amit alapból bekapcsol a rendszer![ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #18333 üzenetére
Őszintén megmondva a gyártók helyében csak annyi módosítást engednék, hogy rátegyék a hálózati zárat, semmi mást! Se boot logo, se csengőhang, se szolgáltatós appok!
-
Stauffenberg
nagyúr
Frissítettem az összefoglalóban az aktuális verziókat (végre jól néz ki a lista), de a Telenor és Vodafone tulajok jelezzenek vissza, hogy tényleg azok-e a legutóbbi verziók, ami oda vannak írva.
(#18336) YamatoVTEC: Én is, de a szolgáltatónak is van kényszerítő ereje, náluk fogy a legtöbb készülék. A gyártó meg inkább enged amennyit tud, de többet ér neki, hogy zökkenőmentesen fogyjon a cucca, mintsem a szolgáltató beintsen.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #18337 üzenetére
A voda is már v20d
-
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #18337 üzenetére
Kiveve ezalol az Apple termekek. Miert?
-
toto0569
addikt
válasz #18001664 #18338 üzenetére
én inkább ilyet rendeltem.G Pro tok de belefér,sokat fényképezek és csak útban lenne,ha hajtogatni kellene.
+ véd a portól meg az egyéb szennyeződésektől -
Stauffenberg
nagyúr
válasz Quqesz #18334 üzenetére
"de a mikor felraktok egy új gmail címet nézzétek meg mit frissít, mert ott aztán van vagy 10 pipa és lehet fele sem kell."
Mindent bepipál alapból és megpróbál mindent azonnal lefrissíteni. Ami szerintem baromi nagy idiótaság. Nálam több céges email is be van állítva és eszem ágában velük például névjegyzéket szinkronizálni (hát még a többit, bőven elég maga az email forgalom meg a naptár).
Ilyenkor azt csinálom, hogy amikor felviszem a fiókot, egyszerűen kikapcsolom a mobilnetet és a Wi-Fit is, így nem tud hozzákezdeni a szinkronizálásokhoz, van idő előre kikapcsolni a felesleges dolgokat.
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #18342 üzenetére
Egyetértek. Gogli hova lógni is be van pipálva alapból és nem is tudsz belépni ha megy a szinkron az elején. Az ötleted viszont jó, kipróbálom majd.
-
zachary
tag
Szeretnék én is benevezni egy G4-re egy jó pár hónapja, de már feladtam, hogy a Telekom fogja valaha is árulni anélkül a nyomorult fejhallgató nélkül. Gondolkoztam, hogy megveszem kék ténél kártyásan plusz függetlenítem, vette már így valaki? Melyik Telenor az ahol ilyet csinálnak Pesten? Voltam itthon viszonteladóknál, de itt olyan szintű sötétség van, hogy az már fizikai fájdalmat okoz. Sufni boltokban meg nem merem megvenni.
-
sid87
senior tag
(#18237) Aryon87
Hát lehet, de sajnos nem tudom melyik app lehet.(#18238) Quqesz
Google felszinkronizálta a dolgokat, mint eddig mindig. LG Backupot is használtam pár játékra.(#18246) Stauffenberg
Köszi, kipróbálom, kíváncsi leszek.iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Az Lg drive felajánlotta, hogy frissítsem a driveot. Megtettem, csinálni szerettem volna bizt. mentést gépre és azt írja csináljak 11Giga helyet a telón és nem is megy tovább. Eddig gond nélkül gépre tudtam csinálni backupot.
Nálatok jelentkezett ez? -
senior tag
-
htc07
addikt
Jó ez az lg bridge, 3,5 óra alatt akarja letölteni az új romot.
Nem vagyok én ehhez hozzászokva a gigabites internetkapcsolat korában
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest