- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Sziasztok!
Keresővel sem lettem okosabb így megkérdezném a gurukat!
- Vmi széria hiba lehet a G3-nak a kék/zöld képernyő, nincs wifi, és a simkártya/sd kártya hibák? Rengeteg videót látni hogy ezek a tipikus bajaik neki, és videókat arról ahogy megoldják. Ezek mitől lehetnek, talán túlmelegedés miatt? Azért kérdezem mert szeretnék ilyen telót és érdekelne ezek a dolgok. -
Mtbsrác
senior tag
DJ. Ru$y, SkyLine3000
Akkor nézek vmi más telefont, sajnos én is ilyen véleményt vártam a látottak alapján.
-
Mtbsrác
senior tag
Na úgy esett hogy mégis egy G3 lett a társam egy 2/32gb-os személyében, nagyon jó áron sikerült szereznem. Hol tudom esetleg megnézni hogy mikori gyártásu a készülék? Ill belehet-e állítani direkt neki hogy ne tekerje a procit annyira mert számomra felesleges. Az a pár program úgyse eszi a procit meg a kijelzőt se dolgoztatja meg a felbontásuk miatt. No persze az okés-e ahogy dolgozik úgy melegszik is rendesen?
-
Mtbsrác
senior tag
Ami még lemaradt hogy a rádiónak lehet nagyobb hangerős adni mikor kirakom hangszóróra? Nagyon gyéren szól, mármint halkan. Ennyi bajom van vele csak.
-
Mtbsrác
senior tag
Őszintén a telefon tudása nekem nagyon sok messze nem használom ki amit tud. Tudom hogy sokan lebeszéltetek de jó ár miatt vettem meg. Konkrétan az nemérdekelt hogy 32 vagy 16 vagy nemtom milyen gigabájtok vannak benne. Amiatt is kérdeztem hogy lehet-e lejebb venni a teljesítményét ha dolgozik maxon azért melegszik rendesen akkor. Nemérdekelne hogyha 3 mp-el később töltené be a progit hát nem nagy ügy nekem. Több mindent csinálok vele azért érezni rajta. Amit észrevettem hogy 4k videóvfelvétel közben melegszik a legjobban.
Ill a rádiót lehet hangosítani mikor kirakom hangszóróra? Erre sajnos nemkaptam választ.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz Mr.Franczy #40177 üzenetére
Gondolom de utána hogyan kéne majd csinálni. Kingroot elvileg jó az 5-ös droidhoz? Nemkell semmiben sem matatni vele csak simán elindítom és megcsinálja maga a dolgot? Kössz
-
Mtbsrác
senior tag
válasz SkyLine3000 #40181 üzenetére
Azt én sem erőltetem csak kipróbáltam párszor hogy mégis milyen. Azt tudom hogy a limit 5 perc mert 3 perces videó is 800mb volt .
A rádiós problémám izgat a legjobban hogy a speakerre még + hangerőt adjak. Ill hogy ami a főoldali leírásban szereplő king root, úgy működik-e hogy csak feltelepítem és root-ol is. -
Mtbsrác
senior tag
válasz gjoco1 #40183 üzenetére
Nekem a G2 csinált hasonlót de ott ugye akkut nemlehetett kivenni de mindig a kikapcsolás előtti idővel indult de az szinkronizált legalább. Viszont lehet nekem is kikéne cserélni azt a kis akkut bár nehiszem hogy kapni olyat, mert nekem se szinkronizálta össze mikor megkaptam a telefont. De beállítás óta jó.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz JoseGee #40214 üzenetére
S hogy vegyük le az órajelet? Már én is kérdeztem régebben de válasz még nem jött rá. Talán te megadod.
Ill a King Root-al amit a store-ból lehetet tölteni csak elindítom és root-olja is a telót? Értem ezalatt hogy nemkell hozzányúlni semmihez ő maga megcsinálja amit kell. 5.0 droid, v21a-eur soft-al.
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Esetleg van olyan alkalmazás amivel ki lehet váltani persze nem cserélni a gyári fm rádió progit amiben tudok hangerős is adni neki? Online cuccok nemérdekelnek. Csak kifutottam a szerk időből.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz DJ. Ru$y #40229 üzenetére
Ezek az állandó hirtelen felmelegedés és lehűlések miatt vannak, ha jól gondolom.
Emiatt is kérdeztem régebben de azóta se érkezett válasz, hogy hogyan lehet levenni a proci órajelét. Ill a root-olást elég megcsinálnom a kingroot-al és kész is? Ehhez elvileg nem kell hozzányúlni megcsinál mindent maga.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz DJ. Ru$y #40232 üzenetére
A szoft ami rajta van V21a-EUR-XX. Ha jól értelmeztem amit írtak róla ezt rootolni tudja még, de melyik verzió. App neve kéne amivel meglehetne csinálni, ill a rádió hangerő növelést is akkor már megejteném, de ahhoz is kellene az app neve amivel akkor ha már rootolt megejteném.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz SkyLine3000 #40248 üzenetére
Hali!
Ment egy privát üzi.
-
Mtbsrác
senior tag
Egy gyári v21a-eur-xx drojid 5.0 kdz file-t honnét tudnák leszedni? Vagy küldene valaki azt megköszönném
-
Mtbsrác
senior tag
-
Mtbsrác
senior tag
válasz FoxiestFox #40399 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Amúgy miben "felépítésileg ill anyagban" másabb a 2/16-os mint a 3/32-es verzsönök? Szarabb anyagból van a 2-es és ezért száll el annyira sok belőlük?
Régebben írtam hogy nekem valszeg amolyan szürkeimportos 2/32-es telóm van, de közben kiderült hogy nekem is 3/32-es titán van ami a jobbikféle fajta.
-
Mtbsrác
senior tag
Root-olva van a telóm v21a, s azt kérdezném hogyan és mivel lehetne lepucolni a fölös dolgokat? időjárás, mcafee security meg vmi install app akármi frissít állandóan. Ezektől megszabadulnák szivesen. Vagy még mitől érdemes?
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Olyat kérdeznék hogy mitől lehet az, hogy 30% alatt van az akku akkor gondol egyet és hívás indításnál vagy fogadásnál kikapcsol és újraindul. Párszor eljátsza, utána sok töltésig semmi baja, majd megint csinálja párszor, és megint utána semmi baja alacsony akkufeszen. Akku rendben nálam 100óra+ készenléteket hoz simán. Nincs telepakolva semmi xarral pár app van rajta amit néha használok azt ennyi. Stock root-olt rom van rajta. De nem root-oltal is ezt csinálta amióta megvan 1,5éve. G3 titan a teló.
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
válasz DJ. Ru$y #40931 üzenetére
Kössz , akkor vehetek új akksit.
Kiváncsiságból csináltam azt hogy a telefonról töltöttem az akció kamerámat 36%-tól indulva. Szépen egyenletesen le is ment 8%-ra és ott kihúztam a kábelt, majd 20perc utána visszament 12%-ra és jött egy hívás amikor most épp nem fosingózta össze magát. De ígyis úgyis akkor kell vennem másikat. Mennyi idő alatt érkezett meg a sráctól az akkud akit linkeltél? Gondolom a szokásos kínai 2-3hét.
-
Mtbsrác
senior tag
Kérdésem volna, hogy itt írtátok kinek mennyi idős a telefonja és megy ill már nemmegy. Oké 16gb-os megmurdelós volt, nekem is Titán 32gb-os (5.0 gyári szoft rootolt) van fél évesen vettem most lesz ősz végén 3, amit énhasználtam ismerőstől aki nem nyúzta csak telefonált, és én sem nyúzott. Napi 1-2 weboldal megnézése meg telefonálás a programja, Ill ha kinnt vagyok a pályán akkor a kamera videóit otg-n nézzük vissza. Szerintetek így mennyi ideig mehet el? Amolyan találós kérdés
Ill a másik amit kérdeznék hogy volt régebben málam kölcsönbe másik g3 amin még a 4.xx droid volt az azonnal felismerte a Sony akció kamerámat, de az 5-ös root előtti is, csak a sokadik kábel ki-be rakásra akarja felismerni. Vmikor 10x kell megcsinálni hogy menjen. Mással nemigen volt gond.
-
Mtbsrác
senior tag
Hívások indításánál és fogadásánál újra-újra indulgat a szerkezet, időnként ha az akksi szint már olyan 60% alatt van. Múltkor már simán internetezés közben is újraindult. Írtátok hogy akksi hiba hogy kezd meghóni. Rendeltem kínából egyet amit itt linkeltetek hogy ő oridzsit ad. Kiváncsi leszek rá hogy azzal jobb lesz-e.
-
Mtbsrác
senior tag
KÉRDÉS!
Létezik olyan progi ami loggolja a történéseket? Értem itt ezalatt hogyha hirtelen újraindul a telefon. Akár akku hiba miatt, vagy bmi okól? Persze a progiban újraindulás után megtudod lesni mi miatt is volt? De lehet csak álmodozok ilyen progira
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest