- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
válasz SkyLine3000 #40343 üzenetére
Az oldal borítás repedés esetén a gari vonatkozik az infra lednél lévő repedésre is?
Reggelre észleltem, hogy az infránál a ház elrepedt, pedig aztán kemény hátlap, üveg kijelző védő, és még tokban is van.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Zolio3
senior tag
válasz SkyLine3000 #40343 üzenetére
Igen, jelenleg az s8 nekem is így van. Nem nagy cucc kigyomlálni. De ha úgyis telepít régebbi romra, hogy rootolni tudjon, akkor az adatok vesznek. Lesz egy tiszta gyári rom. Akkor érdemesebb egy custom rom. Abban már gyakori a magisksu. Ha nem systemless-be használja, akkor a banki alkalmazások, vagy tv szolgáltatók aoplikációi is működni tudnak. Plusz a Magisksu-ba pillanat alatt tud bővítmény letölteni, és használni: Viper4android, xposed, stb. Egy kevésbé rutinosnak bonyolultabb az xposed, hiszen zip fájlt telepíteni recoceryből, aztán az apk -t normál módban, magicksu-ban egyszerűbb. A vipert is fel lehet tenni nem csak recoceryből, de előtte törölgetni, másolni, attribútomot módosítani, stb. Egyszerűbb a recovery, vagy Magisku bővítmény. Ugyebár a Titanium backup nem tud törölni, csak ha telepítve van a busybox. Anélkül olyan, mintha megcsinálná, de semmi nem változik. Custom romokban gyárilag benne van a busybox. Szerintem egyszerűbb a dolog. Aki nem biztos benne, mit hogyan gyomláljon, az benne fog hagyni bátortalanságból pár appot, mert nem meri törölni, hátha kezdhet megint újra romot telepíteni. Custom romnál nem kell gyomlálni, mert eleve nem telepítek bele gazt...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest