-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Sziasztok!
Vodafone-os a készülékem. Még garis 2018. januárig. Pár hónapja járt szervizben, mivel nem, vagy csak nagyon lassan töltődött. Kicserélték az alaplapot, de a töltéssel utána is volt gondom.
Kipróbáltam más kábellel, illetve töltővel ott jó volt minden. Érdemes ilyen problémával visszavinnem a vodához, vagy hiába a két év gari, töltőt és kábelt nem cserélnek?
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
SkyLine3000
addikt
Ez a töltési mizéria már soknak előjött, mint nekem is. Az enyém is szolgáltatós és szintén 2018 januárig garis. Kb tavaly ősszel kezdte ezt csinálni. Én ezzel biztos nem küldözgetném sehova. Vettem egy 60 centis Hama kábelt, azóta semmi gond, tölt mint a villám. Ugyanilyet vettem asszony és a lányom F6-jaihoz, azóta ott sincs gond.
-
Plebi
senior tag
válasz DJ. Ru$y #39552 üzenetére
Ha tartozékokra 1 év, akkor abból már kiestem, mert 2017 januárban volt 1 éves.
Lehet marad a kábel vásárlás, de azért megkérdezem az üzletben.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
atosan
veterán
válasz Sziszifeca #39549 üzenetére
Nos, emlékeim szerint a 30n-es romra nincs root, de lehet tévedek. Én még a 30b romot rootoltam, majd twrp, onnantól nem tettem fel nem rootolt romot, sőt csak főzött romokat használtam. Mindent az összefoglaló alapján csináltam.
Maine coon
-
Sziszifeca
őstag
-
atosan
veterán
-
siskad
őstag
válasz Sziszifeca #39558 üzenetére
Ha V30n-ről szeretnél visszamenni V30b-re, ahhoz nem kell LG UP. KDZ-vel is vissza lehet rakni. (Leírás az összefoglalóban) LG UP csak akkor kell, ha főverziót mész vissza, tehát pl. V30x-ről V20x-re.
-
Sziszifeca
őstag
-
siskad
őstag
válasz Sziszifeca #39563 üzenetére
Elméletileg igen.
-
Nagy Erik
csendes újonc
Üdv.
Olyan gondom van hogy nem látja a gépem a telót, csak tölti ha rátolom usb-re. Ismeretlen eszköznek mutatja, már minden szart megnéztem jutubon, 2 féle kábellel, másik rommal is próbáltam és még a winfost is újratettem.LG USB drivers 4.2 meg a microsoft windows mediafeaturepack van fent, de ugyan az a hiba. 5 let? beszart a teló?
[ Szerkesztve ]
-
Nagy Erik
csendes újonc
Másik gépen is megneztem, win7 el is ugyan ezt csinálja.
-
Nagy Erik
csendes újonc
válasz gixxergabi #39567 üzenetére
Telon semmit nem tudok valtoztatni.usb debugging se semmire nem reagal. Nem ugrik fel semilyen ablak. Nem ertem en ezt. Fulmics van fent de gyari kdzt nem is tudok igy feltenni mivel download mod se jon be.
[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
válasz gixxergabi #39571 üzenetére
jah, csak hiaba valtoztatom, nem valt at, mindig toltest ir ki, ha bedugott kabelnel csinalom, ha kihuzottnal
-
snooze
veterán
Sziasztok.
A teljes feltöltöttséget jelzö hangok ki lehet kapcsolni 5.0-n?köszi..GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
-
Sziszifeca
őstag
Na most sikerült V30B-t KDZ-vel feltenni, majd rootolni(superSU) a telefont.
Kérdésem, hogy most melyik ajánlatosabb rom?
Amiket néztem:
--- UX5.0_V30N_Light6
--- Fulmics 6.6+Exceed[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
siskad
őstag
válasz Sziszifeca #39577 üzenetére
Szerintem az UX5.0 Light6-ot tedd fel, a mostani Fulmicsok már nem olyan jók.
-
BloodMax
csendes tag
Helló mindenki!
Aksi problémám lenne. A telefon használtan került hozzám, T-mobilnál volt bemutató készülék, szóval az aksija sosem volt valami fényes, ezért gondoltam veszek bele egy másikat. Meg is tettem 3000 mah-s az aksi, teljesen gyári stb. Problémám az, hogy az új és a régi aksimmal is pontosan ugyan olyan gyorsan merül. Szóval én valami másra tippelnék. Még kikapcsolt adatkapcsolattal, lezárt kijelzővel is, merül 1-2% ot 20 perc alatt. Lg pc suittal feldotam rá a legfrisebb oprendszert is amit talált. Változás semmi. Nincs ötletetek mi okozhatja a gondot ? Mivel a T-nél volt bemutató teló, nem lehet, hogy szoftveresen megbabrálták, hogy x időt bírjon csak az aksi ?
-
Nagy Erik
csendes újonc
Mindent kipróbáltam amit lehetett, feltettem twrp-ből 30A stock romot hátha jó lesz, de ezzel is ugyan azt csinálja.
-
siskad
őstag
válasz Sziszifeca #39579 üzenetére
Xceed-et lehet rakni alá (én is úgy használtam), oversharpening mod-ot nem kell feltenni, mert nincs benne túlélesítés. A thermal throttling mod-ot és a kamera mod-ot még nem próbáltam, erről nem tudok semmit mondani.
-
peje
tag
Sziasztok!
Már elég rég volt kitkat, de nincs valakinél raktáron egy 4.4.2 gyári v10a kernel?
Köszönöm!Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.
-
snooze
veterán
sziasztok.
szerintetek érdemes frissiteni 6.0-ra?mik az elönyei,hátrányai?(akku idö,sebesség) köszi..GO Gunners!!!
-
DonLaca@
senior tag
-
Sziszifeca
őstag
válasz Sziszifeca #39585 üzenetére
Na fel is tettem az Xceed-et. semmihez nem nyúltam.. minden ok.
Camera mod-ot érdemes feltenni?>>Youtube/Sziszifeca<<
-
kovagege
csendes tag
Sziasztok!
2 éve van G3-am de még nem csinált ilyet. Mindenhol ahol van wifi nagyon lassú nekem vagy egyáltalán nem kapcsolódik, ha netán mégis akkor egyből ledob , itthon is , másoknak meg tökéletesen működik. Mi lehet a baj? -
Dunci
újonc
Sziasztok!
Most került hozzám egy g3 855 2/16Gb telefon.
Már függetlenítettem. A probléma vele az, telefonálásnál lezárja a kijelzőt és nem tudom visszanyerni a telefont csak ha leteszik. Van hogy a zsebemből kivéve sem tudom feléleszteni csak aksi ki újraindítással.
Már a fél internetet letöltöttem, a fórumok, youtube formájában. Kalibráltam proximity szenzort letiltottam de a hiba ugyan úgy fent áll.Van valami ötletetek?
-
krisz2000
újonc
Sziasztok!
Mostanában vettem észre hogy a G3 telefonom rosszabb minőségű képeket csinál mint régen. a lencse egy kicsit karcos. Sokszor beég a kép világos helyeken. pl égbolt, lámpák a mennyezeten. Beltéri képek jól megvilágitott helyeken szemcsések, elmosottak. Más telefonnal meg jó képek keszülnek ugyanott.
Az előlapi kamera is homályos.
Valaki tapasztalt már ilyet? Mi lehet a probléma? szoftveres esetleg hardveres a probléma? -
SkyLine3000
addikt
Gondolkozom egy G4-en. A G3-at megkapná az asszony. Fontos a fényképező. Gondolom, ebben a G4 talán kicsivel jobb, mint a 3. Főleg, ott van manuális mód, meg raw is. De ahogy olvasgatom a hirdetéseket, elég sok az alaplapcserélt, ex-bootloopos. Mondjuk nem akarnék időset venni, max pár hónaposat, garisat. Érdemes, nem érdemes? Akinek van/volt mindkettő, annak vélemény?
(nem akarok mindenáron váltani) -
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #39594 üzenetére
Van elorelepes, a G4 egyetlen baja az akksi gyengesege, ahogy a G3nal is.
Fotoban mai napig a legjobb, siman helyt all a maiak kozt.
Olyat keress, amin van gari, es legalabb atesett mar az alaplapcseren, aminek a datumozasa minimum S/N603-as azokkal mar nincs gond, amennyire kovetem a topikor read onlyban.Tavaly volt 4esem, es nemreg az 5os is volt, van osszehasonlitasi alapom boven. Az mar mellekes, hogy most Honor 8 van
G3 mai napig megvan, 11.en jar le a 2 evje.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz SkyLine3000 #39594 üzenetére
Srácok, ha ezt komolyan gondoljátok, szerintem akkor inkább ide: Melyik okostelefont vegyem?
Itt talán nem elfogult vélemények lesznek.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
amoledus
aktív tag
válasz csanadu1968 #39597 üzenetére
Szia . Bal felso sarokban mit ir ?
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
SkyLine3000
addikt
Marad a G3. Nem költök inkább telóra. Úgy is kell másra a lé. Amire kell, úgyis bőven megteszi. A G3nak már úgyse nagyon van ára eladás szempontjából és egy újra túl sokat kéne rádobnom.
-
HPZ537
tag
Szevasztok. Szeretnék venni vezeték nélküli töltőt, mivel nem nagyon értek hozzá, ezért kérdésem az lenne hogy ez:
megfelelő lenne-e? Nem tudom hogy a kimenetnek, frekvenciának, mA-nak mennyinek kell lennie?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest