-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
doe2
tag
Sziasztok!
2 év után nekem is elkezdte a telefonon ,hogy nem kapcsol be a wifi meg a bluetooth.
Valakinek sikerült már megjavítani ,mi a megoldás?
Szerviz mennyiért csinálná?
Köszönöm! -
amoledus
aktív tag
válasz JoseGee #39953 üzenetére
Igen sajna nalad nem csak a wifi/bt ic volt a fo hiba hanem bootloop hibas lett a telefon ,egyebkent egy ilyen "apro" gyartasi hiba miatt egy remek szeria veszett el a G3-al
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
-
Sarkanysziv
újonc
Hi. Elhagytam a töltőmet. Tudtok olyat ajánlani,ami gyorsabban tölt mint a gyári? 7ezer amit rá tudok szánni. Linkeket kérek,mert rendelés lesz online.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Sarkanysziv #39956 üzenetére
Nincs olyan, ami gyorsabban tölt, mint a gyári, ugyanis max 1.5-1.8 A körül fog felvenni a telefon. Bármilyen márkás töltőt vehetsz, amit 5V 1.8A minimum 5V 2A, 5V 2.1A ilyesmiket nézegess, mindenképpen legyen valami márkája és ne noname-et vegyél. Hardveraprón is szokott lenni eladó töltőfej.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz wertigo1984 #39958 üzenetére
Ha a gyári töltőd el van fáradva, akkor lehet, hogy már csak 1.4-1.5A körül tölt, vagy nem ugyanazt a kábelt használod és a kábellel van valami, vagy szimplán rosszabb minőségű, amivel a sima töltőt használod.
Vannak erre mérők Kínából (olcsóbban), vagy itthonról, azzal meg lehet nézni mit is tudnak valójában a töltőfejek és kábelek, illetve nem árt egy műterhelés sem.
-
Sarkanysziv
újonc
Rendeltem egy samsung 5/2a gyorstöltőt, alza 50% akcioval, itthon 8k a töltő.
-
SkyLine3000
addikt
Ha meg akarnám csináltatni gariban a keretrepedést alul a mikrofonnál, akkor mit cserélnek? Azért kérdem, mert üvegfólia van a kijelzőn. Az marad, vagy ugrik, ha rajta hagyom?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz SkyLine3000 #39962 üzenetére
Jó párszor le volt már írva, kijelzővel együtt cserélnek, nem ragasztgatnak. Így ugrik.
-
gjoco1
addikt
válasz SkyLine3000 #39964 üzenetére
Nekem ma jött meg,amit 2 hete rendeltem,mert a jobb felső sarkán már kezd levegősödni.Le lehet venni szépen,csak inkább Én is "szakemberre" bízom.
[link]"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Fulár
senior tag
Szevasztok!
Ahogy korábban írtam a G3-mam kijelzője,azaz inkább az érintőpanelje meghalt.(Kb a 65 százaléka nem érzékel)Hiába garis,a rajta lévő külsérelmi nyomok miatt ugrott a garis javíttatás."Vidéki"vagyok ezért a központi szervízbe csak elküldeni tudnám de a kijelző csere felejtős mert az majdnem annyiba fájna mint maga a telefon összértéke.
Viszont mint kiderült egy kollégámnak van egy alaplap döglött G3-asa.Gyárilag független és titán színű mint az enyém.Ő a központi szervízbe vitte mert Ex pesti a srác és ott állapították meg az alaplap halált.De meg nem csináltatta.Ezen kívűl a teló makulátlan és így a kijelző is ép.Egy jelképes összegért átpasszolná nekem.
Meg lehet oldani,hogy az én alaplapom kikap és beledobnánk a másik telóba?Teljesen hülye vagyok hozzá!Nem tudom,hogy működik a szerelése és mennyire van egyben az egész és egyátalán megoldható vagy sem!
Ha ez megoldható akkor vajon mennyit kér el érte egy sufni szervíz?
Annak ellenére,hogy lett új telóm nagyon nem szívesen válnék meg a G3-tól mert nagyon megszerettem. -
Fulár
senior tag
válasz JoseGee #39967 üzenetére
Köszi!Természetesen minden megoldás érdekel!Az a lényeg,hogy ha meglesz a Donor akkor a két döglöttből össze lehessen hozni egy jót valahogy!
Privátban kaptam egy jó tippet(Ezt ezúton is köszönöm)egy a fórumon is fellelhető szakiról aki talán majd tud segíteni!
Xiaomi Redmi Note 4 lett az új telóm ami meglehetősen korrekt vas de mindezek ellenére is azt mondom,hogy annyira szerethető telóm mint a G3 még talán nem volt!
Közben most olvasom a következő Hsz-edet.Nem gond!Tényleg csak az a lényeg,hogy össze lehessen hozni egy működőt!Mindegy,hogy hogyan![ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Sok kézügyesség nem kell hozzá, csak odafigyelés.
-
Fulár
senior tag
válasz DJ. Ru$y #39970 üzenetére
Köszönöm!Sajnos az nekem nincs!Sohasem volt!
Több kárt csinálnék a piszkálgatásommal mint hasznot.
Inkább kiköhögök érte egy kis pénzt valakinek.Remélem túl sokba nem kerül az ilyen jellegű munkadíj mert bár tényleg szeretnék életet leheltetni ebbe a telóba azért nem olyan áron,hogy erősen deficites legyen a buli a végére. -
JociMilan
tag
Sziasztok!
Nekem is töltés problémáim vannak. Az történt, hogy február környékén észrevettem, hogy nagyon lassan tölti fel a telefont a gyári töltő. Kipróbáltam az elektromos cigarettámhoz kapott kb. 20 cm hosszú kábellel, amivel gyorsan, normális töltött. A hozzászólásokban írta valaki, hogy vett egy HAMA kábelt, ami villámgyorsan tölt. Vettem én is egy ilyen kábelt, 1,5 méter hosszút, és kiválóan töltötte kb. 3 hónapig, mostanáig. Megint kipróbáltam az ecigihez kapott kábelt, amivel megint gyors volt, de csak pár napig, most már azzal is lassan tölti fel, nagyjából fele annyival, mint kéne. Elképzelhető, hogy maga a töltőfej rossz? Vagy ennyi idő alatt tönkrement (pár hónap) a kábel, sőt most már ugye a kis ecigihez kapott kábellel is lassú? Vagy ez lehet akksi probléma? Érdemesebb lenne vennem egy új akkumulátort?
Köszönöm!
-
SkyLine3000
addikt
válasz JociMilan #39972 üzenetére
Én írtam a Hama kábelt. Én ezzel töltöm azóta is és semmi gondom. Most is ugyanolyan gyorsan tölti, mint eddig. Ilyet használ a feleségem és a lányom is. Mind jó. Lehet, nálad már az akksi kezdi benyögni az unalmast, vagy ahogy írtad, a töltőfej is lehet ludas. Ha tudod, próbáld ki eésőre másik töltőfejjel. Nyilván, ugyanilyennel kéne kipróbálni.
-
Smiro
senior tag
Segítséget szeretnék kérni: A lányomnak van ilyen telefonja, tehát nem én használom. A hibajelenség: lemerülést jelez és ki is kapcsol a telefon. Ha töltőre teszi, akkor 70-80 %-ot jelez és tölti. Pár óra használat múlva /nem játék és nem mozizás/ újra lemerülést jelez, hirtelen ki is kapcsol, de töltőn ismét 70 % feletti értéket mutat. Előre is köszönöm a válasszal fáradozást. Az akkumulátor még nincs egy éves.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Egyertelmu: az akksi megpusztult, LG szervizben lehet kapni 3500 koruli aron.
Tipushiba, 1 eves korra az akksi valamiert kifingik (bar nalunk ilyen nem volt, ettol fuggetlenul ugy inteztem a szervizeltetest, hogy uj akkut adjanak)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SkyLine3000
addikt
válasz Aryon87 #39975 üzenetére
Az enyém lassan másfél éves és még nincsenek ilyen jelek szerencsére. Asszem régebben a Galaxy W-nél volt, h a legtöbb tulajnak 1 évesen felpúposodott az akksija és kipusztult. Én 2 évesen adtam elé a telót és semmi baja nem volt.
Egyébként meghirdettem a G3-at. Ha el tudom adni, akkor jöhet az új 3/32-es. -
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #39976 üzenetére
Tehat semmikepp se lesz ujabb generaciobol valo LG-d
Ami nalunk van 2/32 peldany aztem gyengelkedik, tegnap a kamera 6x omlott ossze. Gyorsitotar es adattorles, majd restart es megjavult, de ilyet sose csinalt a gyari kamera.. raadasul mar egyik appbol a masikba valtas is keserves neki, ujratolt mindent. Fooldalba valo kilepes is. Tegnap majdnem kijott az utodja a Telekomtol (Honor8), de a nyaralaa elotti koltsegvetes miatt meg megy a huzavona..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
Hm.. sztem akksihalal, de a tobbiek jartasabbak a temaban, szerencsere a G3al sose volt gond (ellenben az en tobbi telommal kapcsolatban - G4, G5 stb)
Skyline: nem csodalom, pedig a G4nek a topikjaban olvasott 2 nyugje van, ezeket leszamitva jo telo. Azert kivancsi vagyok a 3gb-os valtozat mennyire eros. Mas marka nem jatszik?
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #39981 üzenetére
Attol fugg mi lenne az amit csak a G3 tud. Mert a H8 pl FHD, 3000-es akksival sztem 2 nap siman kibirja, 7 ora SoT az garantalt, es hardverbe is eros + a kamera sem elhanyagolhato. Fotos topikban rengeteg kepet talalsz vele.
Bocs az offert.
-
SkyLine3000
addikt
válasz Aryon87 #39982 üzenetére
Nekem nem csak a hardveres dolgok a fontosak. Lg Health, tanítható infra, duplakopp, kétujjas mozdulatra a lap tetejére, aljára ugrik böngetőben, hátlapi gombok (ezt nagyon megszoktam), jó kamera, stb. Mivel otthon Lg lapostv-k vannak, minden működik együtt. Miracastot is sokat használom. Meg úgya az egész Ui bejön.
Huawei nekem nem szimpi, soha nem vennék (Honor is az ugye), az emui sem jön be, meg nem akarok 80-90ezret, vagy még többet adni egy telóért. Újonnan meg azért nem olcsó. 100-105 körül kezdődik asszem. Egy új 3/32-es G3 65 körül van. Ennyit sem akarnék adni egy telóért, de muszáj lesz. De ez nagyon a maximum. Ez is, mintha a fogamat húznák.
Úgyh ha megy a G3, akkor jön a G3. Ha a mostanit eladom, ez is olyan, mintha az egyik gyerekemet adnám el... -
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #39983 üzenetére
Ja igy mar mas. Hat akkor marad a G3.
En meg ugy nez ki "hazaterek" egy V20 szemelyeben
G3 meg marad paromnal mig meg nem doglik.. de sztem nyaralas elott kihozatok vele egy Honor8-t..[ Szerkesztve ]
-
KoryHu
aktív tag
Bizonyos szolg. a P9 most jobb ajánlat, mint a H8. Nagyon gondolkodom, hogy búcsúzom a G3tol, nagyon olcsó lenne. Kb mint anno kifutóba a G3.
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
Fulár
senior tag
Elképzelhető,hogy nem kell temetnem a G3-at.Egy kollégától holnap után jelképes összegért megveszem az alaplap hibás G3-asát.Kikapom belőle a döglött alaplapot és átdobom bele az enyémet.(az enyémben a kijelző halott)Szerencsére a szerelés annyira egyszerű,hogy még ilyen egy fakezű balfa** is meg tudja csinálni mint én.Bízom benne,hogy minden össze fog jönni!
Viszont most beleszaladtam egy kis kellemetlenségbe.Amikor behalt a kijelző azzal indítottam,hogy Kdz-vel visszadobtam a legfrissebb gyári Romot.Most viszont szeretnék feltenni Recoveryt majd ennek segítségével a legutolsó Fulmics Romot.Azzal nagyon meg voltam elégedve.(Usb Otg és egér segítségével vezérlem a telót)Első lépésben Root jog kellene,hogy mehessen fel a Recovery de a Kingroot akármilyen verziójával próbálkozom,legyen az a legújabb vagy akár régebbi már nem tudja Rootolni a telefont még egyetlen.újraindításig tartó alkalomra sem.Pár hónapja ezzel még nem volt gond.Nem tudom most mit lehetne tenni.Esetleg Kdz-vel dobjak föl egy régi 5.0 Lollipopot és próbáljam meg azt a Kingrottal?Ez így vajon működhet?És ha igen valakitől kaphatnék linket egy régebbi Lollipop Kdz-s rendszerhez?
Nagyon megköszönném a segítséget! -
rf.kristof
csendes tag
Szép estét!
Van egy telenoros G3-am, amit 2016 januárjában vásároltam.
Most előjött egy olyan probléma, hogy a bluetooth "magától" bekapcsol, még úgy is ha az ikon azt jelzi, hogy kikapcsolva van.
Ezt onnan tudom, hogy van egy kínai okoskarkötőm és mostanában jelzi, hogy kapcsolódva van a telefonhoz, illetve az értesítések is megjelennek rajta annak ellenére, hogy a telefonon off állapotot jelez.
Vki találkozott már ilyen jelenséggel ?
Ez a telefon hibája lehet vagy az okoskarkötő csinál vele vmit ?Válaszokat előre is köszönöm!
-
gthomma
senior tag
válasz rf.kristof #39987 üzenetére
Miért nem olvasd el az összefoglalót ?
https://prohardver.hu/tema/lg_g3_tudnivalok_leirasok/hsz_19-19.html
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Smiro
senior tag
válasz Aryon87 #39980 üzenetére
Akku hiba volt, a benne lévő utángyártott - valamelyik gsm-ben rakták be a lányomnak - bírt pár hónapot és korrekt módon púposodott...
Ez tehát oké. A legördülő sáv viszont xik legördülni. Volt a telefonon kijelző csere. Okozhat ez ilyen problémát? A kijelző egyébként minden pontján érzékeny. Szoftveres probléma lehet ez? Érdemes HR-et csinálni, vagy a kijelzőt cserélőhöz vigye vissza?
-
-
Smiro
senior tag
válasz DJ. Ru$y #39992 üzenetére
Azzal le tudom húzni.
Nézzétek el a tudatlanságom - Sonys vagyok -, hogyan tudom az FR-t csinálni? (nálunk a szoftreset hangerő gomb le és bekapcs gomb. Ekkor csak kilövi a programokat és újra indul, de nincs adatvesztés. Az FR mi is nálatok és hogyan tudom végrehajtani? Összefoglalóban nem láttam )
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SkyLine3000 #39991 üzenetére
Akkor jol tippeltem, bar a jelek is 100% azt mutattak.
Mas: ugy nez ki parom G3ja megnyekkent..
Delelott meg vibereztunk, egy ismi most hivitt hogy volt nala melohelyen, es a G3 be se kapcsol..
N3m tudom a reszleteket, de lemerules kizart, reggel lett leveve toltorol. Parom nem mondta hogy lat rendellenesseget a telo mukodeseben.A vicc: 3 napja hosszabbitotta elofizeteset, en mar akkor mondtam neki, hogy hozzon ki uj telefont, mert csoda ha a G3 kibirja nyaralasig.. megideztem volna a dolgot?
Raadasul vagy 4-5 nappal ezelott olyat csinalt, hogy a kamera 6x omlott ossze.
Adattorles, gyorsitotar urites a kameranak, majd restart utan mukodott ujra. Sose csinalt ilyet.. marciusban volt szervizben, kijelzo/keretcsere + uj akkut kapott akkor. Gari termeszetesen aprilisban jart le.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
doe2
tag
Sziasztok!
Nekem is előjött 2 év után a wifi+bluetooth hiba +az akku is nagyon gyorsan merül,a telefon néha ki is kapcsol.
Youtubeon láttam a javítós videót,ami alapján meg is csináltam:
https://www.youtube.com/watch?v=6_0jzp65eLY
A telefon kb 4 napig jól működött ,majd újra előjöttek a hibák.
Szétszedtem ,tettem rá még egy darab bankkártya darabot és megint jó lett.
3 nap után megint jöttek a hibák.
Rendeltem egy új akkut bele,mert azt is javasolták,de az még nem jött meg.
Szerintetek az akkuval jó lesz már?Nem értem ,hogy miként játszhat az közre a wifi chipjében...
Mit próbáljak még ki?
Köszönöm a választ! -
DJ. Ru$y
félisten
Ez nem javítás, ez tüneti kezelés és még nagyobb problémákat tudsz vele okozni. Reball kell neki, ahol a chip(ek)et újragolyózzák és visszahelyezik az alaplapra a helyére.
Ott van az összefoglalóban is direkt erről egy írás.
[ Szerkesztve ]
-
gthomma
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest