- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csinturi
tag
Ott olyan gomb nincs. Az google playbe nem tudok bejelentkezni mert azt írja.Probléma merült fel a google szerveivel való komminikáció során.vagy 20x probáltam már. A másik telomon most kiprobáltam egyből sikerült belépnem.
Ja. és a menű fele magyar másik angol.[ Szerkesztve ]
-
KoryHu
aktív tag
-
Kirrr
aktív tag
Vagy nem LG gyártmány...
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Van már végleges root mm-ra?
-
csinturi
tag
válasz SkyLine3000 #35765 üzenetére
Beszéltem a volt tulajjal, nem zárkózott el, hogy visszavegye .
-
KoryHu
aktív tag
válasz SkyLine3000 #35765 üzenetére
Az én készülékemen nem ilyen ezüst a hangszóró rács pl, illetve ha ez a felbontas QHD....
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
Brett001
aktív tag
válasz macii97 #35773 üzenetére
Ja arra én is kiváncsi lennék. Először arra gondoltam, hogy G3s-et adtak el neki G3-ként, (mert kiköpött úgy néz ki, laikusnak fel sem tűnik, hogy csak 5 collos) de hát az is 720p, meg 1 GB/8 GB -ás. Itt valami nagyon nem kerek.
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
atosan
veterán
Sastok,
Nos, az android rendszer helyett utóbbi időben a play szolgáltatások furakodik előre a fogyasztásban. Ez ugyan az az anomália lehet, mint az android rendszer? Hol és hogyan kell pontosan kikapcsolni? Lehet valamit rosszul csináltam.Maine coon
-
SkyLine3000
addikt
Fulmics 2.7 volt a telómon. Először Xceed kernellel, majd stock-al. Végül úgy döntöttem, h visszateszem a LP-ot. Twrp-ből csináltam egy advanced wipe-ot. Az externál sd kivételével mindent töröltem. Közben ott volt egy másik teló a fülemen, mert az asszony épp sztorizgatott. Ugye, mivel nem figyeltem oda, elfelejtettem, h nem zip-ből akartam feldobni a romot, hanem kdz-vel. Szóval megcsináltam a wipe-ot és újraindítottam a telót. Csak az Lg logóig jutott. Elindítottam downloadba, majd kdz-vel fel akartam dobni rá a romot. De nem ment, mert 4 %-ig is vagy fél óra alatt jutott, aztán kiírta, h nem tudja feldobni a cuccot. Többször próbáltam, de semmi. Akármit csináltam a telóval, bekapcs után a "firmware update" képernyőig jutott. Hiába csináltam gyári visszaállítást, mindig ugyanaz lett a vége.
Nem estem pánikba, elindítottam az "LG Mobile Support Tool"-t, nyomtam egy "Frissítési hibák kiküszöbölését" és simán feltette rá a v30C-t. Megkönnyebbültem. Nem kell szervizbe adnom. Utána már LGUP-al simán ment vissza a Lolli.
Ezt csak azért írom le, h ha látszólag elcseszte az ember a telót (júzer error), nagy valószínűséggel helyre lehet hozni otthon is, csak végig kell zongorázni a lehetőségeket.
Viszont maradok Lollin. Próbáltam Fulmics-et, Limitlesst, MM-t, de mindben volt olyan, ami baromira nem tetszett. Itt Lollin meg minden klappol. Mondjuk a F-ben és a L-ben is voltak olyan finomságok, amik a Lolliban nincsenek benn, de majd kibírom vhogy.
Tanúlság: nem fogok többet romot cserélni, ha az asszony a fülembe csipog fél óráig... -
Fulár
senior tag
A szitu a következő.Fulmics 5.3.Reggel bekapcsolom a telót és kidobja az"Alkalmazások Optimalizálása"feliratot mintha csak egy új rendszert dobtam volna fel vagy épp akkor ment volna föl egy frissítés.De persze semmi ilyesmi nem történt!A folyamat lefutott DE!szőrén szálán eltünt a file kezelő app!
Én ilyet még nem szoptam.Persze ez külső alkalmazással könnyedén helyettesíthető de én nagyon megszerettem a gyárit!Had ne kelljen már ilyen ökörség miatt újratelepítenem!
Ha valakinek lenne ötlete azt nagyon megköszönném! -
Fulár
senior tag
Már csak az a kérdés nem e lehet valahogy visszavarázsolni.Nem akarom ezért újratelepíteni mert valamiért az Lg Backup Fulmicson nem képes a mentésből mindent visszaállítani.Gyakorlatilag újra be kellene laknom a cuccot.
-
tpeti810203
csendes tag
sziasztok. Mi a teendő ha a készülék nem kapcsol be? csak az lg logoig jön be?
pc suite hogy kell rácsatlakoztatni ha nem kapcsol be?
twrp recovery előjön[ Szerkesztve ]
-
tpeti810203
csendes tag
senki nem tudja?
-
Raul227
aktív tag
Valaki tudna linkelni nekem egy magyar oldalrol,eredeti lg adatkabelt,ami birja az 1.8A töltést?nekem amit kuldtek a telohoz kb ugy nezett ki mintha porcelán lenne a kabel 2 vegen a burkolás,mint a samsung note kábel.de lgbe ilyet nem talaltam. kb igy nezett ki csak lg felirattalspeedshop (nekem a samsung nem jo,tul rovid az a resze ami bemegy a teloba,nem tolt vele)
-
tpeti810203
csendes tag
-
anorche1
őstag
válasz tpeti810203 #35791 üzenetére
Téma összefoglaló, Visszaállítás gyári szoftverre.
Én a 2. módszert ajánlom."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
literati
tag
válasz tpeti810203 #35786 üzenetére
Nekem is volt már ilyen, kdz-és megoldás, vagy ha van a tárhelyen egy rom, akkor twrp-ből feltelepíteni.
-
literati
tag
válasz tpeti810203 #35799 üzenetére
Melyik módszerrel sikerült?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest