- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polazotti
csendes tag
válasz SkyLine3000 #32783 üzenetére
Nekem sincs gondom a Lollival. Sztem az utolso KitKat (v10o) es a Lolli (v21c) nagyon jo. MM meg tuti jobb lesz, elso verziotol csodat nem kell varni. En iPhonerol tertem at, es meglepo, hogy nem hianyzik semmi custom es siman elvagyok a stock LG rommal. Kiprobaltam azert mindent, de a CMen kivul semmi mas nem jott be. CM meg azert jo, mert egy kiherelt valami. Igy nem csoda, hogy gyors. De azon kivul nalam egyik custom se adott tobbet vagy jobbat, mint a stock. Pedig, en maga a Lollit utalom. Volt mar tobb droidos telom es biztan allithatom, hogy ennek van a legjobban osszeteve a stock romja. Mas droidnal nem erzetem ezt, max. iPhonennal.
[ Szerkesztve ]
Lumia 625 (8.0.10532.166)
-
GangBAng^
tag
125Ft megint a NOVA
[link]GangBAng^
-
törölt tag
válasz Probert75 #32804 üzenetére
akkor nem...de sajnos ezek nem 100%-os védelmek mivel könnyen megkerülhető...lásd példa ként: az LG G3-ban a McAfee és Android eszközkezelő látná el ezt a feladatot illetve bármilyen 3dik féltől származó app...de ha gyári visszaállítást csinálnak a telefonon akkor nem azt a google account-ot kéri amivel aktiválva van, a mcafee is kikapcsolható tehát ez sem tudja 100%-san ellátni a feladatát...
Ellenben a Blackberrynél, a Samsung-nál és az iPhone-nál ez nem megkerülhető, a Samsungokban van az úgymond újraaktiválás tiltás amit már javított a samsung mert bugos volt, ez csak azt a samsung accountot fogadja el amivel bekapcsolták. Az Apple-nél meg az iCloud szolgáltatás védi a készüléket plusz ha az iPhone keresése be van kapcsolva akkor az iTunes nem állítja vissza csak vészhelyzeti visszaállítás módban de akkor is kéri a iCloud adatok megadását, a Blackberryben meg a Blackberry Protect hasonló elven véd mint az iPhone-nál, csak itt van egy plusz védelem, ha van készülék jelszó beállítva akkor a szoftver számítógépes erőltett visszaállítását is meggátolja...tehát semmilyen módon nem állítható vissza a szoftver... -
Blac1
aktív tag
Sajnos az ennyimet is utolérte a repedés. Múlthéten cseréltem rajta tokot. Akkor biztos hogy még nem volt rajta mert direkt megnéztem. Ma pedig már rajta van. Most 12-én lesz 1 éves. Gyári garanciám sajnos nincs rá mert az SPHOME GSM-be lett vásárolva. Ők adtak rá 1-év garanciát, meg egy blokkot.
Nem baj ettől függetlenül szeretem ezt a telefont.
-
Blac1
aktív tag
Felhívtam őket. Nagyon udvariasak voltak és közölték hogy ez a típushiba tudomásuk szerint csak az Ázsiai készülékekre érvényes az Európaiakra nem. De utána érdeklődnek ők is és holnap hívjam újra fel őket.
Mondtam nekik hogy én viszont úgy tudom hogy még a Telenornál forgalmazott készülékekre is vonatkozik és a hivatalos szerviz gond nélkül cseréli.
-
Blac1
aktív tag
Gondolom hogy hivatalos állásfoglalás nincs erről? Amit megtudnák nekik "lobogtatni" ha kötik az ebet a karóhoz.
Illetve érdemes? Minden más tekintettbe tökéletes a telefon. Lehet hogy rosszabb lesz ha hozzányúlnak? -
DJ. Ru$y
félisten
Én emiatt nem küldtem fel Pestre... Működést nem befolyásolja főleg tokban. Központi szerviz számát elmented, felhívod őket a boltban, akár kihangosítva, vagy odaadod az üzletvezetőnek stb. Ennél jobb megoldás nem nagyon van.
Joccc07
Ezt mi tudjuk, de ez nem lesz ettől hivatalos. Hiába lobogtatná Blac a te vagy az én hozzászólásomat, nem menne vele semmire.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
SkyLine3000
addikt
És ez a repedéses mizéria mikor szokott előjönni? Mikortól kezdjek el félni? Függ időtől, vagy bármikor repedhet?
-
Kirrr
aktív tag
válasz SkyLine3000 #32820 üzenetére
Szerintem random.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz SkyLine3000 #32820 üzenetére
Van akinek 1 hónap után nekem fél év után, van akinek egy év után. Kiszámíthatatlan teljesen.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Joccc07
addikt
Tudna nekem valaki az utolsó euro-s kdz-hez egy linket?
Sehol nem találom>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Probert75
addikt
válasz Joccc07 #32826 üzenetére
446 6PO/POLAND esetleg.
Vagy
"◆1. Módszer:
Megnyitod a következő linket egy külön lapon: http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=
A link végére beilleszted az IMEI (Beállítások\A telefonról\Státusz) számodat és Entert nyomsz.
Ekkor a lenti szöveges részben lesz egy link ami a telefonodra elérhető legfrissebb verziójú szoftvert tartalmazza, KDZ formátumban. Ezt linket a címsorba újra bemásolva letöltöd a fájlt, és a fenti leírás alapján telepíted. Ekkor újra teljesen gyári rendszert kapsz vissza."[ Szerkesztve ]
-
Polazotti
csendes tag
nem v21c az utolso? abbol van svajci
Lumia 625 (8.0.10532.166)
-
SkyLine3000
addikt
Elvileg a Telenornál van G3 csak online. Praktikumban 57e, 3190ft-os előfizuhoz 43989!!! És lehet kamatmentes részletre is.
Ez mi, ha nem best buy?[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz SkyLine3000 #32832 üzenetére
Mielőtt mindenki írja, hogy nincs, meg mi meg, hogy. És igazuk lesz:
"LG G3S"Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
OPiiPO
veterán
Hali!
Magyar szolgáltatónál 4G van a 858HK verziónál?
Köszi!
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
-
Dániel
csendes tag
Sziasztok!
Leírom, hogyan is jártam, hátha másoknak nem kell beleesni a problémába. A G3-t használtam vettem, az eladó mondta, hogy netezés közben megesett, hogy 1-2 alkalommal a telefon újraindult. Feltételeztem a probléma szoftveres. Telefont megkaptam, kdz-s módszerrel feltelepítettem a lengyel 6.0-t. 2 hétig semmilyen probléma nem jelentkezett, majd egyik pillanatról a másikra elkezdett egyre gyakrabban újraindulni a készülék. Használva a legjobb barátunkat és elolvasna pár külföldi fórumot is, rendeltem egy úja aksit. Az újraindulások olyan szintet értek el, hogy lehúztam a töltőről a telefont és rögtön újraindult, pin kód beírását követően újra és újra. Majd egy alkalommal a win xp-től jól ismert kék képernyő fogadott, majd soha többet nem bootolt be a telefon. Szerencse a szerencsétlenségemben, hogy akitől vettem a telefont az elnézte a garilevelet(az enyémben 1+1 év gari van), így panelcserével az LG szervíz 2 nap alatt javította.
Kicsit körüljárva a témát, valószínű, hogy a kimúló aksi feszültségingadozása kivégezte a telót. -
dajkapeter
senior tag
Na, visszajött a szervizből a telefonom. Elvileg főpanelt cseréltek benne. Az ügyintéző csajszi nem igazán magyarázott el semmit se nekem ezzel kapcsolatban. Átadta a telefont, odaadta a papírt, aláírtam egy másikat és szevasz. Én meg örültem, mint majom a farkának, hogy végre visszakaptam a telóm.
Az örömöm nem tartott sokáig. 1 órával később autóstöltőre dugva ment a kijelző és ismét eldobta magától a hálózatot. Azóta már 2x eldobta a hálózatot. Tegnap este 6 előtt pár perccel hoztam el a szervizből. Most mit tegyek? Vigyem vissza? Vagy elvileg mivel megcsinálták menjek megint a Telekomhoz sim cserére? Létezne, hogy megcsinálták, de az a panel is rossz amit beleraktak? Elképzelhető, hogy a garancia így semmit se változik?Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
dunc
nagyúr
válasz dajkapeter #32839 üzenetére
sim csere, és ha nem oké go vissza
-
törölt tag
megcsináltam a hűtés moddolást a telón...mint ha hamarabb lehülne a teló és lassabban melegszik fel...
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Asszonykának kinéztük ezt a telefont is, de nagyon nem követem a készülék életútját. Alap multimédiás sok kamerázásra mennyire jól optimalizált az MM? Nem szeretnénk romolni egyáltalán.
Ill. szerintetek ki lehet még valahova állítva a telefon? Jó lenne kézbe venni, hogy nem lenne-e nagy.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz motoflug #32843 üzenetére
Tokeletesen megfelel a celra amiket leirtal. Vodafonnal kell lennie, mert reklamozzak, ill plakaton is latom kirakva itt-ott.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
drnet
aktív tag
Tényleg sokkal jobb így, és köszönöm már ezt is, de sajnos nagyon éberen alszom, és a zizegésére is felébredek. Éjjelente amint tölt rajta egy kicsit és újra 100%-on van, megint zizeg. Ezt 1-2 óránként eljátsza.
Nem lehetne egyszerűen kikapcsolni ezt a rohadt funkciót a telefonban, hogy ne jelezze, ha feltöltötte az akksit?
Nem hiszem el, hogy ez csak engem idegesít.
Légyszi segítsen valaki!!! -
KoryHu
aktív tag
Melyik szoftverben van ez így? Nekem egyszer jelez, hogy kész a töltés (trilláz) és többet nem, csak zölden világít.
Olyat még sose láttam, hogy töltés alatt 100%-ról visszaesne...
Egyébként ha már felebresztett, miért nem húzod ki?[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
spadesbond
csendes tag
Fulmics 4.2 indehausz
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest