-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
D858 volt itthon beszerezhető, amiről itt írt a kolléga, hogy most van-e olyan, ami 800 MHz-et tud, azt nem tudom.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
bedibazsa
senior tag
A telefon töltőjének ugye 5 kis fém érzékelője van? Csak mert most vettem észre, hogy egy nekem hiányzik, kiesett, kitört, nem tudom. De ez is tölt rendesen. Furcsa.
-
macii97
senior tag
Ma megjött a 16000-es xiaomi power bank.
Nagyon igényes cucc, igazi minőségi termék. A kapacitásához képest nem túl nagy, de súlya van rendesen
A mellékelt USB lehetne hosszabn, de ugye pótolható. Gyárilag kb 50%-on volt, feltöltöttem vele a telefont (olyan gyors kb mint a gyári hálózati) és még mindig feles töltöttséget mutat. Felraktam egy 2A-s töltővel tölteni, ugye elég sokáig fog tartani . Viszont azt tudni kell, hogy a 16000 mah 3.7 volton értendő, amit alakít 5.1 voltra, így kb 10800-11000 mah a valós kapacitás. Egyébként ez egyértelműen fel van rajta tüntetve. -
dkovizoli
addikt
válasz norbert0622 #32019 üzenetére
Ezek a romok mind kártyafüggetlenek. A telefon függősége nem ettől függ.
-
macii97
senior tag
A gyári adatok szerint is 3.5-szer tölti fel a 3100-as akkus Redmi Note 4G, ami szintén 10850 mah.
Mindegy, a valós használattal kiderül, mit tud. -
rene85
aktív tag
válasz fateless #31939 üzenetére
Any news? Megjott a cucc?
Ill mindenki:
+2A toltot (markasat) csak egy vagyonert lehet venni? Beernem egy sima olyan toltovel is mint ami a telefonhoz van, de abbol is csak toltofejet kapni. Az usb kabel ellenallasa meg szinten befolyasolja a toltes tempojat. Barkinek otlete a kabelkerdesre? Vagy feleslegesen rugozom a dolgon?[ Szerkesztve ]
-
horvii96
tag
Hello.
6.0at honnan tudom letolteni? -
dajkapeter
senior tag
válasz rene85 #32059 üzenetére
Hali! A Blitzwolf-nak jó cuccai vannak. Nekem érkezőben van 3 db 2,1 A-es töltőkábel. Mindenki dicsőíti. Sokan hasnzálják a töltőfejet is. Van duálos is ami ráadásul olyan, hogy 2x2,1 A ad le. Van ilyen is.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
gixxergabi
senior tag
Naivan kérdezném hogy miért töltőzik most mindenki?
Mi baj a gyárival? Ampere szerint 1700mA-val tölti 2 óra alatt teli nyomja. Akkor mit lehet nyerni egy 2 amperessel? Feltölti 1:45 alatt? Már ha engedi a töltés vezérlés vagy a kernel... És ha tényleg tudja pumpáplni 2A-val akkor jó e az az akkunak?
Ha meggyőztök miért jó veszek én is -
rene85
aktív tag
válasz gixxergabi #32064 üzenetére
Mert nem akarom magammal hordozni a toltot allandoan, szeretnek egyet a munkahelyre, egyet meg otthonra
-
Shinjike87
aktív tag
válasz gixxergabi #32064 üzenetére
Kb. háromszor kell tölteni naponta, ha komolyabb feladatot adsz neki huzamosabb ideig, nem tudom, mennyire tapasztaltad ki. Ráadásul volt szerencsém olyan helyen dolgozni, ahol még egy rohadt hálózati aljzat sincs, hogy a töltőt be tudjam vinni melóba.
-
rene85
aktív tag
válasz Shinjike87 #32066 üzenetére
Na pont ezert szeretnek nagyobb akksit (is)
-
gixxergabi
senior tag
Áhhh szóval második töltőnek kell (hogy ez nem jutott eszembe )
9 óra képernyőidőt adó Mugen Power akku, vagy marad a power bank ha már dugalj sincs... -
laci1892
őstag
Sziasztok.
Egy kérdést szeretnék fel tenni. G3 frissíthető 6.0-a már?
-
Darth11
aktív tag
válasz Darth11 #32025 üzenetére
Ma hívott is a szerviz, hogy kész a telefon, pedig egy hetet mondtak. Alaplapot, keretet és kijelzőt is cseréltek (kb az egész telefon új), a root miatt nem szóltak, most vagy nem nézték vagy a KDZ-s visszaállítás volt jó
Esetleg az első hozzászólást lehet javítani, hogy KDZ-s visszaállítás után nem dobták vissza a telefont root miatt
-
storm3
senior tag
Kinn van a Fulmics 3.5
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Matrixka
tag
válasz Yondaime 四代目 #32073 üzenetére
Szia!
Köszi a linket.
Hogyan lehet felrakni a telóra? -
dokikaaa
csendes tag
Üdv!
Ezzel a KDZ-s frissítéssel az LG által kiadott verziót lehet feltenni ( összefoglaló alapján ) ? Csak akkor ha már elvileg stabil a szoftver, már valszeg közzétette volna az LG OTA-n keresztül is.
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Egy hete vásároltam egy ilyen készüléket. A TWRP telepítésével van gondom, root sikerült. Flashify programmal próbáltam feltenni, de mikor rebootol, akkor fekete képernyőn nagyon kis fehér felirat jön be, talán "fastboot started", de semmi más. Próbáltam másikat letölteni, annál pedig reboot után a led villogott kék-piros fénnyel, és csak akksi kivétel után tudtam elindítani. Mi lehet a probléma?
-
Fulár
senior tag
De vajon azt tudjuk,hogy"hivatalos úton lesz e egyátalán?Mert az Lg nem cáfolta viszont nem is erősítette meg!Nemrég érdeklődtem náluk privátban.
-
DonLaca@
senior tag
Kb. 40 napja nem sikerül azt a két kattintás összehozni......
-
Yondaime 四代目
tag
válasz Yondaime 四代目 #32087 üzenetére
Van a lengyel változat is, de ígérik európára is már 4-5 hete.
Személyesen vagy DPD futárral postázok, egyéb esetben nem vállalok garit.
-
Yondaime 四代目
tag
válasz Yondaime 四代目 #32089 üzenetére
Firmware Details
Device: LG G3
Model: D855
Android: v6.0 Marshmallow
Firmware: 30B
Build: MRA58K
Kernel: 3.4.0
Status: Official
Type: Full firmware image
Date: 30.12.2015
Region: Global
Format: KDZ
File Name: D85530B_00_1217.kdzSzemélyesen vagy DPD futárral postázok, egyéb esetben nem vállalok garit.
-
SkyLine3000
addikt
válasz Yondaime 四代目 #32090 üzenetére
És vajon van-é benne magyar nyelv? Mivel global, azért kérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
Yondaime 四代目
tag
válasz SkyLine3000 #32091 üzenetére
én is azt használom
-
Aryon87
félisten
válasz Yondaime 四代目 #32092 üzenetére
+1
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Yondaime 四代目 #32094 üzenetére
Én már bő 1 hónapja feltettem ezt párom G3-jára. Hibátlanul fut azóta is
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Yondaime 四代目 #32088 üzenetére
Kicsit le vagy maradva, lefutottuk már a lengyel köröket pár hete, hónapja.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
JociMilan
tag
válasz SkyLine3000 #32085 üzenetére
Igen, köszönöm, visszaolvasgattam, és más is azt javasolta, azzal sikerült.
-
Yondaime 四代目
tag
A" lengyel kört" csak a nem visszaolvasó kolléga kedvéért említettem.
-
Draken
őstag
sziasztok!
Tegnap érkezett a családba egy G3 és mellé egy flipes tok. Megtapicskoltam pár perc erejéig, viszont sehogy sem tudtam normálisan működésre bírni a tokkal való együttműködést, miszerint, ha tok lecsuk, a képernyőt zárolja. Van valahol erre megoldás? (a menüben be van kapcsolva a quick circle)
szerk: vodafone-os a teló, ugyanúgy mehet a 6.0 rá, ahogy a fentebbi linken szerepel?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest