-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
yeppy83
csendes tag
Lassan kijön a G5 de G3-ra még mindig nincs hivatalosan megjelent MM... Miezmááá
-
Pepeninho
őstag
válasz saintex72 #31848 üzenetére
Független voltam, remélem az is maradok. Mondtam a srácnak, nehogy beskatulyázzanak. Egyébként valószínűleg eladom a kicsikét. Így az is jól jár aki megveszi. Főleg ha egy az egyben kicserélik új telefonra. Gondolkodom a G4-en és a V10-en de a Moto Style is képben van.
Ps4, Xiaomi 11T
-
zoleeno1
veterán
válasz yeppy83 #31852 üzenetére
Elsők között kapták meg a lengyelek a gyártók közül... Szal nem értem a felháborodást Régen elzsí híresen xar volt frissítések terén, mára ez erősen megfordult, szerintem teljesen jól szponzorálják a régebbi premium kategóriákat is...
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Darkcomet
tag
http://napidroid.hu/20-kal-novelheted-a-mobilod-uzemidejet-egyetlen-app-torlesevel/
-
kredo
csendes tag
Sziasztok a napokban vettem egy.
LG G3 32/3 GB-os telót.
Független 4.4.2 van rajta és nem tudom frissíteni 5.x-re.Telefonon nem hozza fel a frissítést, gépen pedig azt írja hogy a legfrissebb szoftver van fent.(T-mobilos vagy ha ez számít)
Valami ötlet esetleg? -
macii97
senior tag
Kdz frissítés összefoglalóból!
-
kredo
csendes tag
Köszi a gyors választ!
Még egy kérdésem lenne.
A telo magától kikapcsol és nem lehet bekapcsolni addig amíg ki nem vesszük az aksit és visszarakjuk vagy fel nem rakjuk töltőre.
4.4.2 van rajta, kernel verzió 3.4.0 szoftver verzio LGD855-V10m- ISR
Erre valami ötlet? (factory reset volt nem oldotta meg a problémát.)[ Szerkesztve ]
-
yeppy83
csendes tag
válasz JoseGee #31857 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy nyugodtan frissíthetem? Munkára használom ezért nem mind1 mennyire stabil... Nem próbálgatni akarom hanem véglegesen használni... KB 3/4 éve telepítettem újra, de most már eléggé be van lassulva...
Ha azt mondod, hogy tényleg ajánlod akkor mindjárt leszedem a,mint a gyönyörű 7 megás netemmel lefárad...a global vagy az eu-s változatot kéne leszedni ?
[ Szerkesztve ]
-
yeppy83
csendes tag
válasz JoseGee #31857 üzenetére
Hát ez első körre nem sikerült...
Miért van az, hogy amikor rányomok a 10.es pontnál a flash-elésre elmegy 30% majd kiírja a program, hogy nincs összekötve a telefonnal. próbáljam meg összekötni.
elmegy így 60%ig aztán semmi... a telefonon meg sem mozdul a % jel... Valami ötlet.
(az 5.0 ugyan így raktam fel annó és az ment... nem értem mit nem csináltam jól.... ) -
zoleeno1
veterán
válasz Darkcomet #31860 üzenetére
greenify és problem solved
(#31868) yeppy83: próbáld másik usb kábellel, illetve másik usb porton is, lehet az a baj.
Nekem pl nemrég adta meg magát a gyári LG kábel, amit a telóhoz kaptam. Töltésnél csak lassú töltést írt, azt hittem a töltőfej xarta össze magát, de szerencsére nem, mert az 5 éves samuval tökéletesen műxik. Az adatátvitel sem műkszik már vele... Szal rendeltem helyette gyorsan egy BlitzWolf kábelt.[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Sziszifeca
őstag
Hali!
Telenoros LG G3-am van D855 16gb, és a 6.0-át szeretném feltenni de root nélkül.
Először le kell menteni valamit? Imei szám meg ilyenek nem tűnik el ugye?Leszedtem az USB drivert, feltelepítettem, leszedtem az LG Flash tool-t, és csak azzal el kell indítani a flash-elést és kész? Valamint CSE flash-t kell választani ugye?
Félek, nehogy hiba legyen, de ez a videó alapján jó?: [link]
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
válasz Sziszifeca #31870 üzenetére
Vagyis így felteszem és akkor kész is ugye?
Kdz flashEFS mentés nem kell gondolom mert csak roottal megy?
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
zoleeno1
veterán
-
Sziszifeca
őstag
most nekem a gyári Rom van rajta, nincs vele gondom, lassan merül, nem melegszik.
Ha felteszem a 6.0-át akkor lehet rosszabb?>>Youtube/Sziszifeca<<
-
-FreaK-
veterán
[RECOVERY][G3][All Variants] TWRP-3.0.0-0 (Bumped)
Itt van flashelhető .zip-ben: [link]
Van benne Magyar nyelv is, de én inkább maradok az angolnál..
[ Szerkesztve ]
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Van olyan aki gyári 6.0 alatt használ Viper4android-ot (rootom van)? Tényleg olyan sokat javít a hangzáson?
Tudna valaki egy linket küldeni, ahonnan le tudom húzni a 6.0-val működő verziót?Köszönöm
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
DJosef
őstag
Üdv urak!
Olyan kollégák tapasztalata érdekelne, akik adtak le a Váci úti szervizbe készüléket, készülékház repedéssel.
Zsír új telefont kaptatok, vagy csak a házat cserélték?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
DonLaca@
senior tag
válasz mediumgecso #31881 üzenetére
Play áruház. Vagy innen [link1] [link2]
SELinux permissive mod kell. Viper4Android nem működik minden lejátszóval. Poweramp, Walkman ,Stockkal megy. UI setting átállítod Expertre utána jó néhány óra alatt rájössz mit is tud . PlaybackAGC és a Dynamic system bekapcsolását tudom ajánlani. Lejátszó EQ kapcsold ki mert az felesleges hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Megéri ilyen telefont venni? Kinek mi a véleménye?
-
DJ. Ru$y
félisten
-
yeppy83
csendes tag
válasz JoseGee #31877 üzenetére
Sikerült felrakni, mondjuk le kellett törölni az lg usb driverét... nem értem miért, de utána engedte...
most laktam be és egyértelműen gyorsabb... picit még mindig laggol, de ez nem érdekes... LP is laggolt, mondjuk ott jobban, az sem zavart igazándiból.Furák az ikonok, és sokkal jobban kéreget dolgokat, ezt engedjem azt engedjem, ez is fura.
De sztem összességében sokkal jobb lett. Mondjuk nyúzni kell egy hetet hozzá...Amit már most sajnálok, az a képernyő kikapcsoló effektus... elvették a retro tv-met
-
SkyLine3000
addikt
válasz DonLaca@ #31892 üzenetére
Attól függ, ki mennyiért vette. Nekem 55-ben volt. Nem hinném, h ennyiért van akár most is hasonló hardverrel, ilyen tudású telefon. Ha 80-90e árat nézünk, akkor már más a leányzó fekvése.
Csak összehasonlításként. Az ex Xiaomi Redmim a SD410soc, 2gb ram, HD kijelző kombóval rendre minden szintetikus tesztben alig fele annyit produkált, mint a 801 ezzel a QHD felbontással. Úgyh azért ez a soc még a mai napig nem gyenge.
Ha szimpatikus lett volna a Sony, akkor a Z3C-t vettem volna meg. Ott ugyanez a soc van csak épp hd felbontással és sokkal emberibb méretben (4,6)... Csak nem ért meg nekem plusz 30at.
Nekem nagyon bejön a teló. Mostanában biztos nem adom el.[ Szerkesztve ]
-
DonLaca@
senior tag
válasz SkyLine3000 #31893 üzenetére
Igazad van, nem mindegy hogy ki mennyiért tud hozzájutni. Nekem csak a hivatalos kereskedőknél van lehetőségem vásárolni és ezért azt az árat vettem alapul.
2016-ban már nem vennék olyan telefont amiben nincs 64bites CPU és minimum 3GB ram de inkább 4GB. (QHD-t ha lehet hanyagolom.) Ez szigorúan magán vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
Darko
senior tag
Használ valaki "lengyel" 6.0 alatt android okosórát? LP alatt minden szép és jó volt, működött az LG G WATCH órám, 6.0 frissítés után össze lehet pároztatni a telefont és az órát, de Android Wear már nem látja. Volt factory reset is (órán), Wear-t is újraraktam, de nem oldotta meg a problémát. Van valami ismert bugja MM-nek ami a problémát okozhatja?
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
SkyLine3000
addikt
válasz DonLaca@ #31894 üzenetére
Igen, a QHD csak e-pénisz méregetésre jó. Gyakorlati haszna nem sok van. Inkább semmi. Bőven elég lett volna FHD is. Akksi is jobban örülne neki. De ez van. Nekem elég a 2gb ram is. Soxor meg is lepődök, h estére is még nagyjából 900mb-1gb szabad van. (Ugye amúgy a droidnak az a jó, ha az appokat a ramban tartja)
Még nem volt olyan, h 1 nap alatt lemerítem. Két naot mindig kibír. 7végén, amikor keveset van taperolva, még többet is elmegy. Most úgy vagyok ezzel a telóval, h nincs hiányérzetem. A Redmit is azért adtam el, mert hiába volt jó a teló, de akkor is mindig volt vmi hiányérzetem.
Amire használom a telót, arra tökéletesen elég úgy, ahogy van. -
blendész
tag
Sziasztok!
Mi a teendő, ha egy alkalmazás mentési helyének hiába adom meg az sd kártyát, nincs jogosultsága írnia rá? (Az eszközkezelőknél nézegettem, ott nem tudok jogosultságokat adni az adott programnak.)www.meszlenyiandras.com
-
NandorHUN
addikt
válasz mediumgecso #31881 üzenetére
Attól, hogy feltelepíted még semmit nem fog javítani, de ha megy a driver PowerAmp alatt és rendesen beállítod + jó Impulse Response file-lal , akkor igen NAGYON sokat dob rajta.
Kb. akkora a különbség mintha zenét 3 ezres és 20 ezres fülessel hallgatnád.
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
-
TomPack
őstag
Tegnap rászántam magam, és felraktam a lengyel 6.0-át. Tetszik az új dizájn! ☺ Az értesítősávon kisebbek lettek az ikonok, vagy csak képzelődök?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest