- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just_Reboot
addikt
Van mar mód a bootloader kinyitasára vagy még mindig csak a megkerülés? Illetve olyat halottam hogy ki lehet nyitni de visszazárni többé nem lehet. Ez igaz?
-
DJ. Ru$y
félisten
-
skylaner
senior tag
Akinek fent van már a V20C-s ROM és van QC tokja megnézné, hogy mennek a QC-s alkalmazások (Puppy Pop, Quick Dialer, Calculator)?
-
Tibor7878
tag
Sziasztok! A G2 időjárás widgetjét rá lehet műteni valahogy a G3-ra? Köszi!
-
Pistakiss
őstag
válasz skylaner #10809 üzenetére
Nálam a calkulatort nem is mutatja a beállításoknál, felvehetőként
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Helltak #10813 üzenetére
Lecs@
+1Helltak
2048, cél, hogy az 5x5-ös táblát kitöltsem mindig feleződéssel Meg 4X-en Temple Run-oztam, de mivel nem tudtam áthozni a mentésem (az nincs rootolva, a gyári backup, meg nem mentette le), azóta már azzal sem.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
eje
csendes tag
Sziasztok! Hong-Kong-i 32GB-os telóm van...Tudja valaki, mikorra várható a Loli érkezése erre a verzióra? Köszi!
-
fecske95
tag
válasz skylaner #10809 üzenetére
Nekem ez a kedvenc QuickCircle appom így talán érthető miért nem játszom a QuickCircle felületén... amit egyébként nagyon hasznosnak találok.
Egyébként én ezzel back a tokkal futok most és teljesen jó... talán a mágnes hiányzik néha de az a gyáriban sincs tudomásom szerint. talán 300Ft volt
[ Szerkesztve ]
-
supertrezi
aktív tag
Üdv!
Ma jött meg a fehér G3-am, nagyon szép.
Kicsit a reklám helye: aki fehérre vágyik (16 GB; magyar LG-garancia), az írjon, s megírom neki honnan rendeltem (remélhetőleg nem fogytak ki). 118300 Ft volt szállítással. Kevesebb mint egy nap alatt ideért a csomag. Szerintem ez jó ár.
Remélem, sokáig fog hűen szolgálni.
-
fecske95
tag
Akinek esetleg nem működik Lollin a Quick Circle App itt van egy módosított apk... (V20A and V20C)
[ Szerkesztve ]
-
Túlélő
újonc
SZERVUSZ! Tud valaki olyan megbízható webáruházat ahol csak új kártyafügetlen telefonokat árúlnak és gyári garanciával és bontatlan csomagolásu és zárjegyűek?
Üdv-TÚLÉLŐ
-
Túlélő
újonc
válasz supertrezi #10821 üzenetére
SZERVUSZ! Azt szeretném kérdezni hogy honan rendelted és hogy bontatlan zárjegyü és dobozban volt?
Üdv-TÚLÉLŐ
-
oshua
újonc
Sziasztok!
Előre is szeretnék elnézést kérni, próbáltam végig olvasni az összes kommentet, de nem láttam egyértelmű választ.
Egy hete vagyok G3 tulajdonos, teszem hozzá nagyon szeretem a készüléket!
Most itt van az új Android 5.0 frissítés...
Utána olvastam már az Isten háta mögött is, de nem találtam megfelelő választ miszerint mikor vagy milyen úton tudom elérni a frissítést. ( Telefonon belül azt írja, hogy a legfrissebbet használom 4.2.2, LG Pc Suite pedig: For phone or tablet with Android 5.0 Lollipop or later... ) Elérhető már hivatalos úton, vagy én vagyok "töketlen" ?
Nézzétek el tudatlanságomat, IOS-ről váltottam.Válaszokat előre is köszönöm!
-
eami
veterán
válasz DJ. Ru$y #10831 üzenetére
nah, ha az upgrade gombot nem találta meg PC Suiteon akkor szerintem ne flashelgessen már androidot
(#10829) oshua: legyen a lockscreen feloldva amikor rádugod a gépre a telót. utána elindítod a PC Suiteot és ha betöltött és csatlakozott is akkor megkeresed az ablak alsó felébe az "Upgrade check" és jól rányomsz
(#10835) DJ. Ru$y: igaz, nem könnyű elrontani, de el lehet
[ Szerkesztve ]
-
sonice
tag
Sziasztok
Erdeklodom hogy a 32gb-os verzio nyugodtan megveheto, nem lesz gyari ota frissitesi hiba, magyar nyelv eltunese, visszazaras stb problema?
Koszi
-
lewyy87
csendes tag
Hali! Ha rootoltam a készüléket, csak úgy tudom unrootolni, ha újra telepítem? Elegendő ha a gyári beállítások visszaállítására megyek? Azzal a root eltünik? Ha bármi lenne a telóval és vissza kell vinnem, gondolom nem egészséges, ha a root rajta marad Nem lett custom rom feltéve, csak a camera módosítása miatt lett a készülék rootolva.
-
oshua
újonc
Nem igazán merem még megpiszkálni, egy hetes a teló!
Elég nagy a lemaradásom Androiddal kapcsolatban, ámultam-bámultam így is a lehetőségek tárházán, igyekszem pótolni.
Nem vagyok egy türelmetlen ember, így inkább talán jobb ha kivárom amíg a "kicsike" jelez, hogy elérhető a Lolli, és minden zökkenőmentesen/hivatalosan felmegy! -
DJ. Ru$y
félisten
Mivel főverzió váltás, lehet, hogy be sem kerül FOTA-n, szóval nem biztos az, hogy szólni fog. PC és szoftver valószínűleg mindenképpen kelleni fog hozzá.
Aki magyar készülékre frissített neki jelzett? Nem hiszem amúgy.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest