Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Danny365

    őstag

    válasz oba #59686 üzenetére

    Én sokáig BlissPop ROM-ot használtam (5.1.1), tegnap feltettem a CM12.1-et (unofficial). Az 5.1.x ROM-okról annyit érdemes tudni, hogy pont az említett Knock On nem az igazi. Működni működik, csak ha be van kapcsolva a funkció, akkor miután lezárod a képernyőt, egyből feléled.
    A kernellel kapcsolatos a probléma, amit a BlissPop-ban (meg talán a Resurrection Remix-ben) már javítottak, viszont a BlissPop kernel kb. önálló életet él, magától változik a max frekvencia, néha gondol egyet és lekapcsol 3 magot a 4-ből, meg ilyenek. Szóval én RenderKernellel használtam, csak azzal meg ugye nem működik jól a KnockOn.

    Viszont ha nem olyan fontos neked, hogy a legfrissebb Android legyen fent, akkor tegyél fel valamilyen CM12-n (5.0.2) alapuló ROM-ot, mondjuk CM12-t, ezek már egész stabilak. (ezt hónapokig használtam)

    Ami lehet, hogy nem működik annyira jól (vagy semennyire), azok a VoIP progik, elvileg a hanggal van valami problem, de én nem használok ilyet, úgyhogy nem tudom tesztelni. No meg a kamera nem annyira jó egyik ilyen ROM-ban sem. Az 5.1.1 ROM-okhoz még annyi, hogy install előtt érdemes a PIN kódod kikapcsolni, mert valamiért nem veszi be, ha ezerszer ütöd be, akkor sem, így meg ugye nem lehet a telefonnal semmit sem csinálni. Más hibát nem tudok mondani. A stock ROM-oknál sokkal gyorsabbak, gördülékenyebbek.

    szerk.: ez így elolvasva nem túl biztató, de ne ijesszen el. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák