Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz fery02 #35115 üzenetére

    Erre való a Clear Boot Settings opció!
    Ezzel tudod alap helyzetbe hozni a fesz értéket, de csak restart után áll alapra vissza!

    Ha nem vennéd észre ha beállítasz mondjuk -36.mV -ot és be van kapcsolva a Set on Boot akkor restart után is látod a csúszkánál a -36.mV -ot tehát NEM 0.mV on van!

    Nem kell nagy logika sem ész hozzá, ha ezután a csúszkát 0.ra húzod az nem 0 -ra(alap feszre) állítja a feszültséget!
    A csúszkával feszültséget állítasz tehát ha 0 -ra húzod akkor 0.mV -ot adsz a jelenlegi -36.mV -hoz ha meg -12.re akkor még leveszel a -36.ból 12 őt tehát -48.mV -on leszel!

    Ha alap feszre akarod állítani akkor +36.mV -ra kell húznod hogy az előbb levett -36 -ot hozzá add és ekkor leszel alapfeszen! Ha meg már össze-vissza állítgattad és nem tudod mennyit vettél le, meg mennyit adtál rá, használd a Clear Boot Settings opciót, és restart után beáll alapra!
    Ezért írtam hogy ne jelöld be! a Set On Boot -ot mert össze vissza állítgatod a feszt, és ha nagyon leveszed a feszt, a telefon NEM FOG elindulni és csak HR -el fogod helyrehozni! Vagy ha van twrp -d azzal is de kicsit bonyolult az a módszer ezért azt le sem írom!

    Remélem elég érthetően leírtam, hogy a fesz csúszka fesz állít az éppen aktuális értékhez képest! Erre céloztam délután hogy kicsit érdekes a működése! És meg kell tanulod/értened a működését!

    De azt hittem erre magadtól is rájössz! :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák