Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gorcsev27

    tag

    Telepítésem:

    A TWRP telepítése nekem is csak a parancssorból működött. Biztosan jó a batch is, hisz ugyanazok az utasítások vannak benne, szerintem környezetfüggő a dolog.

    A TWRP alól telepítettem a BB72-féle 08S-t. Előtte all wipe (sajnos az internal storage is bele sikerült, de szerencsére simán vissza tudtam másolni a zip-et a gépről, miközben recovery-ben voltam.)

    Aztán jött a BB72 10S, ahol a Nova launchert választottam az opciók közül.

    Van WCDMA 900 MHz, tökéletes a wifi.

    Az ujjnyomolvasó is hibátlan, azóta azzal oldom fel a képernyőt.

    Mindkét kamera teljesen rendben van, szerintem átlagos használatra bőven elég, azért a Cameringo nekem is tetszik, úgyhogy azt is feltettem.

    Távirányítót még nem próbáltam, de valószínűleg nem is lesz rá szükségem.

    A Nova is hibátlanul megy, igaz, eltartott egy darabig, míg rájöttem, hogyan kell elérni, hogy a rendszer ne állítsa vissza állandóan a saját indítóját.

    A névjegyekkel problémám volt, miután BT-on importáltam a régi telefonból, a lista nézet teljesen használhatatlan volt, csak az ikonok jelentek meg szöveg nélkül és amint elkezdtem görgetni, megjelent a szöveg is,viszont ott is ragadt a képernyőn, ahogy görgettem tovább, úgy telt meg vele a képernyő. Az egyes névjegyekbe belépve már rendben volt minden. A hiba addig állt fenn, amíg a névjegyek a 'helyi fiók'-hoz voltak rendelve, most már a Google fiókhoz vannak rendelve és rendben is van minden, viszont fogalmam sincs, hogy mit csináltam, hogy így legyen... :N

    Az egyedi csengőhangok működnek, szerintem még akkor is, ha nem a Ringtones mappában vannak, bár én is oda tettem őket.

    Az ébresztés nálam is csak H-K-Sz-Cs-P módban megy.

    Feltettem az Xposed megfelelő változatát is, mert van néhány kedvenc modulom, amit hiányolnék.

    Az energiafogyasztás bár nem katasztrófa, de lehetne még sokkal jobb. Nekem egyelőre még túl nagy a tétlen fogyasztás, igaz, még csak most ismerkedem a LP beállításaival.

    A magyarításon még lehetne csiszolni (pl. mikor a böngésző megkérdi, hogy megjegyezze a jelszót, az Emlékeztess helyett jobb lenne a Megjegyzés, de hát nem kell a kákán is csomót keresni :N )

    Összegezve: eddig működik minden és remélhetőleg a frissítésekkel csak tovább csiszolódik a rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák