Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Sziasztok!

    Szinte biztos vagyok benne, hogy volt már ilyen probléma másvalakinél is, de az idegállapotomból adódóan nem vagyok alkalmas rá,hogy visszakeressem ennyi hozzászólás közül a megoldást.
    Kb egy hete újrahúztam a gépet, feltelepítgettem a programokat, beállítottam amit kell. Voltam olyan bátor, hogy a legfrissebb nvidia drivert dobtam fel, ami bizony beta. Egy hétig nem is volt vele semmi baj, viszont tegnap felmentem volna COD4-ezni, de kétszer egymás után kifagyott úgy,hogy kapásból tálcára dobott ki. Biztos voltam benne,hogy driver lesz, ezért feltettem egy korábbi verziót, viszont ez is beta. Most ott tartok, hogy ha az nvidia logóra kattintok, azt írja ki,hogy az NVIDIA megjelenítési beállítások nem elérhetők, mert a gépben nem érzékelhető nvidia grafikus kártya. Hát a jó k***a anyukáját. :@
    Hogy tudom legegyszerűbben orvosolni ezt a problémát,hogy ne kelljen szopnom driverpróbálgatásokkal?

    Jah, a történet úgy kerek, hogy ma a gép bekapcsolásakor, rögtön a betöltés után kaptam egy csinos kékhalált, de olyan gyorsan futott végig,hogy nem volt időm elolvasni mifasz baja van, azóta nem jó a driver.

    Előre is köszi a segítséget. És bocsánat az alpári stílusért, csak nagyon morcos tudok lenni,ha egy friss rendszerrel egy hét után ilyen bajok vannak :@.

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák