- [Re:] Nem szabad ám akármivel törölgetni a nanotextúrás Pro Display XDR monitort
- Milyen Android TV BOX-ot vegyek?
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- [Re:] Felkészült a Windows 10 May 2019-es frissítésre az új AIDA64
- Microsoft Surface
- [Re:] Kína három éven belül dobná a külföldi fejlesztésű hardvereket és szoftvereket
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- OLED TV topic
-
- Utoljára frissítve: 2018-11-22 10:59:02
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3
Nem 3S! 3S topik erre: [link]Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Hozzászólok Aktív témák
-
liskov
tag
Ez a kapu sanszosan bezárult, ugyanis a legújabb dev romon ez már így néz ki: http://en.miui.com/thread-274435-1-1.html
Kingsrootot, Geniusrootot és Redmirootot is próbáltam, már nem működnek.
-
trebrona
Topikgazda
Nem, már nem úgy működik. Nyitott bl-rel is TWRP alól kell a SuperuSU-t felrakni.
"For root on Mi3/4/4c/4S/5/Redmi3/Note3Pro/MiNote/MiNotePRO install SuperSU in TWRP"------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs.
-
wildrain
addikt
Honnan rendelted? Van rajta német nyelv is?
-
trebrona
Topikgazda
Az úgy van, hogy benéztem.
Amit írtam a xiaomi.eu-s romokra vonatkozik. Nem gondoltam, hogy valaki még használja a kínai dev. romot.
Bl nyitásnak számomra pont az a lényege, hogy legyen custom recovery, fastboot mód, illetve nem kínai rom.Szerk: Nálam a kínai dev. rom addig volt fent, amíg nyitottam a bl-t, utána azonnal ment fel a xiaomi.eu-s.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs.
-
Háttő, ezt neked kell tudnod.
Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD
-
vornia
senior tag
Arany.
Az alap arany kissé bronzos.:-D[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
Korrektor
Hát az attól függ, sötétben nézed-e.
Nekem az az első fehér telóm, de tokba rakva a fehér inkább csak dekoráció.Mosógép, tűzhely eladó - https://hardverapro.hu/apro/mosoogep_tuzhely_es_ajandek_szek/friss.html | Egyszobás garzon Szegeden a Cserzy M. utcában eladó, akár garázzsal is a parkolóövezet határán. https://ingatlan.com/29949866
-
Maximum1
őstag
Ha férfi vagy, akkor feketét veszel....
-
Áfogat
csendes tag
Sziasztok!
Van megkötés, hogy melyik SIM-ről mehet a net? Két kártyát kellene beletenni, az egyik micro, a másik nano. A nano-ról menne a net, így a második helyre lehetne betenni. Engedi ott is 3G/4G haszálatot?
Nem opció a micro SIM vágás, mivel céges és a cég nem engedi. -
Pocokk
tag
Én azért választottam a feketét, mert úgyis tokban van, de a "Home" gomb alatti pici jelző LED jobban látszik feketén szerintem.
-
trebrona
Topikgazda
Csak nézd meg a két rom méretbeli különbségét:
Kínai developer 6,5,12: 831MB
xiaomi.eu_multi_ido_6.5.12: 564.5MBRáadásul eu romban integrálva vannak a google szolgáltatások. Ez azért elég jelentős "gyomlálás".
-
De, vannak csirkelábak.
Minimális, de van.[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD
-
ronaldo
őstag
Mennyire zavaró helyeken?
Amúgy ez számomra fura, mert ha mondjuk India is piaca ennek a telefonnak, ott elvárható a teljesen angol rom.
-
Nagyon a "mélyén".
Pl. a témakezelőben vagy a videólejátszóban... Most ezek jutnak eszembe.Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD
-
ronaldo
őstag
Ha csak a "mélyén", akkor azt még túlélem.
Egyébként erre is lesz 7.2.8-as (marshmallow alapú) MIUI kiadás hivatalosan? Nem nagyon ismerem a Xiaomi frissítési politikáját. Ez ugye elvileg nekik egy alsókategóriás telefonjuk, itt is lehet számítani rá?
Persze így is remek lehet az akksija, de az 5.1.1-es android ha valamiben, akkor az energiagazdálkodásban nagy betli volt. A 6.0-ban sokat fejlődtek.
-
trebrona
Topikgazda
(#5197) Viktor0610:
Jogos, de ezért tettem be így a linket, hogy egyértelmű legyen kereséskor.[ Szerkesztve ]
-
Kereső?
Tényleg le lett már írva.Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Közeljövőben szeretnék pro-t venni, viszont még sosem volt Xiaomi telóm, így nem ismerem a miui rendszert sem. Tudtok linkelni esetleg egy részletes leírást, vagy bemutatót? ....emlékeim szerint a mobilarénán mintha lett volna ilyen régebben, de az istenért sem találom.... -
trebrona
Topikgazda
Senkinél nem működik ma a kereső?
Hozzászólok Aktív témák
ma Mi az? Fémház, 4100 milliamperórás akksi, nyolcmagos rendszerchip, 13 megapixeles kamera, elfogadható méretek és 30 ezer forintos árcédula? A Xiaomi legújabb ajánlata.
- World of Tanks - MMO
- [Re:] Nem szabad ám akármivel törölgetni a nanotextúrás Pro Display XDR monitort
- Path of Exile (ARPG)
- GTA V
- Milyen Android TV BOX-ot vegyek?
- [Re:] Xbox Series X néven jön a Microsoft újgenerációs konzolja
- Xbox One
- iPad topik
- [Re:] Western Digital Red WD20EFRX (3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA3)
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- MSI GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Armor OC Eladó! 144.900.-
- Lenovo Thinkpad T420, 14" HD, i5-2520M (3.2GHz), 8GB RAM, 180GB SSD, DVD író, 6 hónap garanacia
- ÚJ!!! iPhone XR 64GB Blue * GYÁRI FÜGGETLEN * Apple Garancia 2020.03.02-ig * BESZÁMÍTOK!!!
- iPhone 6S PLUS 32GB Black * GYÁRI FÜGGETLEN * Garancia * BESZÁMÍTOK!!!
- iPhone SE 32GB SpaceGray * GYÁRI FÜGGETLEN * MediaMarkt számla * Garancia * BESZÁMÍTOK!!!