Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • SpazzMaticus

  tag

  válasz Maxtreme #9 üzenetére

  A gps nem visz rossz helyre, csak mivel a térkép "kissé" áttekinthetetlen, (pl. nem látod jól a szintkülönbségeket stb...) nem jó helyre mész...
  Én azt nem tartom hibának hogy nem fogja a kis kezcskénket, hogy a feladatig vigyen, hanem odabök a térképre, és az utat meg kell találni.
  Az mondjuk igaz, hogy ehhez a térkép a jelenlegi formájában nem elég jó. Szerintem mondjuk elég lenne ha forgathatóvá tennék, de ez ízlés dolga.
  A feladatok "szintezése" szintén nem bug. Teljesen jól írja őket. Minden mission amivel eddig találkoztam, legalább 2-3-felől megközelíthető volt. Mivel hál istennek nem az idióta játékoshoz szinteződő ellenségek metódust választották, így a mapon fix level-es enemy elosztás van, és szerintem ezt is helyesen, a mapon nem jelölik.
  Magyarul ha "toronyiránt" mész feladatot megoldani, akkor beszopod. Szerintem ez a játék egyik legnagyobb húzása. Hogy az egyébként kurva jól megalkotott térképeket kénytelen vagy bejárni, és útvonalakat keresni...
  Nekem tetszik ez a felfogás, ahogyan ezt a játékot megalkották. A mai "AAA"-s "buksisimogatóan" könnyű és szarrá "ármvonalazott" és tutorialozott játékokhoz képest ez a kissé "karcos" játékmenet a régi időkre emlékeztet, amikor még alapvetően nem rinyált senki azért, hogy minden infót nem toltak az orra alá automatikusan, hanem rábízták a játékosra hogy kiismerje.
  Mondjuk én lassan 30-éve játszom, lehet azért jön be ez a stílus... 😉
  A küldetések be nem indulása, ajtók beragadása viszont tényleg idegesítő bugok, 6-8-alkalommal én is belefutottam, bár egy-egy szimpla visszatöltés mindíg megoldotta a dolgot. Az auto save rendszer meg szerintem elég jól működik, közel, és azonos szintre rak vissza az utolsó halálodhoz képest, egyetlen egyszer szívatott csak meg, amikor szintén kb. 100m-re rakott vissza a mission-tól, csak vagy 10-szinttel magasabb enemy-k közé, és csak harmadjára jutottam ki élve... :DD

  Ez egy kemény kis játék, főleg hard-on, csak azért nem mondanám souls-like-nak, mert a halállal nem buksz semmit, de nekem pont ezért tetszik.
  Én meg pl. pont hogy zokon venném, ha az általam fentebb leírtakat "kijavítanák", nekem ez így nagyon bejön ebben a formában. Max. mondjuk egy map rotate, és ennyi. De ez csak az én személyes véleményem... 😊

  Ui: A Cyberpunk 2077-et bár én kedvelem, az ennél jóval bugosabb még mindíg, + a világalkotásban, hangulatában ez a gáma lazán kenterbe veri, ProjektRed-es srácok mehetnének hozzájuk tanulni.
  Ja, és a The Ascent vezető grafikus dizájnere egy magyar srác egyébként... :D

  [ Szerkesztve ]

  Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...

Hozzászólok Aktív témák