- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodyEddie
őstag
Sajnálom hogy kazsuálkodásra pazarolnak egy ilyen ígéretes technológiát...
-
AXisBOLD
addikt
ez nem sok minden.
autózáshoz kormány kell, asztali teniszt nem tudok elképzelni valami ütőt helyettesítő hardver nélkül(nintendo ebben nagyot alkotott a sport resort-al). a többi meg langyos.
Aurea mediocritas
-
Morden24
nagyúr
válasz BloodyEddie #1 üzenetére
A casual gémek biztonságosabb bevételt ígérnek a nagyobb piac és olcsóbb fejlesztési költségek miatt, könnyebb megfelelni stb.
A nagyok meg kivárnak. Ha bejön a Kinect, akkor meg fogja érni számukra is, hogy nekiálljanak, és akkor tuti látunk majd érdekes dolgokat
Sectumsempra - For Enemies
-
drachos
tag
Hát, ez tényleg az a kategória, amit haverokkal jó játszani, nem pedig egyedül Mondjuk nem a tigrisesre gondolok, de pl az a táncos progi marhára tetszett, jót röhögtem rajta De egyedül az se lenne az igazi... Kisebb gyerekeknek viszont szerintem elég jó vétel, mert mégsem a kanapén/gép előtt görnyed, hanem végül is mozog Nyáron ki kell rakni udvarra/erkélyre a konzolt, és máris friss levegőn mozog a csemete
szerk.: a játékfelhozatal miatt mondtam hogy kisebb gyerekeknek, ha majd jön rá a COD meg a Resident Evil meg mit tudom én még mi, akkor majd apuka gyakrabban küldi el leckét írni Pistikét
[ Szerkesztve ]
-
Sefter
veterán
háát a táncoson kívül egy rakás sz@r...
egyenlőre..[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
sittes79
addikt
úgy érzem ehhez kevés az 50m2-es pecóm
-
Elrond
senior tag
Én láttam élőben 1 bemutatót, nagyon ütős kis cucc lesz!!!!
Minden korosztálynak lesz kedvére való játék!
Egyébként az autóversenyzős érdekes kormány nélkül!SSD-k rendelésre nagykeráron 1 hetes szállítással!
-
drachos
tag
Az hagyján hogy hulahopp, ami már alapjáraton is elég vicces szokott lenni, de mindez megspékelve azzal a ténnyel, hogy nincs is rajtad hulahopp karika
szomszéd lakásból átnéz valaki, vajon mit gondolhat?Viszont még mindig érdekelne, hogy kel e az a min 1,5 méter távolság a tv-től. Vagy össznépi lakásátrendezés lesz ?
-
kovsol
titán
én próbáltam a wii -t, de az volt vele a gondom, hogy nem tudom elképzelni azt, hogy nap mint nap így játszak, és itt jön a képbe az, hogy xbox360 nak ez csak egy extrája lesz és továbbra is lehet játszani a megszokott módon bármelyik frissen megjelent új címmel is, ami ugye wii nél nem adott
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest