Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyorol

    tag

    válasz arty #1001 üzenetére

    Köszönöm a segítséget! Mostmár kb. tiszában vagyok a lehetőségeimmel, és a számokkal is. Azonban még 3 dolog nyitott számomra, - még mindig wifin keresztül próbálok mindent, tudom hogy kábelen toljam,mert az a tuti, de tesztelni csak így lehet a dolgokat :) - hétvégére szerzek elég hosszú kábelt is, aztán ott is kipróbáloma sebességet:

    1.) A NAS-ról NAS-ra másolás rettentően lassú 350-460 kbyte/s-el másol. pl.: a gyári TM-el letöltött filmet az admin mappából a video mappába szerettem volna másolni.

    2.) A 9 Gb mkv-t átlag 4,55 Mbyte/s el másoltam fel hálózaton wifin keresztül laptopról (csak az ment). Namármost csak hogy jól értem-e a dolgokat: a routerem 150Mbps-t tud a laptopban a beépített is szintén. Ha átszámolom akkor az maximum : 18,75 MB/s lehetne. Ehhez képest a negyede volt. Valami beállítási gond lehet?

    3.) Olvastam korábbi kommentben a média indexelést (ez mit takar pontosan?). Az lehet hogy lassítja a másolási folyamatot mindenhol (pc->NAS wifin keresztül ; NAS -> NAS)? Mert be van pipálva a Twonky.
    Ez ugye befolyásolhatja az első 2 pontot is.

    Ui.: Nyilván nem szeretnék még midnig ennyire erőszakos lenni, csak szeretnék képben lenni a témával :)

    May the force be with you!

Új hozzászólás Aktív témák