Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rolandhun95

    tag

    Na eljött ez az idő is, hogy a 2016-os iPhone SE után új telefont vegyek magamnak. Elég kardinális kérdés volt a méret. Csak is ezért esett a választásom a minire. (Mára megbánva..) Rengeteget tűnődtem rajt mi lenne az ideális telefon. Android frontot annyira nem akartam erőltetni, de szóba jött a Xiaomi Mi 10T Pro. Sokat fogdostam, tapogattam a Media Markt ba telefonokat, mégis akkor a méretre ez vált be nyerőnek. Ios fronton az i11 jött szóba még, de az méretileg nekem embertelen, igen, tudom a Mi 10T is. Ezek a Xiaomis bugosságok annyira nem jöttek be, nem automata Bluetooth csatlakozás kocsiba, telefonálás közben megnyomod a kijelzőt a füleddel, stb.

    Tehát a következők a tapasztalatok:

    Jobban merül mint amire számítottam, 3-4 ora kijelző idők vannak, persze nyilván úgy hogy max 80-85%-ig töltöm és nem hagyom 20 alá merülni. Ez nem tudom hogy jó e, mindenesetre minden nap kell tölteni.

    Kamerával kapcsolatban is csalódott vagyok, sokkal jobb képekre számítottam, főleg éjszaka borzasztó, de nappal sem látom túl acélosnak (nem tudom hogy el van e kalibrálva valami, mert láttam a beállítások között ilyen 'nagy hatékonyságú' meg 'leginkább kompatibilis' opciót, szerintetek melyik a jobb? Videó az jó.)

    A kijelző fényerejét is jobbnak hittem, ilyen napos időben alig látni.

    A megbánást meg csak a méret miatt írtam hiszen ezt sem lehet egy kézzel kényelmesen irányítani.

Új hozzászólás Aktív témák