Új hozzászólás Aktív témák

• niof

addikt

válasz kgb79 #7030 üzenetére

Tudom, ez iPhone esetén alapértelmezetten nem inokolt (én is idővel leszoktam róla), de ha tudom azt, hogy olyan helyre megyek, ahol esetleg hosszabb ideig nem tudom tölteni a telót, akkor mindig ki szoktam lőni a futó appokat kézzel. Csak az fut, ami feltétlenül szükséges. Pl. ilyen lenne egy túra is.
    A használat függvényében a melegedés szerintem normális. Azért ha 2 laptopot etettél erről, ott a wifi modul dolgozott keményen, és annak bőven van energiaigénye. Nálam is előfordult, hogy 1-1 app használata jobban megpörgette a procit és merült, mint a nyeletlen fejsze. Meg aztán azt is figyelembe kell venni, hogy időnként előfordul, hogy elszúrnak a fejleszők egy appot, és indokolatlanul magas a fogyasztás miattuk.
    Meg ahogy olvasom, pörög a játék is. Noha ez erősen magánügy, de én pl. nem játszom a telón, mert bár hiába lehetséges, nem arra való. Jó, passziánsz néha előfordul, de csak időkitöltés gyanánt, ha nem tudok mást csinálni valami miatt. Napi szinten biztos, hogy nem kerül elő.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák