-
PROHARDVER!
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4mer
senior tag
Ha már akksi téma, mostanában észrevettem, hogy eléggé gyengusz lett az üzemideje a telefonnak, 85%-os az akksi.
Ami oké, ezzel jár. Viszont mintha a telefon is belassult volna. Lehet nem ártana már 2 év után egy hard reset?
Sic Parvis Magna
-
Stareye
csendes tag
Sziasztok!
Hezitálok egy iPhone 11-es ill. iPhone 14-es között. Az iPhone 11 128gb-os verziót megkapnám 220-ért az Emagnál 36 havi garanciával. Az iPhone 14 majdnem a duplája lenne. Az eszem az iPhone 11 felé húzz csak attól félek, hogy hosszabbtávra nem ez a megfelelő készülék mivel 3 éves konstrukció. Szóval melyik készüléket vegyem szerintetek? Köszönöm a válaszokat. -
pcnet
addikt
válasz Stareye #6755 üzenetére
Szia!
Én (újra) a 11et venném. SZÁMOMRA nem ad annyi pluszt a 14, hogy dupla annyit adjak érte. A 11 még simán kap 2 vagy 3 iOS főverziót. Előbb unod meg a telefont, mint elavulna. 14et csak akkor vennék ha tényleg nem számítana a pénz. Én SE 2020 után vettem 11et (ugyan az a hardver) mert tudásra elégnek éreztem, csak kellett a nagyobb kijelző.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
trebrona
nagyúr
válasz Stareye #6755 üzenetére
Vegyél iPhone 13-at, az emagon 370k.
A 14 úgyis szinte csak egy újracsomagolt 13-as.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
lmno
őstag
Szerintem csak a Pro modellek adnak érdemi pluszt egy 11-eshez képest, azt meg el kell dönteni hogy megér-e annyit.
-
trebrona
nagyúr
válasz juve600 #6762 üzenetére
Tudom, hogy mennyi. Az eredeti kérdésben ugye a 11 és a 14 közötti dupla árkülönbség volt említve az emagnál. Egyébként 220k, hamár, mivel 128GB a kérdés...
btw itt az összehasonlítás, így eldönthető, melyik is kell: [link]
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
embe
nagyúr
11Pro Max 85% -os akkuval mennyire vállalható?
-
szellemmaszk
csendes tag
Mennyire melegszik?
Mert mas forumokon irtak, h az A13-as elegge melegedesore sikerult. Siman bongesznel is akàr. -
embe
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz 7Heads Drago #6772 üzenetére
Az összes technikai információ benne van, de hajrá!
-
7Heads Drago
veterán
válasz trebrona #6773 üzenetére
Hol is van az akku méret?
De pl mintaképek sincsenek fent, illetve közben dizájnt is váltottak.
Illetve az ára miatt a drágább modellek jóval több garit is kapnak és az sincs feltüntetve. Illetve pl a doboz tartalma sincs taglalva. De persze ezt te mind tudod már, csak ugye nem ebből kellene kiindulniuk.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
trebrona
nagyúr
válasz 7Heads Drago #6774 üzenetére
- iPhone-nál pont nem az akkuméret számít
- a termék saját adatlapján ott a kép (+1 kattintás)
- ársávos garanciával már illene mindenkinek tisztában lennie
- a termék saját adatlapján ott a doboz tartalma (+1 kattintás)------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
juve600
nagyúr
miért kell egymásnak ugrani ? kérdés-válasz, ennyi,ha nem kielégítő akkor tovább kérdez
ennyi -
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Szerintetek megéri venni most egy ilyen telefont ? Meddig jön még rà frissítés ?
-
esbii22
őstag
-
7Heads Drago
veterán
válasz trebrona #6775 üzenetére
Ez most nem pont az Apple ellen szól.
Mindegyik gyártó minden termékére. Ha csak a gyártói adatok alapján vásárolsz az egy nagy nokedli. Nyilván ezért vannak a termék tesztek és bemutatók. Talán nem véletlenül. Nyilván neked azok mind feleslegesek, de teli van velük a net.
Szóval felesleges védeni a mundért.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Ricardo
titán
válasz trebrona #6773 üzenetére
Ram mennyisége? A kamera résznél kimaradt, hogy nagyobb a kamera szenzor. Szerintem ha mélyebben belemenne az ember, még lehetne folytatni a sort.
De annyira mélyen max akkor mennék bele ha hezitálnék melyiket vegyem.Ettől függetlenül nem biztos hogy megér annyival többet, mint amennyit kérnek érte.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Én hajotottam egy 7est 70%os akksival. Ha erőforrás igényes alkalmazást indítottam el, pl kamerát, 5-10%ot esett a töltöttség és elkezdett melegedni, de soha nem kapcsolt ki. Inkább a töltöttséget mondanám erősen tájékoztató jellegünek.
-
pcnet
addikt
válasz TestamentDNR #6788 üzenetére
A 38.600 ft + futár valóban a fizetésem fele. Nem volt költői túlzás. Rokkant vagyok, 4 órában dolgozom. Valóban nem nekem való az alma sajnos.
Köszi a linket!
-
pcnet
addikt
Most lehet megint ki fogom verni a biztosítékot... Media Marktban 200e ft a 64 gigás i11. Ha eladnám a jelenlegi 11em és az SE 2020-am, 10ezer forintot kellene ráfizetnem és 3 évre le lenne tudva a mobil téma.
A kérdésem már csak az lenne, hogy érdemes e még megvenni a 11-et. Tudom, pár napja pont én javasoltam egy kollégának, hogy vegye nyugodtan, csak megfordult bennem, hogy iOS 17-18 nem e fog már laggolni. Az utolsó verziók nem fogják megfektetni a hardvert?
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Az azért elég szégyen lenne, ha egy új főverzió megfektetne egy telót. Pláne, hogy egy Apple készülékről van szó. Pláne, hogy minden készülékre kvázi saját verzió érkezik, mert még a 11-11 Pro modellek közt is van funkcionális eltérés, ami az oprendszerben is megjelenik. Ha abból indulunk ki, hogy a 2016-os SE most került ki a pixisből, és az sem akadozott, csak nyilvánvalóan lassabb, akkor én ettől nem tartanék.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
pcnet
addikt
válasz 7Heads Drago #6797 üzenetére
Semmi baja, csak új akksis lenne és 2 év garos.
+Személyesen venném és rakatnék rá clearpex fóliát.
[ Szerkesztve ]
-
O.CS
aktív tag
Sziasztok,
Érdekelne a véleményetek, hogy szeptember végén vásárolt 128GB Iphone 11, 1 éves Apple garanciával, mennyit érhet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest