- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Szep dolog...
hogy utolag szolnak -
HARDVERAPRÓD
Köszönjük...Bár amikor akartam telefonálni nem volt térerő...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Tikakukac
titán
Tetszik a dolog. Igaz, én akivel beszéltem tegnap, azzal eddig is ingyen tettem, de szép gesztus.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
a telenor ügyfelek mit kapnak?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Vangelis
félisten
Idegbajt... mert nekik nem , hogy ingyen percek de még a "nyugtalanító" sms sem érkezett meg.
Ha arra nem volt lehetősége a telenornak akkor majd ingyen perceket ad mi....persze.
Ésssss a sok finom kapcsolási díjakat nem zsebeli beeee... nem nem...
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
zoli62
addikt
Persze a Telenor semmit nem tesz szokás szerint.
-
MODERÁTOR
A Vodafone tegnap du megírta ugyan ezt az fb oldalán.
Everybody lies.
-
zoli62
addikt
Kinyomozhatnátok elsőként, hogy vajon ebben a rendkívüli helyzetben a Telenor miért nem tett semmit.
-
kengyel
nagyúr
Én részemről ezt nagyon korrektnek tartom. Még ha akadozott vagy kimaradozott a hálózat még akkor is nemes gesztus a szolgáltató részéről.
kengyel
-
PPatrik
aktív tag
És akinek pénz sincs a telefonján?!
-
sing1ep1ayer
őstag
Végre valami a Ténél, amit egyértelműen csak dícsérni lehet.
-
MODERÁTOR
Telenor Hungary
A szélsőséges időjárási és közlekedési körülményekre tekintettel jóváírjuk ügyfeleink belföldi hívás és sms költségeit a katasztrófa sújtotta térségekben. Pontos részleteket a jövő héten osztunk meg veletek.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
kcsa
veterán
Telenor próbálkozhat már. Ha az sms nem is volt világmegváltó, mégiscsak "valami". Most már nekem ne pedálozzanak...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
legenda
-
vinibali
őstag
úgy tűnik, belefér a többszörös haszonkulcsba ez a kis légypiszok. mindjárt kezetcsókolok valamelyik multinak...
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
MODERÁTOR
Izé, áramszünet a toronyban, lemerült akksi, és már le is halt. A telenor ugyan ezzel küzdött, szóltak is érte.
De persze, a voda az direkt lőtte ki a hálózatát, nehogy már telefonálni tudj..
Ezért tart itt ez az ország ahol, de komolyan, mert semminek sem lehet örülni, hanem mindenben a hátsó szándékot kell keresni..
Everybody lies.
-
leslieke
Jómunkásember
Micsoda nagylelkűség!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
madgie
titán
válasz Barthezz2 #32 üzenetére
Ja hogy te most eldöntötted, hogy én mit gondoltam, sőt, hogyan állok a hozzá a dolgokhoz.
Nem, nem az asszonyt baszogatta a tiszti főorvos, hogy ki kéne menni 50 km-re a munkahelyéhez egy szar hűtőtáskával, mert a védőoltások az áramkimaradások miatt megromolhatnak (nem volt egy perc áramkimaradás sem arrafelé). És nem, nem emiatt volt káosz, mert csak az asszonynál és a takarítónőnél van kulcs (ő a másik irányban lakik odébb), a polg hivatalban meg nincs (!) (én csak azon filóztam, hogy tűz esetén mit csinálnak?). Az út sem volt takarítva, nem is ajánlotta senki, hogy elinduljunk, igazából nem is megkésve kéne odafönt pattogni és mindenkit berendelni. A takarítónő Voda használó, tehát nem tudtuk elérni, a polgi dettó, össze-vissza kalimpált az ember, mire meg tudta oldani a dolgot valamennyire.
Tudom, ez ezzel együtt jár, de te szimplán eldöntötted az előbb, hogy én a hátsó szándékot keresem mindenben, meg köcsögmagyarhülyegyerek vagyok és miattam tart ott az ország, ahol. Hát ne haragudj, de #$đТ`Ł.
Tizenkilenc éves korom óta (tehát tizenhárom éve) folyamatosan fehéren dolgozom, még táppénzen sem voltam, fizetem az adót, tankolok, blabla... biztos miattam tart ott az ország, ahol.Úgy kompletten kimoderálhatod az egész hozzászólást, nem bánom. De ahhoz előbb el kell olvasnod.
szerk: egyébként én szimplán azon csodálkoztam ,hogy a mikro net ment. Nem hittem volna.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem, nem így gondoltam, és nem feltétlenül rád, de kvázi kösz a semmit alapon szólalsz fel egy szvsz dícsérendő hozzáállás mellett. Arról nem ők tehetnek, hogy megadta magát a technika, nem csak ők küzdöttek ezzel, de elsők közt szólaltak fel az ingyen hívások ügyében. Nálad nem jött be, pech, de sokaknak lehet nagy segítség..
Az utolsó mondatomért elnézést. Nem akartalak támadni vele.
Everybody lies.
-
Ninja Chick.
tag
A vizsgálat egyedül az miatt indul, hogy miért nem voltak hajlandóak továbbítani a propaganda sms-t.
(#41) kcsa: Semmit. A dolgukat kellett volna csinálni, és nem mém gyanús sms-t küldözgetni, amivel önigazolni akarnak.
Ez a jóváírás meg üdvözölendő. Akinek nem tetszik az ássa el magát, de ne a hóba.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz Ninja Chick. #40 üzenetére
propaganda... az. Mit küldjenek, egy imát?
-
p.j.
csendes tag
Így utólag érdekes bejelentés! Az meg derék, hogy a Telenor nem továbbította a spam üzenetet. Lehet át kellene menni hozzájuk.
-
Apollyon
Korrektor
Ennyit arról a nagyon sokat segítő sms-ről:
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
kcsa
veterán
Kár hogy a fanyalgók nem ragadtak bent a hóban, úgy hogy még smst se kapták volna meg.
-
Vangelis
félisten
válasz dajkopali #48 üzenetére
Hát igen. Mi a meleg szobából viccesnek véltük. De lehet, hogy a bajba jutottak más állapotban voltak.
Biztosan rosszul vették, hogy pl az utas kapott a vodától vagy a tmobile-tól sms-t.
A telenoros bajbajutott meg csak nézett, hogy neki még ennyit sem küldtek.[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kupon kunyeráló
- BestBuy topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Új előre telepített Lenovo ThinkPad L16 Gen 1
- Thinkpad L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB DDR4, 256GB NVMe gar
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Új GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest