- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
válasz dealerman #129 üzenetére
Nincs mit. Telefonnal levideózva sokkal gyatrább, mint élőben, direkt visszanéztem összehasonlítva.
Nekem folyamatosnak látszik, lehet, hogy csak én vagyok kevésbé érzékeny rá, ill. Te jobban.
(ebben az esetben szerintem mi vagyunk a szerencsésebbek, hogy nem zavar, így tudjuk élvezni ) Bár igaz, hogy a tévéadáshoz viszonyítva rosszabb, de nem annyival, hogy ne legyen még nézhető.A legjobb lenne valami screen capture progival felvenni az adást, de nem találtam még használhatót.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz dealerman #142 üzenetére
Sok dekstop recorder progival próbálkoztam, semmivel nem bírtam a MindigTV streamjét kimenteni, hogy lemérjem. Fraps-szel sem ment.
Böngészővel nem próbáltam kimenteni, mert a mediaklikk akkora hulladék (azt én is elismerem, hogy az szar), hogy nem éri meg vele foglalkozni.[ Szerkesztve ]
-
Kuruc2
senior tag
válasz dealerman #149 üzenetére
Fú, ezt nem is gondoltam volna. Ha csak simán böngészek, akkor 5% alatt mennek, de m4-re:
Ennyire procizabáló egy kis hd közvettés? Durva.
Amugy most hogy csak ismétlés ment, egyszer se szaggatott, akkor mégiscsak az adatkuldéssel van a baj sok nezo esetén, nem pedig a vassal.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs