Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz kóóó #8163 üzenetére

    Amelyiket linkelted az is teljesen jónak tűnik, mert ha esetleg nem kerekítettet küld, akkor lehet reklamálni.

    Én EZT vettem, mobilról vásárolva még olcsóbb pár centtel. De mindenki olyat vesz, amiben megbízik. Kétségtelen, ez az eladó nem eredeti dobozban küldi, nekem 5-ből 1 törött volt, de arra is jött a refund.

    De EZ pl még olcsóbb.
    Nincs itt nagy varázslat szerintem, meg hát azért olyan összegekről beszélünk, (5-600 Ft), amiért ha bemegy az ember itthon egy mobilshop-ba egy gagyi fóliát adnak, amit 2 hónap múlva leszed róla az ember, mert annyira gányul néz ki.

    Én bevásároltam ebből hónapokkal ezelőtt, mondom legyen, ha mégis sérülne. Pl a múltkor füvet nyírtam a telefonról zenét hallgattam közben, és rohadt meleg volt, izzadtam mint állat, és amikor végeztem (kb 2 óra a fűnyírás, van terület bőven :DDD ) vettem észre, hogy az üveg felvált az egyik oldalon (mivel a szilikon tok megnyomorította a zsebemben), na mondom, szedhetem le, főleg ha nedvesség is ment alá. Visszanyomkodtam, még látszott vagy 1-2 napig, hogy ott nem százas, de mostanra meg már teljesen visszatapadt. Szóval azon túl, hogy karcok ellen és kisebb behatások ellen véd, még majdnem újrahasznosítható is.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák