-
PROHARDVER!
Kedves Coolpad F1 tulajok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nixit
csendes tag
Hát mit ne mondjak most raktam fel ezt a lenovos kamerát kb ezek a lehetőségek amik ebben vannak ezt várná az ember ettől a telefontól szóval igen ez szerintem kell ebbe a rendszerbe így ahogy van Köszönjük a munkát mexel! Ezt biztos hogy mostantól így fogom használni! Holanap este még írok mik a tapasztalatok.
-
csongi
veterán
válasz Robit Sakraf #7505 üzenetére
nálam is az sd-re ment semmi gond vele. Próbáld másik kártyával.
-
HerbertSobel
csendes tag
válasz Robit Sakraf #7505 üzenetére
Én is feltettem ugyan erre a ROM-ra és nálam is ez a hiba van. Cache t töröltem telepítés után ahogy írva is volt.
Ettől eltekintve brutálisan jó képet készít, föleg rosszabb fényviszonyok között. -
unskillful
aktív tag
válasz HerbertSobel #7507 üzenetére
+1 nálam is ugyanez a helyzet. Ha sd-re akarom menteni, akkor fekete kèpet ment. Belső tárhelyre hibátlan.
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
Fater38
tag
Akkor nem lehet.hogy nem kellene törölni?Mert telepítés után azonnal reboot-ot nyomtam ,még gondoltam is,hogy nem töröltem a cache-t és valami hiba lesz,de tökéletes,egyedül a quickmark nem megy de túlélem
-
unskillful
aktív tag
Feltettem egy sd fix patchet, azóta nekem is tökèletes. Ha kell valakinek, akkor feldobom drive-ra.
Itt a link: https://drive.google.com/folder/d/0B36Ay7pVtck6dzRkRVN6cGFBOEU/edit[ Szerkesztve ]
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
apic
csendes tag
Üdv.
1 hete írtam hogy betörött a kijelzőm, mexel azonnal írta hogy keressem fel a mobilszervizeseket, írtam is nekik , de már 1 hete nem válaszoltak , most találtam olyat aki beépíteni már csak olyan kérdésem lenne hogy
valaki aki esetleg rendelt már alliexpressről kijelzőt panellel együtt hogy melyiket ajánlaná mert van millió és nem tudom melyiket érdemes, ti itt okosabbak vagytok.
Köszi előre is. -
erik88
aktív tag
Nekem egy olyam kérdésem lenne, hogy : ügye ez egy Okostelefon de ez mégis van olyan hülye, hogy az otthoni 2 mentett wifi közül mindig arra csatlakozik amelyiken utoljára volt, viszont nekünk eléggé hosszúkás házunk van és az egyik wifi a ház első felébe van amit hátúl már nem vesz de mégis pl arra akar annyira csatlakozni, hogy az nem igaz... szóval kérdés : nincs olyan program ami mindig az erősebb jelű wifi-re csatlakoztatja a telefont??
[ Szerkesztve ]
-
Robit Sakraf
tag
válasz unskillful #7510 üzenetére
Felraktam én is az sd fix-et és nálam is működik. Köszönöm
-
Fater38
tag
válasz Robit Sakraf #7515 üzenetére
Igen,közben rájöttem,az sd fix a megoldás,el is felejtettem,hogy az elsők közt van amit felteszek mióta nem gyári romot használok.
-
Lidl
senior tag
Hali,
van ilyen. A Wifi Manager: [link]
Be lehet állítani, hogy bizonyos időközönként ellenőrizze a hálózatokat és váltson az erősebbre.
Valamint van widget, amin látható az aktuális wifi hálózat és pár adat.
Szerintem elég jó.
De adj neki full jogot és ne lőjje ki a rendszer, ha alvó módba kerül, mert akkor nem frissül a widget.Lidl
-
pepusos
senior tag
Sajna nekem nem települ fel a lenovo kamera, pedig szívesen kipróbálnám.
[ Szerkesztve ]
-
MatyiDeLudas
csendes tag
Szia!
írjál rá mibilszervizre még egyszer, nagyon sok munkájuk van, én elvittem máshová, ha visszaolvasod a topicot, és gányolás lett a vége, aztán elvittem mibilszervizhez és mintha új lenne a telefonom, pedig ripityára törtem. Mikor én adtam neki a telefont Pesten, akkor előttem is volt egy srác, és már 2 telefon volt a kezébe. Ha rám hallgatsz és még egy jó pár srácra itt a fórumon hozzá viszed, profi munkát végeznek. Írj rá és kérjél tőle telefonszámot. Gyorsabb lesz. Nekem 10K-ért cserélte az érintőt+kijelzőt+üveg fólia.
Üdv.
-
Balazs66
csendes tag
Megnéztem a lenovo-s kamerát, és nem vagyok elájulva. Nem tapasztaltam minőség javulást.
-
demike93
tag
sziasztok,
a telómon a gyári rom van, és nincs is vele bajom, de kipróbálnék valami kitkatet. mikor utoljára(jó pár hónapja) olvasgattam a fórumot akkor az emuit dícsérte mindenki. most hogy áll a helyzet? melyiket ajánljátok, melyik a legstabilabb rom?
előre is köszi
So Long, and Thanks for All the Fish
-
apic
csendes tag
válasz MatyiDeLudas #7524 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek
-
bacsikacs
csendes tag
Heló!
Egy hónap tapasztalat után, ekrisztián javaslatára felraktam a EMUI 3 Build.262 Kangvip (02.09) ROM-ot. A Simkártya kezeléssel volt gondom. Sajnos most is van. Aki két simet használ annak a tanácsát kérném. Van egy T-mobilos magyar, meg egy PLAY lengyel kártyám. Amikor kint vagyok bekapcsolom a lengyel kártyát, nem akar a hálózathoz csatlakozni, mindig kiírja, hogy PLAY(Tmobile) így roaming-olok, holott lengyelben vagyok. Ha kézzel kiválasztom, akkor tudok telefonálni a Play-en, de rögtön visszavált roamingra a hívás után.
A második slotban van Internet? Mert nekem nincs.
Tegnap amikor beakartam kapcsolni a PLAY-t úgy elszállt a telefon, hogy amíg nem vettem ki a kártyát belőle nem talált hálózatot.
Mi lehet a hiba? -
viktorhu
veterán
válasz Balazs66 #7528 üzenetére
Videofelvételre tudtok megoldást? Én a fotókkal nem vagyok elégedetlen Coolpaden, általában a Camera Zoom FX-et használom, és tetszenek az eredmények. Viszont ami nagyon siralmas, az a videofelvételek minősége.
Nem értem, hogy mitől, mert ugyanaz a kamera hardver van benne, mint a Samsungokban, de a régi Galaxy S3-asommal olyan videók készültek, amikről senki meg nem mondta volna, hogy telefon csinálta, még projektorral kivetítve sem.
Ha viszont a hardver jó, akkor valamilyen szoftveres beállítás (tömörítés? hibajavítás?) lehet a ludas. Nincs valakinek ötlete?
-
zoli81
csendes tag
válasz viktorhu #7533 üzenetére
Én ha nappal jó fényviszonyok mellett készítek videót, a vonalélességet és a kontrasztot alacsonyra állítom, így tűrhetőbb. Alapbeállításon az arcokat, füves területet tartalmazó videók az ocsmány kategóriába tartoznak szerintem.
A beltéri, izzófény melett készült videóknál, vonalélesség közepes, kontraszt alacsony, fényerő (brightness) magas.Ha zavar, hogy az alacsony fényerőnél készült videóknál szaggatós videót készít, ajánlom a saját fejlesztésemet, amivel be lehet állítani, hogy ne essen vissza 15 fps-re a videó.
[link]Egyelőre ennyit sikerült tenni az ügy érdekében. Jelenleg egy Lumia 520-szal tudom összehasonlítani, lassan kezdek belenyugodni, hogy akárhogy babrálom a beállításokat, valahogy a nokia általában sokkal természetesebb színeket produkál.
[ Szerkesztve ]
-
bacsikacs
csendes tag
Oké, de melyik sim a hibás A t-set most cseréltettem ki,a PLAY meg vadi új?
Nem lehet a Rom hibája?[ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
válasz bacsikacs #7538 üzenetére
Próbálj ki másik romot, van egy csomó.
De ha kettőbe is rossz, akkor a play a ludas.
A gyári rommal jónak kell lenni.
Van itt valahol kipucolt gyári.
Ha azzal is vacakol, akkor a play használ olyan beállítást ami nem szabvány.
Nem véletlen akar roamingolni otthon a sim.
Lehet, hogy új ez a szolgáltató és valakinek a hálozatát használja és valami közös beállítás amit a telefon rosszul kap meg a simtől vagy nem jól értelmez.
Nem hiszem, hogy egy lengyel se használ F1-et.
Haveroddal nézes körbe lengyel fórumokon.. -
ekrisztian
őstag
válasz bacsikacs #7538 üzenetére
Itt egy lengyel coolpad f1 unboxing video.
Play simet tuszkol bele a gyerek.
Miu van a telefonon.Látszik verzio szám is.
Szóval sztem írjatok neki, hogy árulja el a titkot.Coolpad F1 8297W - UNBOXING / RECENZJA PL: https://youtu.be/UPC6KWqBKLo
Halkan megjegyzem, az állandó térerő és országok közti ugrándozás nekem is okoz néha meglepetéseket.
De fix német vagy osztrák vagy magyar területen nincs gond egyik simmel se.
Menetközben hegyre fel le 2G 3G ide oda kapcsolgatás miatt volt már, hogy nekem is x volt mindkét simnél mire észre vettem, hogy de nagy a csend.
Deee ezzel a rommal nem. -
bacsikacs
csendes tag
Köszönöm a segítséget !
-
demike93
tag
Az első hozzászólásban lévők közül kipróbáltam kettőt, nem voltak túl jók (legalábbis nekem nem jöttek át). Mexel blogján lévő leírás alapján felraktam az övét és... krvjó!
Azt esetleg valaki megtudja mondani, hogy a facebook messengert, hogy vegyem rá hogy a chat fejeket megjelenítse a képernyőn? A státuszbárnál ott van az értesítések között, hogy 'x chat fej aktív', de nem mutatja a képernyőn. Ezt leszámítva minden király, köszönöm!So Long, and Thanks for All the Fish
-
nixit
csendes tag
Sziasztok!
Innét valaki aki felrakta a lenovos kamerát tapasztalt olyat, hogy a gényképezés hangjánál csak BE és BE van nincs kikapcsolás? Nem bírom a fényképezés hangját lenémítani ami engem kicsit zavar. Pedig szívesebben használnám mint a gyárit.
-
mexel
veterán
Valahol írtam hogy van ez a hiba, plusz az sd-re írás, de az megoldódott már. Ha lesz időm kiveszem a hangot belőle, de akkor bekapcsolni nem lehet majd. Normálisan megcsinálni tutira nem fogom mostanában. Lehet hogy ma megnézem, és kiszedem a hangot ha tudom. Engem is zavar, soha nem kapcsolom be kamerák hangját.
-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
November óta én is boldog tulaja vagyok egy F1-nek. Azóta nem volt időm komolyabban foglalkozni vele, csak használtam. Még a gyári 4.2.015 van rajta, amivel kézhez kaptam, azt meg illene már lecserélni.
Ez az első MTK-s telóm, de tisztában vagyok a mentés fontosságával, szóval azzal kezdeném. Eddig négy félét találtam:
1. MTKDroidTools segítségével
2. SP Flash Tool ReedBack opció segítségével
3. recovery-ből
4. dd parancscsalNos, első körben melyiket ajánlanátok? A vége úgyis az lesz, hogy minddel megcsinálom, biztos ami biztos alapon, de kezdésnek melyik lenne a "legegyszerűbb"?
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz -PLevi- #7548 üzenetére
Szerintem simán rootold, tegyél fel egy twrp -t és nyomj egy backupot. Ezz után mehet fel bármi! Ha nagyon alapos vagy akkor nyomj egy droidtools mentést, alakítsad át a flashtoolsznak emeszthető formára és kész vagy!!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- Parfüm topik
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Borderlands 3
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest