- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
Szia!
Egyenlőre nem is fogod tudni. A Huawei megigérte, hogy javítani fogják.
-
MeGabee
senior tag
Nem egyértelmű,hogy garivesztéssel járna a bootloader nyitása,mert van,aki nyitottan kapta gyárilag.(Nem mellesleg zárható is.)
Nekem is a frissítéssel érkezett a visszhang meg a recsegés,de nem állandó,hanem random a jelenség.Hiába jeleznénk,ezt már nem javítanák,hisz jön az 5.1-es.Addig meg valahogy kibírom vele.
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
bubus66
nagyúr
Amit vissza lehet zárni, és hivatalos Huawei oldalról van le kérve az nem jár garancia vesztéssel lásd egabi71 sőt jobban járt egy Single vodás helyett kapott egy dual-os gyárilag függetlent. Mert sokszor halvány fingjuk nincs róla, hogy milyen ROM-nak kell rajta lenni-e vagy esetleg a bl nem-e zárva volt vagy nyitva.
Én a Telekomtól rendeltem a lányomnak egyből nyitottam a BL. és söpörtem a 130-as T-s szemetett.. Most gyönyörüen megy neki a 171-es és nem panaszkodik se recsegésre se viszhangra.
(#4119) Tusuka
Gondolom, hogy jönni fog rá.(#4113) Tusuka
Vissza felé csak fastbootal tudsz menni másképpen nem.. Ha azt vissza teszed a garanciának, semmi köze nincs hozzá.
MeGabbe ez még légyszíves írd be a frissítés menüpontba
ezt
[Downgrade-t nem lehet SD kártyáról csak a fastboot-tal a factory reset KÖTELEZŐ ilyenkor!![ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Igen meg lehet tudni a Téma Összefoglalóban benne van, képpel. csak ezt kell beírnod a parancs sorba adb reboot bootloader (persze előtte a fel kell tenni az adb drivereket) és a Téma Összefoglalóba meg találod a képet
Ha nyitva van gyárilag akkor nem bukód a garanciát, ha zárva van és te nyitod ki akkor sem mert ugyan azzal vissza is lehet zárni.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Vissza kell tenni rá egy előbbi ROM és nem háborogni kell, szíved jogod vissza vinni. Nekem is volt ilyen problémám és meg oldottam, és érdekes módon azóta nem csinálja. Ha meg vissza tér és nem javul meg akkor vissza megy a 133 és megvan oldva. Persze elő fordulhat, hogy más hibája van de akkor sem kell mindjárt szidni a Huaweit..
Először is ki kell szűrni nem-e szoftveres hiba..
[ Szerkesztve ]
-
szetib
tag
Azt hiszem ma alkalmam volt tapasztalni a recsegést, ugyanis Magyarországon voltam, és telefonáltam vele (osztrák kártyával roamingoltam). Mivel eddig soha nem produkálta ezt (és most kipróbáltam megint), valószínű hálózati probléma lesz, nem a telefon sz@r. De majd letesztelem megint.
-
bubus66
nagyúr
Azt hogy neked recseg arra van megoldás, vissza kell tenni valamelyik másik ROM-ot és kész. Vagy kell csinálni egy FR-t vagy pedig nem OTÁ-ból fel tenni a ROM-ot hanem fastboot-tal.
(#5635) ANDROID???
+1
(#5628) AngeloDivina
Igen ajánlani tudom, persze vannak hibák, de azok majd nem mind orvosolható.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Miért nem egyértelmű, nem jár garancia vesztéssel. Érdekes lenne a gyári szoftver szar lenne, mikor csak 1-2 usernek van ilyen gondja, gondolom ha szar lenne akkor mindegyikünknek az lenne..
Nekem volt a visszhang és érdekes módon megoldottam, és kétségbe sem estem volna ha másik ROM-ot kell feltenni.
A Garancia meg nem veszik el még azoknak sem akik kinyitják a BL.
Nem akarom részletezni, hogy mi az 2 dolog ami miatt nem veszik el..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Különben meg a Téma Összefoglalóba lévő driverek stb, a Win7-en (86-64) Win8-8.1 (86-64) és Win10 (86-64) is működik (valószínű, hogy se én se az egabi71, és egyik user sem aki a Téma Összefoglalót készítette, hogy olyan programot vagy alkalmazást rakott volna fel amit nem tesztelt volna, pont az ilyenek miatt mint te..) és kimondta, egy szóval is hogy hardver hibás?
A Garancia vesztés meg nincs mint írtam a BL vissza lehet zárni.. Ezáltal a garancia is megmarad.
-
bubus66
nagyúr
Minek kell visszazárni honnan fogja tudni, hogy te nyitottad ki vagy gyárilag nyitva volt.. Sehonnan. Vajon miért is látszana?? Mert relock és akkor mi van zárva van igen innentől kezdve úgysem tudja hogy mi volt oda írva.
Kérdez meg az egabi71 mikor a B136-tal vitte vissza a Voda 140-es helyett és azt sem tudták milyen ROM-nak kell rajta lenni, akkor azt honnan tudnák, hogy a BL gyárilag volt nyitva vagy te nyitottad ki.
koxaman
Ment a Privát üzenet
[ Szerkesztve ]
-
koxaman
tag
Nem tudom hogy osszefugg e de nekem a huawei p6 osomon is tapasztalhati volt recseges nem nekem elsosorban hanem a fogado felnel.(vodafonos vagyok) A megoldas az volt hogy ha otthon vagyok es telefonalok ilyen panasz eseten visszarakom a halozatot manualusan 2gre, vagy bepipalom a csak 2g halozat hasznalatat. (Pedig a 3g halozatnal is teljes tererom volt). Otthon meg van wifi :-) de a edge is eleg a facebook messengerhez :-)
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20Pro (LYA-L29)
-
bubus66
nagyúr
Igen ez használom. Jobb mint az 5.0.1 gyorsabb, főleg, hogy a sok szemét kivan dobálva belőle azt.Mivel nem ismerem a szokásaidat így neked kell eldönteni, hogy felteszed vagy meg várod a 6.0-t. Én fel tettem próbaképpen, aztán majd meglátom....
-
ANDROID???
addikt
Tegyél bejelentést a fogyasztóvédelemnél
Azt az oldalát is nézzük, ha kiadnak egy frissítést gyorsan és az tele van hibákkal az milyen kategória?
..akkor meg azért menne a lázongás, hogy milyen sz@r.
Türelem és örüljünk annak, ha elérhető lesz, ha áprilisban akkor azért, ha májusban akkor azért, jobb mint 1 évvel később.[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Mondjuk először úgy volt, hogy nem is kap 6.0-át. Hivatalos bejelentés sem volt. Aztán a lengyel Twitterükön bedobták várható időpontnak a Q1-et. Ebben az árkategóriában ez inkább gyors, mint lassú, a legtöbb készülék nem is kapja meg. Leginkább az egész Android problémája a frissítés (hiánya). Szóval a nemlétező határidőt nem lehet lekésni, de ha a spanyolok kitették, akkor már tényleg jönnie kell.
Anno a Lenovo sokkal szemetebb volt pl. a szinte stock Android Moto G-vel. Ott konkrét ígéret volt 2 évig az azonnali frissítés. Aztán 7 hónapot kellett várni az 5.1-re.
Nokia 1610i Huawei Nova
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest