- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Technoman
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy ha több bankkártyát is digitalizálom az NFC fizetés miatt, azt hol tudom beállítani, ill. lehet-e olyat beállítani, hogy fizetésnél válasszam ki a kártyát?
thx -
direwolf
őstag
Búcsúajándék a narancs bohóctól.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
őstag
válasz joceszko01 #15084 üzenetére
A Huaweinél szokott lenni akció különböző alkatrészekre, akkura és kijelzőre is.
-
polberto
tag
Sziasztok!
Nektek nincs problémátok az android autóval?
Nekem egy honor v20-al szépen megy, de egy huawei p30pro-val nem. A honor halódik ezért szeretném ha a p30-al működne. A 10.1.0.181 szoftver van fent a legfrissebb android autóval.
Az autó toyota rav4 2020.[ Szerkesztve ]
-
StanDoFF
tag
válasz polberto #15110 üzenetére
Szerintem a legtöbbünket az gyötri, hogy nincs olyan autója, amiben tudná használni ezt a funkciót.
Ha jól emlékszem autó tesztekből, akkor a toyotának elég elmaradott ez a tapipados infotainment rendszere. Ha van frissítési lehetőség, akkor én előbb megpróbálkoznék azzal, hátha nem a telefonnal van a baj. -
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
honnan tudom hogy a kártyával van a gond. Vagy le van tiltva a 2-es sim?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
F-ECT$
titán
válasz Speeedfire #15112 üzenetére
Próbáld ki a kártyát az egyes sim foglalatban.
Dive ever, work never.
-
Lacee04
tag
Sziasztok! Úgy tűnik én is P30 Pro tulajdonos leszek. Jövőhéten érkezik a telefon az emag-tól, remélem teljesen új lesz és nem valami visszaküldött darabot küldenek. Sajnos a személyes átvétel nem játszott most . Szerintetek mire figyeljek oda?
Egyébként most egy sima P30-at használok, lassan 2 éve. Igazából tökéletes,, nagyon meg vagyok vele elégedve. Android 9- én fut még mindig, jobban tetszik nekem mint a 10, és nem is volt szükség frissítésre. Nem tudom miért várják az emberek ennyire a frissiteseket, mert jobb nem feltétlenül lesz, nagyobb hardverigényű annál inkább. Amúgy faternak kell egy új telefon, mondom odaadom én a P30at, és veszek egy P30 Prot.
Azt gondolom ez a P30 sorozat kívül - belül nagyon össze lett rakva, igazából még mostani legújabb telefonok sem tudnak többet, sőt.. Úgyhogy ez még 2-3 évig simán elmegy. Hacsak nem lesz valami óriási áttörés a technológiában. Üdv.
-
thesound
addikt
válasz Lacee04 #15117 üzenetére
Nincs széria hibája a telefonnak, úgyhogy extrán nem kell figyelni semmire. Nézd át kívül, frissítsd (10.1.0.181 a legfrissebb most) és használd.
6-8 óra SOT az átlagos, használattól függően.[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Lacee04
tag
válasz K Norbi #15119 üzenetére
A 10 talán letisztultabb, modernebb, de nekem eléggé samsung-os érzetet ad, bár lehet ez inkább android 10 sajátosság (lehúzható értesítések felülete stb.) Na meglátom majd. Tokot rendeltem egy Nillkin TPU-t hozzá. Az akksi az jó nagyon igen, én a P30at két év után is 2 naponta töltöm, mondjuk nem is használom azért egész nap, 5-6 óra screen time megvan.
-
Technoman
őstag
Váltsák már le ezt a barmot
[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
Van itt valakinek tapasztalata akkumulátor cserével -"házilag"? Minden eszközöm megvan hozzá, a hobbim is közel áll a szerelgetéshez, attól nem félek, hogy meg tudom e csinálni.. De honnan érdemes akksit rendelni, ami valóban eredeti, vagy legalább ugyanolyan jó minőségű? Én szeretem a 40W-os töltést használni, jó lenne, ha nem kéne aggódnom, hogy mikor gondolja úgy az új akku, hogy ő meg nem szereti..
-
Dino69
aktív tag
Azért elég sokan várjuk itt a pozitív fejleményeket, mert a mai napig nem tudnám mire cserélni a p30 prómat, illetve de.. Csak azon nincs google (mate 40, P40)
-
knox83
senior tag
válasz Dino69 #15128 üzenetére
Nekem már csak néhány alkalmazás a kérdéses, azokat bekértem appgalleryben. Elvileg át lehet dobni phone clone-al. Viszont az nfc ugrik, pedig végre megy a revoluttal rendesen a fizetés. A google alkalmazásokra meg pont *zarok..
Ha a p50 pro úgy fog kinézni ahogy az utolsó render képeken akkor nagy bajban leszek[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs