- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtm800
senior tag
válasz Tav-Csoves #1747 üzenetére
Enyén is euronicstól van....simán megy a gari regisztráció után.Benne van a tok is a dobozban. Vedd meg nyugodtan.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok külföldről származó új mate9 esetén mit kell nagyon megnézni rajta, van olyan,hogy EU vagy nem EU modell? Új a készülék de gari nincs mennyire rizikós szerintetek gari nélkül ha jó áron lenne? Köszönöm
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
fogtunder
nagyúr
-
mjani1172
addikt
válasz gretzky77 #1752 üzenetére
A tipus új, te viszont "régi motoros" vagy. El tudod dönteni, hogy mi a fontos, nekem a gari meg a számla nagyon az. Én nem is nézek olyat ami nem garanciális, de tudom, hogy más meg direkt örül ha olcsón veszi és ezért lemond róla. Eddig senkinél semmilyen hiba nem volt.
Na közben látom megelőztek, de ugyanazt mondjuk ☺️[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
-
félisten
Hmm, 22% akku, 1h:55m SoT.... jo lesz ez
while (!sleep) sheep++;
-
gretzky77
veterán
A 22% az mit takar? Annyit fogyasztott vagy annyi van még a telepben!?
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
mjani1172
addikt
Ott valami más gond lehet.Mivel látom hogy értesz hozzá,gondolom a szokásos köröket már megfutottad.
Most (nem releváns) az üzemidőm 4 nap volt.Persze nem volt sok hívásom de azon kívül minden volt.Ez normálisan 2 erős- vagy 3 gyengébb nap.És minden be van kapcsolva ami csak lehet.Több fiók, kb 100-150 mail és folyamatos telefonálás.[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz mjani1172 #1766 üzenetére
valami tényleg nem kerek, nekem úgy megy el másfél napot, hogy a SoT nagy idejében HS-t játszok és napi másfél órát streamelek zenét Spotify-ról BT-n keresztül a kocsiban. mondjuk nap közben pont egy adó mellett vagyok, ahol azért jó a térerő és otthon sem túl rossz.
akkor volt ennyire katasztrófa, mikor a google calendar szinkron be volt akadva, de ha nem jelenik meg a fogyasztók között, akkor ugye nem ez a baj.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
ChuckyCheese
tag
Hali!
Na pár napig jó volt a cucc! Most megint jóval kevesebb üzemidőt jósol, mint előző nap. Az előző on time 2 nap és 10 óra volt kb 4 óra SOT-al. Az kb első nap délelőtt+egész nap+második egész nap+harmadik nap estéig! Így kellene lennie neki! És full állapotban 160-170 óra körül jüsolt, ha minden szokásos cuccot feltelepítek.
Na most a teljes feltöltés után ismét jóval kevesebbet mond.. mostmár csak 38 és 90 körül a 2 nappal ezelőtti 68 és 170 környéke helyett.
Na nehogymá 2-3 naponta factory reset kelljen neki, mert valami megint el****a az akkuidőt..
Ez egy vicc..[ Szerkesztve ]
Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
mjani1172
addikt
válasz ChuckyCheese #1771 üzenetére
Ha gondolod írd le mit, miket telepítettél hátha tud valaki segíteni.
-
Sword
őstag
Próbáld meg a "jóslást" figyelmen kívül hagyni.
Nézd meg a tényleges üzemidőt.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
thebear007
aktív tag
Túlspilázod eut. A telefon csak becsül, az aktuális nyomkodás, fényerő, stb. alapján.Nekem ez az érték rendszeresen 3-5 nap, de 2 napnál soha nem megy többet.
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
Nfsman20
tag
válasz ChuckyCheese #1775 üzenetére
Múltkor írtam erre:
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
google naptár szinkron problémám van.
Amit a google-ban beírok,vagy törlök az a telón jól mőködik.
De amit a telefonon létrehozok az nem jelenik meg a google - naptárban.
Egy pillanatig felvillantott valamit hogy kapcsoljam be a ....-t d,közben jött egy hívás és nem találok semmit ami ezzel összefüggésben áll. -
thebear007
aktív tag
-
mjani1172
addikt
válasz thebear007 #1779 üzenetére
Kösz.Tényleg csak akkor lehet oda beírni amikor elkezdem. Utána már nem engedi, még módosítani sem, csak ha kitörlöm és újként felviszem.
[ Szerkesztve ]
-
lacus83
senior tag
Túl van ez spirázva.
A belső mérő által adott üzemidőt kb megsaccolja a cucc.
Ez egy adott pillanatban összegzett dolog.
Kár nagyobb jelentőséget adni neki.
Így is nagyon jó az aksi.Most nekem kb 2 napig volt olyan hogy le se sz@rtam a telót és összes kapacitás még 45 százalék volt
De van hogy egy 8 órás aktív ütemet nem bír mert merül . A 8 óra kb 80 százaléka játék.
De ha csak általános használat akkor kb 2 nap bőven,akkor kerül 20 százalék körülire .MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
invandrare
csendes tag
válasz #45553408 #266 üzenetére
Ööö, miért is nem javult a GPS pontossága?
Most állították üzembe a Galileot, és a Mate 9 az egyetlen Magyarországon kapható mobil, ami már tudja a Global Satellite Navigation System-et.
A GNSS, ha minden igaz 1 méteres pontosságot tud, már ha megfelel a GPS helyett
Nem is értem, hogy miért nem emelték ezt ki a tesztben, pedig szerintem elég fontos.
részletek:
[link][ Szerkesztve ]
Ericsson GH197, GH198, GH337, Nokia 2110i, Ericsson GH388, T28, R320, Sony Ericsson K500i, K800i, HTC Desire HD, Samsung Galaxy S4 mini, Sony Xperia Z3, Vernee Thor
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Valaki root-olta már ezt a készüléket? Egyáltalán van rá mód? Csak ebben az esetben szeretnm bevállalni, mert nekem a knox, nem kell még egyszer. Köszönöm a választ!
Egy betegség gyógyszerrel 1 hét alatt küzdhető le, gyógyszer nélkül 7 nap...
-
mtm800
senior tag
Nálam még érdekes módon nem jött a b138.....mások megkapták már?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz bakosarpi #1785 üzenetére
Hidd el, tudom, mennyire fontos lenne rootolni a telefont. - galaxy note 3-ról jövök - és sokan vannak így.../
A telefon rootolásához BL-t kell nyitni. - samsungnál odinnal flasheltük a twrp-t, vagy magát a root.zip-et.
Itt található XDA-n egy jónaik ígérkező leírás a művelethez. De zárásról nem ír... így én még nem ugranék neki. Érdekesség képpen viszont megemlítem neked.
A leírás tartalmazza a TWRP recovery feltelepítését, és egy un. Phh's superuser telepítés instrukcióját.Természetesen arról nem szól már a fáma, hogy BL zárása után relocked állapotba marad e a jelölő.
Mindenki saját felelősségére! -
Sword
őstag
-
bakosarpi
tag
válasz Tav-Csoves #1788 üzenetére
Igen, pont a visszazaras lenne a lényeg, mert szerintem az a módszer működik. Én a note 4emet 2 év után root-oltam. Nem akarok várni addig, ugyhogy amint lehet nyitni zarni, mehet a buli, addig türelemesen várok. Köszönöm.
Egy betegség gyógyszerrel 1 hét alatt küzdhető le, gyógyszer nélkül 7 nap...
-
invandrare
csendes tag
válasz #45553408 #1784 üzenetére
Na ja, csak ez az elejétől olvasás egy kissé fárasztó. Az utolsó hónapot fel is adtam, mert napok kellenének amíg átverekedném magam a rengeteg OFF között. Beszélnek itt mindenféle készülékről, csak a Mate 9-ről nem, és az off gombot kevesen használják.
Ha lenne tipped, hogy kb. hol keressem ezt a "mégsem látja" dolgot, azt megköszönném, mivel a keresővel nem találok rá.
Ráadásul a sok órányi olvasgatásom nagyjából kárba veszett, mert megközelítőleg 140.000 forintért (a teljes ára itt kb + 240.000 Ft) juthatok hozzá a Mate 9 Pro-hoz, és az nekem jobban bejön. Viszont a Huawei melletti döntésemet nagyban befolyásolja a Galileo, mivel rengeteget használom a navigációt. Ezért lennék kíváncsi minden ezzel kapcsolatos infóra.Ericsson GH197, GH198, GH337, Nokia 2110i, Ericsson GH388, T28, R320, Sony Ericsson K500i, K800i, HTC Desire HD, Samsung Galaxy S4 mini, Sony Xperia Z3, Vernee Thor
-
invandrare
csendes tag
válasz sirály69 #1795 üzenetére
Milyen megfelelő progi? Csak bizonyos navigációk látják, vagy a GNSS-t kell valamilyen módon aktiválni?
Ericsson GH197, GH198, GH337, Nokia 2110i, Ericsson GH388, T28, R320, Sony Ericsson K500i, K800i, HTC Desire HD, Samsung Galaxy S4 mini, Sony Xperia Z3, Vernee Thor
-
invandrare
csendes tag
válasz #45553408 #1798 üzenetére
Köszi!
Kicsit furcsa nekem, hogy a Glonass holdakat sem látja ez az app kíváncsi lennék, hogy mit mutatna mondjuk a GPS test. Még inkább érdekelne a gyakorlati navigáció, akár gyalogosan is, mondjuk az Andrássy út különböző járdáin, mennyire pontosan pozicionál, vagy autóval a szerviz és főút között váltakozva haladni.
Jó dolog a tesztprogi, ha megbízható...Ericsson GH197, GH198, GH337, Nokia 2110i, Ericsson GH388, T28, R320, Sony Ericsson K500i, K800i, HTC Desire HD, Samsung Galaxy S4 mini, Sony Xperia Z3, Vernee Thor
-
dodicsaba
aktív tag
Sziasztok. Van valakinél vagy látott már gold színben valaki Mate 9 et. Sajnos itt nem lehet élőben megnézni... Kérdésem lenne hogy mi a vélemény erről a színről nagyon gagyis vagy réz színű? Fehéret vagy goldot kapnék csak nem tudom melyik szint válasszam. Fehér már volt goldot meg még nem láttam azt mondják szép...
BlackBerry Passport
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest