- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
Ha dual simes akkor 100% hogy független ha single SIM akkor lehetséges a függőség. Viszont ha nincs rajta semmi szolgáltatói alkalmazás akkor megnézném a build számot mert ha c432 akkor az úgy fog frissülni mint a független.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
nagyúr
Érdekes, az én telefonom. Mert kínai modell, 00-ás, de minden további nélkül be lehet tallózni a beépített böngészőjével a google play-t majd azt letölteni és telepíteni, onnét meg megy minden magától, húzza le frissítésbe az összes keretprogramot és a beépülő modulokat. Nem is kell az ASD47 (ez is egy app, ami meghekkeli a kínai ROm-ot)
Nem is érdekelne az egész cirkusz, ha a telefonkönyvem névjegyzéke nem a kínai sárga oldalak lenne!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
mjani1172
addikt
válasz #24536576 #2908 üzenetére
Pont ezért írtam, hogy nem szívja semmi kóros, tehát ha békén hagyom akkor alig merül éjszaka (kb 1%), de ha normálisan használom akkor látványosan merül, mert nem bírja terhelést.Mintha csak 2000 mah lenne. Mint az autónál, jónak tűnik de ha kell kraft indításnál már nem tudja. Reggel 5-kor vettem le a töltőről és most 90 % nál állok. Még el sem kezdtem a napot," új" korában ez egy normál hétvégi nap volt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Akkuplusz funkciot bekapcsoltatok?
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
magicbox
senior tag
válasz mjani1172 #2909 üzenetére
Én is reggel 5-kor vettem le töltőröl és most vagyok 73%-on. Ebben vagon telefon, több gps-es út és ezt folyamatos netezés és teljes szinkronizáció mellett hoztam össze. Szerintem ez messze van a rossztól. Most meg megyek a lányom farsangjára, vagon videó és fotó lesz. Kíváncsi vagyok mennyivel zárom a napot. Eddig 2 óra 30 perc a SOT.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
magicbox
senior tag
A videó és fotó azért odavert neki a farsangon. 3 órás óvodai farsang. Kész vagyok. Most így 39%. Most először melegedett nálam a telefon mikor videóztam.
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
törölt tag
Megoldódni látszik az aksiprobléma...
Messenger & FB app -> kuka
Messenger Lite & FB Swipe pro - > felrakvaEddig az appoknál volt 60+% kb
Már az ébrenlét és a kijelző bekapcsolva sávok is jobban viszonyulnak egymáshoz
Ennyi volt az utóbbi napokban 50% körül
Nem mellesleg jóval hűvösebb is a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
thebear007
aktív tag
válasz #24536576 #2922 üzenetére
Én felraktam a yandex böngészőt, ingyenws adblockerrel, az adathasználatom is fele, az aksim is kb duplája lett.
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
csanyix
tag
Sziasztok Mindenkinek!
Meg lehet azt oldani ezen a telón, hogy pl. nézek a neten egy online TV adást (pl. Sport 1) és a képet + a hangot ki tudjam lőni pl. egy Samsung okos TV-re és azon nézzem tovább nagy képernyőn és HD minőségben? (+ persze hang is legyen hozzá). Előre is kösz a segítséget! üdv
-
csanyix
tag
Az előzőhöz: Ugyanezt szeretném ha pl. egy Utube videót vagy filmet nézek a telón, és kitenném a képet és a hangot is a Samsung okos TV-re. Köszönöm előre is a válaszotokat! Üdv!
-
nagyúr
válasz tothjani81 #2923 üzenetére
Nagyon állat!! Hol vetted???
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz tothjani81 #2931 üzenetére
400 Forint????
Basszus! Rendelek 10 db-ot és akkor lesz mindenkinek a topicból!
Kinek kell?
-
petresq
csendes tag
Skacok ez nem gyors töltős mi? tautóstöltő
Az ígéret nem lehet önmagában a vég.
-
csanyix
tag
Sziasztok Mindenkinek!
Meg lehet azt oldani ezen a telón, hogy pl. nézek a neten egy online TV adást (pl. Sport 1) és a képet + a hangot ki tudjam lőni pl. egy Samsung okos TV-re és azon nézzem tovább nagy képernyőn és HD minőségben? (+ persze hang is legyen hozzá). Előre is kösz a segítséget! üdv -
tothjani81
senior tag
válasz KillHates #2932 üzenetére
Ja.!!! Olcsó mint állat! Én 3 tokot meg 2 fóliát rendeltem asszem 11 dollár volt. Alig bírtam kifizetni . Eddig bár mindkét tokot kicsit alakítani kellett de így tökéletesek. Egy tok meg a fóliák még nem jöttek, kíváncsi vagyok azok milyenek lesznek, de ha esetleg kuka kategória akkor is már a 2 tokért megérte.
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
imrecs
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki Samu Gear S3 órát Mate9-hez ???
Tapasztalat:értesítések,kapcsolat, stb,mennyire jó párosítás?
Mate8-hoz Lg Watch Urbane-t használtam,az hibátlanul működött,de eladtam,váltanék valami más típusra.
Mate 8 is frissül napokon belül Mate 9-re,ezért nézek valami újabb órát is.
Előre is köszi az építő jellegű infókat,már ha van ilyen az említett órával kapcsolatban
Esetleg ki milyet használ?Szép napot !!!
[ Szerkesztve ]
-
Hevesjeges
csendes tag
http://player.hu/tech-3/huawei-mate-9-teszt/
A telefon,aminek nincs ellenfele! -
csanyix
tag
Sziasztok!
Tudtok egy jó linket állványos szelfibotra? Köszönöm!
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
válasz pepetech #2945 üzenetére
Arra a pár bejegyzésre gondolsz, ami valójában semmi összehasonlítást nem tartalmaz, csak nagy vonalakabn azt, hogy 2 év alatt fejlődött a tecnika egy picikét? Van ahol visszafelé.., nagyon meggyőző érvek..
De én valami ilyenekre lennék kíváncsi:
- A pár milliméterrel nagyobb méret észrevehető?
- Anyagminőség?
- Kijelző, hogy nem amoled? Nem igaz, hogy nem észrevehető..
- Programozok, android fejlesztésnél jól működik az usb debug, windows nem dobálja le?
- Emui kontra Samsung felület szokható? Jobb, rosszabb?
- Volt kollégámnak van p9 lite-ja, és szerinte gáz, hogy nem látja, hogy hol tart a havi net keretben. Ez itt is előfordul? -
k5.20
senior tag
- A pár milliméterrel nagyobb méret észrevehető?
Tessék ITT vizuálisan is összehasonlíthatod.
Szerinted meddig vesz észre bárki ekkora különbséget?- Anyagminőség?
Jó - nekem.
De az jó lesz neked is?- Kijelző, hogy nem amoled? Nem igaz, hogy nem észrevehető..
Észrevehető, de ezt már magadnak megválaszoltad...
A maximális fehér fényerő itt 680 nit vs. 301/480 nit.- Emui kontra Samsung felület szokható? Jobb, rosszabb?
Minden megszokás kérdése, szerintem egyik sem jó.- Volt kollégámnak van p9 lite-ja, és szerinte gáz, hogy nem látja, hogy hol tart a havi net keretben. Ez itt is előfordul?
Igen és nem: csak hó első napjától mér, de onnan igen:
KÉP[ Szerkesztve ]
-
pepetech
őstag
például kijelzőre itt ad választ a kolléga : [link]
rengeteg kérdésedre ott van a válasz a sok sok bejegyzés között. Nekem is volt Note 4 de már nem emlékszem rá igazán milyen volt fogni meg milyen volt a kijelzője mert note 4 után jött a P8 utána az S7edge utána a p9 és most a mate 9. de szerintem mindenben jobb kivéve a kijelző felbontását de ennek a mate 9-nek annyira jó paneje van hogy ez már nem nagy hátrány.
méret nem észre vehető szerintem, még maradt egy bőr tokom amibe ugyan ugy be tudtam csusztatni a mate 9-et. a windows 10 nem dobálja tudok rá másolni és lementeni is . a programozás része nem érdekel azért veszek ilyen eszközt hogy használjam nem akarom kókányolni. reklám mentességre a megoldás (vedd meg az alkalmazást)
én személy szerint gyűlölöm a samsung touch wiz felületét a note 4 és az s7 edge is sőt volt anno egy s3-om is nálam egyik sem bírta sokáig a note 4 volt 2 hónapig meg ő az abszolúte győztes. az s7 edge 1 hónapot sem bírt nálam. kinek a pap kinek a papné. én maradok a papnénél . az emui rendszere p9 ota szivemhez nőt p8 esetében asus launchert használtam (zen ui) mivel note előtt volt 2db padfone 2-őm illetve egy the new padfonom de sajna már nem jön belőle új model...
Havi net kerett véget sokan panaszkodnak. én momentán nem szoktam vele foglalkozni de Nougat alatt(dual simes mate 9-em van, singe simnél változhat a helye)
Beállítások/Mobil adat/Jobb fent van egy fogaskerék (arra klikk)/1.Sim ,2.Sim és ott van hogy Teljes elérhető havi adat mennyiség. Ha a csomagodba van 1GB megadod hogy 1000MB és már írja is hogy mennyi van hátra.
Viszont az emberek nem ennek a hiányát érzik hanem, hogy forduló pontot nem tudnak megadni. Pl.: Nekem 6.-án van a forduló pont amikor megkapom a teljes netet újra de a telefon már 1.-én nullázza a rendszert. igy egy idő után lesz egy kis galiba belőle.[ Szerkesztve ]
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest