- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
Kijött a kínai verziója az új firmware-nek. Ha minden igaz, nekünk még várni kell egy kicsit rá.
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Nfsman20
tag
Az "optikai" zoom-ot megmosolyogtam képzelem mennyire pixeles lesz a végeredmény, de jól van. eddig max 2x-esig használtam, akkor még tényleg nem romlik a minőség.
Na mindegy, szeretettel várom a frissítést, hátha megoldódik ez a widget hiba is a keresővel/fordítóval.[ Szerkesztve ]
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
Nfsman20
tag
-
-
törölt tag
válasz Nfsman20 #1656 üzenetére
Hát igen, ezek a nagy kérdések
Én is csak annyit csináltam, hogy beállítgattam amit kellett, letöltöttem a szokásos appjaimat, letiltottam és töröltem amit szoktam, és ennyi.
Esetleg annyi, hogy amióta az SD Maid nevű programocskát használom, azóta nincsenek gondjaim összeakadással, visszamaradt program töredékekkel, stb. -
Sword
őstag
Hát... Azért tettem idézőjelbe
Ők valamiért így hívják.Szerk: huaweiblog-on írták így:
"Elsőként a kínai készülékekre érkezett meg a B153-as szoftver, amivel a korábbi 2x-es optikai zoomot 10x-esre emelte a Huawei a Mate 9 esetén. Mint ismert, a phablet egy 12 megapixeles színes és egy 20 megapixeles monokróm kamerával rendelkezik a hátlapon. Természetesen nem a digitális fényképezőgépekből is ismert fizikailag mozgó objektívre kell gondolni a Mate 9 “optikai zoomja“ esetében, hanem a két kamera szenzor méreteltérésével próbál a rendszer úgy nagyítani a képen zoom gyanánt, hogy az a lehető legkisebb minőség vesztéssel történjen meg.
A 278 MB-os MHA-AL00C00B153-as szoftver a készülékre elhozza a legutóbbi Google biztonsági frissítést is. A készülék ezen verziója az ázsiai piacra készült, a frissítés is erre a modellre került kiadásra, így az új kamera funkció és biztonsági frissítés később érkezhet az európai modellekre."
[ Szerkesztve ]
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
tal-garius
aktív tag
Ez volt már? Van pár hasznosnak tűnő dolog a cikkben.
-
magicbox
senior tag
válasz tal-garius #1660 üzenetére
A Spotify hibátlanul fut lezárt képernyő mellett. Így hallgatok zenét a kocsiban mindig. Ettől függetlenül vannak jó tippek a cikkben. De szerintem a hibák nagy része orvosolható, hogy védetté tesszük a fontos alkalmazásokat. Akkumulátor gonddal meg szerencsére nem találkoztam. Igaz másnak volt itt a fórumban.
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
Sword
őstag
Kicsit többen lettünk, ezért újra megkérdezem, USB DAC-cal valaki használja még a telót?
Ami érdekelne BT képesség esetén, pl. Soundblaster E5 az NFC-s kapcsolódási lehetőség (egy érintéses felébresztéssel), illetve a "hagyományos" USB-n keresztüli hang.
Szerk: mármint, ezek nálam nem működnek
[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
válasz magicbox #1663 üzenetére
Ez egy vagylagos kapcsolat természetesen
Tehát vagy USB-n keresztül kéne jönnie a hangnak vagy BT-n keresztül.
- USB-n kívül nem jön hang, de kapcsolat van az eszközök között, pl. beállításokat lehet eszközölni, látom az akku töltöttségét stb. USB Audio player nevű app hibajelzést is ad, hogy nincs USB-s audio eszköz rákötve a telefonra. Ez lehet a teló és lehet az OTG kábel problémája, mivel egy kábelem van (nem a gyári, hanem vettem egy OTG-t), ezért nem tudom jobban tesztelni.
- BT-n keresztül lehet hallgatni a zenét, kifejezetten jó minőségben szerencsére, viszont az egy érintéses NFC kapcsolódás nem működik. Anno ez úgy ment, hogy ki volt kapcsolva a DAC, hozzá érintettem a telefont és az NFC felébresztette a DAC-ot és kapcsolódott NFC-n / BT-n keresztül.
-
Sword
őstag
Persze, ezeken túlvagyok.
Ráadásul default-on jól állnak.Próbáltam azt a hangforrást / audio source-ot is büttyenteni, de semmi. Persze még lehet az OTG-m is hibás, csak type-c - usb male, szóval annyira nem trivi tesztelni
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
Megérkezett a frissítés...
Szerver Hosting Debrecenben
-
Sword
őstag
válasz sirály69 #1673 üzenetére
This update decreases power consumption,and fixes the touch sensitivity issue for some games.
[Optimizations]
Decreased power consumption for longer usage. Improves the control of third-party music players on lock screen. Improved device security with Google security patches.
[Fixes]
Fixed an issue where touch sensitivity is poor and your device is slow when you play some games, improving your gaming experience.Update notes:
1. This update will not erase your personal data, but we recommend that you back up any important data before updating.
2. The system will restart after the update. This will take about 5 minutes.
3. If you experience any issues during the update, please call the Huawei customer service hotline or visit an authorized Huawei service center for assistance.----
Érdekes, hogy egy szó sem esik a zoom-ról.
NL - Telekom forrásból van a changelog.---
Szerk 2: Megerősítve, maradt a 6x zoom a komment alapján[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
válasz sirály69 #1675 üzenetére
Ahogy nézem arra még varhatunk egy darabig, egyelőre nincs túl sok infó az EU-s verzió megjelenéséről. Legalábbis én nem olvastam róla.
Engem mondjuk jobban érdekel a Deezer vezérlése. lock screenen, mint a 10x zoom.
[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
Üdv mindenkinek. Csatlakoztam én is egy szürke példánnyal pár napja.
-
Hansik
újonc
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy Mate9-et viszont valószínűleg ázsiai piacra gyártott készülék.-Mocha brown szín játszik csak-Pár kérés felvetődött...
Valaki össze tudná foglalni milyen hátrányai vannak a Mate9 esetében az ázsiai modellnek? /Nem megy a google play? / Ez miért jó nekik? / -
thebear007
aktív tag
A googlet tiltják kínában, rá lehet tenni, de nem az igazi. A B20 hiánya miatt vidéken csak 3g lesz. Nagyjából ennyi, ja, és sok sok kínai szövegre.
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
Sword
őstag
válasz thebear007 #1681 üzenetére
Elvileg rá lehet tenni az EU-s firmware-t is, XDA-n írnak róla. Van egy oldal, ahol némi térítés ellenében egy browseren keresztül megoldható a csere, valami Funkyhuawei a neve.
Erősen csak saját felelősségre, én kihagynám. Megjegyzem láttam már "mit kezdjek a brickelt Mate 9-esemmel" topicot is, szóval....
-
Hansik
újonc
Köszi a válaszokat! Akkor ilyet nem érdemes venni. Viszont marad a Tcom ami még mindig a legolcsóbb...
-
magicbox
senior tag
Semmilyen szinten nem vennék kínai verziót. Ahogy az előttem szólók is mondták csak szívás lesz vele.
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy a tényleges említésre méltó különbségeket mondjátok meg nekem a Mate9 illetve a P9 Plus között.
Illetve még azt megkérdezném, hogy a Mate 9-el szemben mennyire érné meg a Prosche változat, jelenleg egy 2000€ ajánlatot találtam az amazon co uk-n hát ennyit nem adnék érte az tuti biztos. Elolvastam a Mate 9 Porsche kiadást.
Nem hiszem, hogy kellene a Dual Sim, de ha csak ebbe na kiadásban van, akkor mind1.
Jelenleg egy Note 3-mat nyúzok a nagy mérete miatt inkább a Mate 9 lenne szerintem az én új barátom, de a P9 plus is nagyon tetszik.
Mind2 tesztet elolvastam Mobilarénán.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Goblin12 #1685 üzenetére
Ha elolvastad a teszteket, akkor tulajdonképpen választ is kaptál a kérdésedre.
De, hogy én miért választottam a Mate 9-et, optikai képstabilizátor, tovább fejlesztett kamera, jelen állás szerint a legerősebb Kirin proci(960) és egy bivaly grafikus kártya, aminek még nem is igazán ismerik a valós képességeit, kitűnő hang, úgy a beszélgetési mint a kihangosított. Ja! és eszeveszett gyors ez a telefon!
Csak ami eszembe jutott[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Hamarosan én is csatlakozom eme telefon köré vett klubbhoz.
Kérdésem a következő:
Ki téved?
Telekom:
GsmArena.com:
Gyanúm szerint a telekom ezt benézte!
Bár ha én tévedek, 1000 bocsánat![ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
válasz Tav-Csoves #1687 üzenetére
A Telekomnál ez a max, ezért csak ennyit írnak...
-
törölt tag
válasz Tav-Csoves #1687 üzenetére
Egy ismerős arc. Üdv! Kezdj el barátkozni a gondolattal, hogy ezt a telót nem kell majd mókolgatni, mint a samsungokat.
A sávszélességhez annyit, hogy sokkal gyorsabbban nyit meg bármit mobilneten, mint akár a Note7(mondjuk ez mindenre igaz, nem csak a netezésre) .
[ Szerkesztve ]
-
bokarcsi71
aktív tag
Ki írta a telefon hogy SD kártya hiba, most már másodszor. Nincs rajta semmi adat. Ez mitől lehet? Volt már ilyen hiba valakinek? A kártya sandisk ultra 64Gb.
[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
válasz bokarcsi71 #1690 üzenetére
Más telefonnál igen, ebben 2 sim-et használok.
Abban az esetben az SD kártya volt a hibás.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz bokarcsi71 #1692 üzenetére
Természetesen lehet az is, hiszen bármi elromolhat, teszteld le valamilyen SD kártya tesztelő alkalmazással.
Praktikus számítógépen, ha a telefon hibáját szeretnéd kizárni.[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Szpisti #1688 üzenetére
De gondolom ugye a tőlük vett telefonban lévő modem Cat12-es? Tehát pusztán nem tudnak magasabbat kiírni.
// LosBlancosrm!
Szia
Nyílván igen, márkaváltásom tükrözi az általad leírtakat.
Viszont nagyon várom, hogy lehessen nyitni BL-t, és rootolni. De majd szépennlassan, ahogy a telefon eljut a geekek népeihez, xda-t elárasztják majd a szaftos leírások, s átszivárog majd ide is az infirmáció, magyarul. -
Sword
őstag
válasz bokarcsi71 #1695 üzenetére
Itt van egy jó kis leírás.
-
Szpisti
addikt
válasz Tav-Csoves #1694 üzenetére
Nem, arra gondoltam, hogy a Telekom hálózatán ennyit lehet elérni maximum és azért nem írnak többet, nehogy valaki (baromarcú) kiakadjon, hogy miért nem tud többet, hiszen oda van írva...
-
Nfsman20
tag
Üdv nektek. Azt meg lehet csinálni a swiftkeyben, hogy alapértelmezetten ékezetes betűre ugorjon, amikor hosszan nyomom? Kicsit unalmas jobbra-balra keresgélni, pl az e-betű esetében gyanúsan é-t akarok írni, nem ~-ot
[ Szerkesztve ]
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest