- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomtotom
senior tag
-
iceQ!
addikt
Srácok!
3 óra SOT és akku 50%on van. Egész nap mobilnet + wifi + bluetooth kapcsolat okosóra miatt + 2 sim kártya
Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz bostone #11554 üzenetére
Pontosan nem tudom, de nem volt ilyen rossz az akku idő. Általában azért 2 napot ment a teló ugyan ilyen használat mellett. Tegnap előtt este már töltőre kellett rakni.....
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
bostone
addikt
Nem tudom megnyitni a play áruházat...
Mit lehet ezzel kezdeni? -
BikeZ
tag
Pár nap használat után én is azt mondom hogy az aksi idő valóban romlott... Készenlétben egy picit többet fogyaszt egy éjszaka alatt eddig 4-5% ot merűlt most 7-8% ez majbem 2x annyi... Ugyan ezt hozza használatban.. ha eddig játszottam és most ahoz képest 2x jobban merűl! Átlagos használattal eddig kétnaponta töltöttem, most naponta.... Nem tudom hogy powerbank nélkül ezek után el e merjek utazni...
[ Szerkesztve ]
Válaszodat előre is köszönöm!
-
csocsoszán
őstag
Légyszi írjátok már oda milyen rom. Könnyebb átgondolni az olvasónak!
Nálam a KangVip B580-nál nem így van. Okos tokom van, ez lehet rom hiba is, alig akar " felkelni hosszabb alvás után! Ha többször nyitom egymás után nincs gond! Egy éjszaka alatt 2% merül. De nálam csak a gmail, telefon, viber és a wifi van ébren tartva. Többit bezáratom.Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
saintex72
aktív tag
Nova launcherben nem tudom a gyorstárazást gesztusként beállítani nugáton. Engedély megtagadva üzenetet kapok állandóan. Milyen engedély hiányzik vajon?
-
tx48
újonc
Valaki mondja már légyszi meg,hogy a telefonkezelő felfut 44%-ra és a végtelenségig pörög,de optimalizáló gomb sötét marad.Ez természetes?
-
Májkülnájt
tag
Belèpek ide ès csak azt látom,h mindenki hisztizik... Mi történik itt?
-jajj gyorsabban merül!!!!(factory reset,kártyaformázás+ 1-1,5hèt mire beáll)
-de a b180ra nem jön!!!(lègy türelemmel, lehet a frissítèsi ciklus a b192vel kezdődik ès csak utána b180, nyugi napok kèrdèse sztem.
Ne legyünk már gyerekek. -
iceQ!
addikt
válasz Májkülnájt #11563 üzenetére
DIKK
-
ricsi8800gt
addikt
Hivatalosan mikor jön ki a 7.0 ?mert már igen csak késésbe van szerintem.Amúgy fel tehetó Dload mappábol 3 gombos modszerral ha meg lenne valahonnan ?
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
iceQ!
addikt
válasz ricsi8800gt #11565 üzenetére
Nem olvastad a hírt, hogy visszavonták a Mate 8-ra?? Soha nem lesz rá Nugat!
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz ricsi8800gt #11567 üzenetére
Ne b@ssz fel....Már rég kint van a 7.0. Tényleg csak egy aprócskát kellene visszaolvasni....
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz ricsi8800gt #11569 üzenetére
Olvass vissza. Le van írva minden szépen, hogy mit kell csinálni. B320-ra nem is fog jönni
-
iceQ!
addikt
válasz supertrezi #11572 üzenetére
2 sim kártyád van? Wifi + mobilnet aktív egész nap? Bluetooth kapcsolattal mi újság, van valamilyen eszköz csatlakoztatva?
-
Zototh64
őstag
válasz ricsi8800gt #11571 üzenetére
Ahogy iceQ mondta, olvass vissza.
Vissza mégy 192-re és fog jönni a 7-es.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
Nálam 2 sim, mobilnet, wifi, gps, bluetooth, szinkronizálás, lépés számláló, egész nap megy, füles (bluetooth) folyamatosan csatlakoztatva.
4-5,5 óra kijelző, 1,5-3,5 óra beszélgetés, min 1,5 óra waze, pár fotó, exel, stb. estére 30-45%akksi.
Nem olyan rossz ez szerintem.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
supertrezi
aktív tag
Egy komoly kifogásolnivalóm van: ha képernyőképet készítek, akkor eddig az megjelent a redőnyön, amit csak lehúztam, s máris oszthattam meg a képet vagy épp szerkesztettem. Most meg nincs ott semmi. Megcsinálom a képet, oszt utána mehetek a Galériába a Képernyőképekhez... :/
-
Zototh64
őstag
válasz ricsi8800gt #11579 üzenetére
Ne az összefoglalóban keresd, hanem itt a fórumon lapozz vissza, vagy 2-3 hetet talán. 10ezer valamennyi volt a hsz.
A folyamat is le van írva, és linkek is vannak.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz supertrezi #11578 üzenetére
Szerintem sem rossz.
Mondjuk most csináltam délután egy full wipe-ot, mert mikor tettem fel a 7-et, hétköznap este és pár dolgot vissza állítottam, idő hiány miatt, azok kicsit lassabban mentek, majd most meglátom. Plusz felszabadult sacc 2giga helyem. Jó sok szemét lehetett benne, vagy 3 hét alatt.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz ricsi8800gt #11582 üzenetére
Lapozz vissza, mert nem csak a 192 kell hozzá.
Fel kell tenni egy rollback rom-ot, majd factory reset, utána mehet a 192-es rom, majd ismét factory reset, és ennyi. A rollback rom azt hiszem B300-as végű.
http://www.handy-faq.de/forum/huawei-mate-8-rollback-von-emui-4-1-b320-321-auf-4-0-b180-190-192-t323169/De mondom, lapozz, lépésről lépésre le van írva minden.
[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
válasz ricsi8800gt #11585 üzenetére
Elvileg igen.
Eddig legalább is mondhatni 90%-ban jelezte mindenkinek.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
BikeZ
tag
Én búcsúzom a Nougat-tól.. másfél hét használat után sem produkált 2:30 óra kijelző időnél többet.. Jöhet a duma hogy be kell állni a rendszernek nem érdekel, a C900B193-nak vajon miért nem kell?? Azonnal jobb a kijelző idő a felrakása után...
[ Szerkesztve ]
Válaszodat előre is köszönöm!
-
Zototh64
őstag
Márpedig be kell állnia a rendszernek, de ennyire rossz nem lehet az elején sem.
Nálad valami más baj van.
Vagy a rom letöltésnél, telepítésnél, vagy a belakásnál vagy valamelyik app kavar be.
Viszont a C900B193-ra nem biztos, hogy jó a C432B560, egyszerű felrakással.[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
Nekem most van 2:45 és 74%-nál járok.
Igaz, hogy face meg ilyen hülyeségeket nem használok, csak böngészővel.
Vissza nem állítok soha semmit, mindig újra teszek és állítgatok mindent.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
WiZARD
addikt
-
Zototh64
őstag
válasz WiZARD #11591 üzenetére
A B560-ban a Face benne van.
Sose indítottam el, a ram 1,65-nél sose volt jobb. Eltávolítottam, és mindjárt lett 1,95.
No ezek a nagyon nem mindegy dolgok, ha mondjuk az akksit figyeljük és a többi dolgot.
De nyilván valamit valamiért.
Mindemellett nekem full alu tokban van, ami azért csak árnyékol is, így a hálózat, gps jobban dolgozik illetve többet.
Viszont most, hogy normálisan tettem fel és laktam be, a gps-em látja a Beidou-t is. 4-et.[ Szerkesztve ]
-
supertrezi
aktív tag
Én 37 alkalmazást biztonsági mentésből tettem vissza. Semmi gond nem volt.
Jelenleg: 4 óra 2 perc SOT WIFI-n (+ 2 éjszaka Néma módban): 56%-on állok. Irgalmatlan.
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
Ha vki akar hogy lehet "visszatérni" 6.0-ra?!
Fel lehet tenni a B560-ra a rollback romot ugyanugy mint a B320-ra?!Google Pixel 6a+iPad 2021
-
WiZARD
addikt
válasz Zototh64 #11592 üzenetére
Persze le lehet szedni facebookot, sőt butatelefonra is vissza lehet térni, és 1-2 hétig bírni fogja...
Én nem akarom lebutítani azért, hogy elmondhassam, hogy 2 órával tovább bírja. Nekem nagyobb kényelmetlenség a mindenféle kerülőút (böngésző), mint hogy töltőre dugjam.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Zototh64
őstag
válasz WiZARD #11596 üzenetére
Persze nem akarjuk lebutítani, mert akkor nem ez a teló kell, hanem vissza kell menni Nokia 3310 vagy hasonlóra :-)
Sokkal tovább így sem bírja, ahogy én használom face nélkül. Nekem ez ilyen mániám hogy ne legyenek rajta.
Mondjuk keveset is használom.
De mint mondtam is, valamit valamiért. Kinek kinek szájíze szerint :-)Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz papa807 #11598 üzenetére
Attól függ milyen a telód, de talán ez sem számít.
Az enyém L29C432 Telekomos eredetileg, de én is KangVip Slim B386-ról tettem fel a L29C432B560-at.
Sajnos nekem is nagyon hiányoznak azok az extrák (főleg a hívásrögzítő), amik az EU-s romokban nincsenek.
Szerintem 1-2 hét és vissza megyek valamelyik kínai romra.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest