- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hende
tag
csak ezt szeretnem vegre beallitani de sehogy se engedi. ha tanitom be akkor a google appban mukodik de amint beallitom hogy barhonnan menjen akkor mar sehonnan se megy
-
Hende
tag
szerintem valami kinai fos app miatt lehet mert volt fent valami com.pp.assistant.
-
Zototh64
őstag
Nekem megy a gugli asszisztens, igaz, hogy hangutasitassal még sose próbálkoztam de most már felbirizgaltal, úgy hogy meglesem délután ezt az opciót. Kang B580.
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz Májkülnájt #11946 üzenetére
Én kérek elnézést mindenkitől mindenki nevében.
Híd el, ez egy kiváló közösség!!!
Az volt a baj, hogy egyrészt Freak kollégának rossz napja volt, másrészt Neked az a fél mondatod nem volt szerencsés hogy hsz-et írjunk.
Én is berágtam kicsit, csak én meg álltam hogy ne reagáljak.
Mostanában sokat szivtunk páran sokszor le lett írva a jó megoldás. Össze foglalva, szájba rágós is.
Volt egy-két fórumozó aki privátban vagy itt nyíltan kérdezett minimális segítséggel megtalálták a pontos leírásokat, ami alapján szépen meg csinálták amit szerettek volna, egy-két megerősítést kértek közben csak. Mindezt max egy óra alatt úgy hogy az új rom is felkerült ez idő alatt.
Lehet hogy Freak is azért érzékenyebb a sűrűn ismétlődő kérdésekre mint én. Más fórumokban is tag vagyok, mondjuk pl. Mazda klub. Elég idegesítő, hogy mondjuk egy nap 4-5 alkalommal felteszik a kérdést, hogy PL. : hali 2 ezres 136 lovas dízel, dpf-es kocsiba olajat cserélnék, milyet tegyek bele olajból és szűrőből?
Vissza lapozna egy picit és látná, linkekkel mindennel, hogy mi az ajánlás.
Az a baj, hogy mai rohanó világunkban sokszor rohanunk, és tájékozódás olvasgatás helyett egyből kérdezünk. Néha én is bele esek ebbe a csapdába, hibába.
Plusz a vissza olvasgatás alatt sokat tanulok, fedezek fel új dolgokat a fórumtársak írásaiból.
Egyszóval nem csak az adott problémával kapcsolatban hasznos.
Röviden ha az a fél mondatod kimaradt volna nem lett volna semmi baj. Hangsúlyozom, hogy a kialakult helyzet nem csak a Te hibád! Én is rosszul éltem meg akkor abban a pillanatban, nem úgy kellett volna.
Maradj itt nyugodtan látni tapasztalni fogod, hogy kevés fórum van, ahol ilyen jó a csapat.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
Nem tudom, mondom sose használtam, sőt alapból elsők között szoktam kikapcsolni a hangalapú keresést.
Nemsokára kipróbálom.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
Ez k.. Jó
Megy minden. Van kis rádió háttér zaj is,plusz beszélgetés.
Kiejtésre figyelni kell de eddig 10-ből 8-at egyből értett.
Tetszik, jó kis hülyeség :-)Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
Kangvip B580, gugli asszisztens 6.13.25.21.arm64, gugli play 7.6.08.N-al[0] [PR] 149245622, gugli play szolgáltatás 10.2.98 (448-146496160), Kingroot 5.0.5, MT8_EMUI5.0_B57x_BOOT.zip, nem a patch.
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Hende
tag
melyik a telod mert neken nxt-l29c432?
a tobbi nekem is ugyanaz csak supersuval. kingroot neked megy rendesen? mert nekem folyamatosan fix rootert rinyalt aztan mar az se mukodott.. -
Zototh64
őstag
Nem sokára bekapcsolom a laptopot és feltolom Neked valahová a boot-ot.
Ugyan úgy megy fel mint a patch. Mount-wipe-rom-boot.
NXT-L29C432Bmost éppen Kang B580.
Kingroot nekem is okoskodott de délelőtt letöltöttem, ez így már jó. Ami a romban volt azzal lehet valami bibi.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
https://drive.google.com/file/d/0B1BM2Q5Xbw1KdGpUYXpObFVVb2s/view?usp=drivesdk
Feltoltam a Drive-ba.
Sikerült tablet ról is.[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
-
Zototh64
őstag
Nem tudom, miben más, mert nem néztem utána.
Előszőr nekem is a patch volt fent, mert itt mindenhol azt írták, aztán egyszer gondoltam, hogy fel rakom ezzel a boot-al a romot, aztán jobb lett.
Kangot meg most már egyértelmű, hogy nem a romban lévőt kell fenthagyni hanem le kell tölteni ezt az 5.0.5-öt.
Kang beállításnál 580-at ír természetesen, nem úgy mint a patch-nél hogy 575.
Egy biztos, most ezzel a konfigurációval csinálok egy TWRP mentést, az eddigieket pedig kitörlöm mert ez mostmár így korrektnek tűnik.[ Szerkesztve ]
-
Hende
tag
az uj kingroot milyen? nem rinyal megy rendesen?
-
Zototh64
őstag
Az a csatolás (mount)
Talán a legfontosabb a TWRP-be.
Azzal kezdj mindig mindent. Oda belepsz, kijelolsz mindent, kiválasztod a tárolót (belső tárhelyet).
Ezután kezd bele bármibe. Ha ez nincs meg, akkor jön legtöbbször az, hogy nem látja a belső tárolóhelyet. TWRP alatt lehetőség szerint ne legyen se töltőre, se gépre dugva a teló. Ilyenkor általában elfelejti a rendszert csatolni. Utána jönnek a törlések. Speciális dalvik cache data kijelölöd törlöd. Utána jobb oldalt lent adatok formázása. Utána jön a telepítés előbb rom, majd vissza lépsz telepíted a boot-ot. Aztán újra indítod a rendszert. Kiválasztott a billentyűzetet, majd lépj be a letoltesben. Ott látni fogod a külső sd-t. Fel tolod a gugli dolgokat, a huawei fajlkezelot ha akarod, vagy play-ből amit akarsz, belakod és .
Előző rendszerből soha semmit nem állítunk vissza. Mindent újra tenni állítgatni. Ja, és a kingroot-ot se felejtsd el lecserélni az 5.0.5-re gugli a rá keresel ott lesz.
Ja, mielőtt elkezded az egészet, töröld a gugli fiókodat. Nekem nem, de Csocsoszán kollégának volt már, hogy bekavart egy párszor.
És még ami fontos, ne kapkodj, csak nyugodtan.
Ez a mostani rendszerem, tökéletes. A kingroot, meg hű a nevéhez. Tényleg King. A supersu egy f.. már hogy a szavaiddal éljek. :-)
Sok sikert!
Menni fog.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
Sok mindent tud, amiket a supersu nem, csak plusz progikkal.
Ezt szedd le
http://kingroot.en.uptodown.com/android[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
-
Hende
tag
kingrootban AZ autostartban neked Ott van a Google app?
-
Hende
tag
Na most nem tudom hogy de elindult. szerintem a default assistantra. de hiaba erzekeli es van bekapcsolva az assistant akkor se az megy mert mindenre csak rakeres. sing me a songra meg a tell me a jokera is amikor enekelnie meg viccet kene meselnie
-
Hende
tag
Na szoval nekem a kingroot kb majdnem minden belepesnel fix rootert rinyal. az uj 5.0.5 van fent es meg is. akkor az assistant be van kapcsolva de mondom nem normalisan reagal, csak rakeres mindenre.
kangvip alatt hogy tudom most beallitani hogy a home gomb alapertelmezetten reagaljon. most a kang settings miatt ugye alapbol torchon van de home keyre allitottam, mert az assistantbe a screen search lenne a hosszu home button. de semmi nen reagal? mi lenne az alap? vegre erzekeli a hangom de akkor se mukodik rendesen nem hiszem el amugy -
saintex72
aktív tag
Az csak akkor fog működni ha a telefon angol nyelvre van állítva és az asszisztensedben is csak az angol nyelv van beállítva. Ha a magyar is mellette van másodlagos nyelvként akkor csak rákeres.
Bocsánat, a telefonnak nem muszáj angolnak lennie, csak a másodlagos magyart vedd ki! Most próbáltam ki.[ Szerkesztve ]
-
Hende
tag
válasz saintex72 #11986 üzenetére
amiket leirtal azt mint tudja nekem is de ez meg nem az assistent (google now ezeket mind tudta. direkt irtam azokat mert pl a play a game-re quiz jatekokat meg chat jatekokat jathatsz a google-lel es valszol oda vissza. a sing me a songra enekel egyet vagy a tell me a jokera mesel egy viccet.
-
saintex72
aktív tag
Na akkor most nem tudom. Nyelvtörőt magyarul sem tudok nem, hogy angolul. Ki és be tudok kapcsolni vele dolgokat, emlékeztetőt beállítani stb. Megmondja mennyi az idő, de így beszélgetni nem tudok vele. Az allo működik hasonlóan ahogy nézem. Most nem nagyon van időm próbálgatni, de délután rugózok kicsit rajta.
Szerk. Azokat biztos nem tudja nálam sem.[ Szerkesztve ]
-
Hende
tag
válasz saintex72 #11990 üzenetére
igy van ez az alloban debutalt. utana a pixel mobilokon. de mondon ha enekel meg viccet mesel meg jatszol vele es ugy nez ki mint az elso kepen akkor assistant ha nem akkor google now. az idojarast se ugy hozza be hogy google kereso hanem ilyen kis chat buborekban ha jol emlekszem.
bar nem ertem miert a google now megy mikor a playbol leszedett google app meg azt irja a settingsben hogy az assistant mar benne van.
[ Szerkesztve ]
-
saintex72
aktív tag
Csak elindítottam az allon belül egy hangutasitást, de minden más alkalmazás ami mikrofont használ szintén feldobja az üzenetet. Kb az, hogy az adott alkalmazás használja a mikrofont és pillanatnyilag a google search nem tudja használni.
Az utóbbi időben ezért is kapcsoltam ki a hangvezérlést. Most újra megtettem. Ahogy néztem kb ugyanaz az üzenet amit a beillesztett fotón nálad is ír.[ Szerkesztve ]
-
Hende
tag
-
ricsi8800gt
addikt
Az normális dolog hogy telefonálás közben villog a kijelző ? 7.0
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest