- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz mkRoland #5800 üzenetére
Ok, javítottam, a hangszórót azért nem írom bele bővebben, mert az nem akkora szám, usb-n tudtuk, hogy ad le áramot, 500mA-t, szabvány szerint. A Külső winyót azért nem pörgeti, mert ahhoz kevés az 500mA. De az jó, hogy a winyós dolgot kipróbáltad, mert vészhelyzetben jól jöhet, ha nincs kéznél laptop, csak konnektor, és kell valami egy nem-220-as winyóról.
[ Szerkesztve ]
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
Nara19
aktív tag
Bakter, Mkroland: elismerésem a munkátokért / hivatásotokért. Boldog, békés Karácsonyt.
Jó "dolog" ez a fórum is, hogy ennyi különböző embert összeköt, lehet, hogy az utcán találkozva szóba sem álltunk volna.
Na a meghatottság könnycsepjeit elmorzsoltam a szemem sarkából... -
KPistike
aktív tag
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok minden Fórumtársnak - s boldog nevenapját Mindenkinek, Ki most ünnepli
Sir Bakter és Sir mkRoland: kitartás, holnap, valamit 30-ától 2-áig én is készenlétben vagyok Mindkettőtöknek eseménymentes szolgálatot
K. P.
-
Bogyó.
csendes tag
Na ujra itt
annyi lenne hogy tegnap irtam már, de biztos elveszett a rengeteg komment között: a photoshoppot hogy rakhatom fel a táblagépemre? mert internetről letölthetem ,de nincs még netem.gépről is felrakhatom rá? mert beraktam egy mappába a letöltött fájlt, hogy majd feltelepítem, de nem nyitja meg.meglehet oldani net nélkül.? -
őstag
Feltetted a táblára valahova, egy filekezelővel ráböktél, és nem csinál semmit?
A beállítások, alkalmazások-ban az ismeretlen források legyen engedélyezve (lehet nem ez a pontos neve, fejből ez ugrott be).
Ugye erről a programról beszélünk?
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Bogyó.
csendes tag
igen,nekem photoshop cs3-am van,de amikor rámegyek erre az engedélyezésre akkor kiirja hogy így meg ugy a felelősségvállalás.nem történik semmi a géppel ha én ezt engedélyezem. később ugyis visszavonhatom nem.?
-
Bogyó.
csendes tag
de különben azt írja ki hogy nem lehet megnyitni.:|
-
bakter24
őstag
Igen, később visszavonható de ez csak annyit jelent, hogy SD kártyáról is telepíthetsz, nem csak a marketről.
Mi a fájlod pontos neve.kiterjesztése? Illetve honnét van? (nem pontos oldalt, hogy honnan van, mert a warez itt tilos, csak annyit, hogy megbízható helyről van-e!?)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Őőő, photoshop CS3 nincs a táblára, csak a photoshop express van androidra, azt be is linkeltem az előbb, ha lesz rajta neted ingyen letölthető a Marketről.
Nyilván a töredékét tudja annak, amit a PC-s photoshop, de egy hordozható táblagép nem is bír akkora teljesítménnyel, mint egy PC.Van egy komolyabb photoshop is androidra, az pénzes, Photoshop Touch a neve.
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz Luissimo #5812 üzenetére
Mondanék neked szívesen, de inkább nem reklámoznám. De mint BalanceR is említi, bizony van NEMMEGBÍZHATÓ és megbízható warez is. Mintahogy nemwarezből is létezik mindkét fajta oldal. Ha érdekel részletesen, PM-ben szívesen elmagyarázom neked a különbséget. De itt most nem alkalmas.
Pont ezért kérdeztem, mi a pontos neve.kiterjesztése, mert gyanítottam, hogy netán .exe lesz. De nem szokásom senkit elítélni előre, mivel fogalmam nincs, milyen PS verzió van droidra, illetve, hogy az illető mennyire ért hozzá. Volt már, aki azt kérdezte, hogyan lehet rátelepíteni a Windows7-et a Slimre... Sokfélék vagyunk na.
-
horvathdave
csendes tag
Sziasztok! A skype-ot feltettem rá, de akármit csinálok arra panaszkodnak hogy nagyon visszhangzik és a saját hangjukat kétszer hallják, ami nagyon zavaró. Erre van valami megoldás, vagy más észlelte ezt a hibát, mert nem találtam ilyen hozzászólást még?
Próbáltam, hogy mikrofonos fülhallgatót csatlakoztatok hozzá, de akkor a mikrofont némítja el. (2 jack dugó van az egyiket tudom csak bedugni) Gondolom külső mikrofont nem is lehet hozzá csatlakoztatni, mert bemenet nincs hozzá. Valakinek van valami ötlete? Mert már azon gondolkozom, mikor menjek a szervízbe.... -
bakter24
őstag
válasz horvathdave #5822 üzenetére
Mehetsz a szervízbe, de ez nem hiba, hanem visszhang. Ami nem javítható. A megoldás: Olyan headset, aminek 1db 4 pólusú jack csatlakozója van. Nekem egy Nokia headsettel tökéletesen megy. Ilyen csatlakozós headset kell neked!
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó.
csendes tag
Jól gondoltad, .exe.Akkor megvárom a netet,és letöltöm.Köszi!
-
Béló
aktív tag
válasz horvathdave #5822 üzenetére
A mikrofon és a hangszórók igen közel vannak egymáshoz ez az oka: amikor beszélnek az hallatszik a te hangszóródon és mivel közel van a mikrofonhoz így az visszaküldi a saját hangjukat is a tiéd mellett.
Skype-on egyébként is van némi csuszás az hangátvitelben.
Megoldás: beszélj közvetlenül a mikrofonba, de ez egy hosszabb beszélgetésnél elég kényelmetlen tud lenni. Vagy vegyél egy headset-et.
Nálam mindkét megoldás bevált. -
sfdrakex
nagyúr
Videóhívás csak nálam nem megy skypal vagy másnál se?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
KPistike
aktív tag
válasz bakter24 #5806 üzenetére
Sir Bakter, kvázi kollégák vagyunk - SZIR / FOR ügyeletet fogok tartani napközben a Kerepesi 3-ban, 17:00 után pedig itthon
Olyan technikus vagyok "a zinformatikánál" (copyright Cargo kocsivizsgáló), aki távmenedzsel, vagy helyszínen oldja meg hardveres - szoftveres gondot, néha még hálózatot is, ha a Horogban nem a megfelelő ember ül a telefon végén
Ja, meg egy ideje Start-nak is melózunk, valószínűleg velük is lesz dolgom még ez évben ...[ Szerkesztve ]
K. P.
-
rakloo
aktív tag
Valahol nincsenek összeszedve,hogy milyen játékok mennek a tabin?
555-SHOE
-
bakter24
őstag
válasz KPistike #5828 üzenetére
Kitsi a világ Az emigre van rálátásod/ráhatásod? 8-10 napja télleg haldoklik, vagy valami egyéb fennforgás miatt fagy be gyakrabban? A trakciós publikus verzióra gondolok konkrétan.
Ha netán van rálátásod, akkor inkább PM-ben, mert lenne pár kérdésem róla, de itt "kicsit" offnak érzem
rakloo: De, a marketen Bocs, nem bunkó akart lenni, csak nem tudtam kihagyni Amúgy korábban akartam olyat is, csak nincs energiám karbantartani, vagy ilyesmi. De ha gondolod egy google docsot megér a dolog, csak én annyit nem játszok, hogy egyedül gyüjtsem össze az infókat!
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz KPistike #5828 üzenetére
"ha a Horogban nem a megfelelő ember ül a telefon végén"
Pistiiii !
Nemb@szogatjuk a távközlősöket...
Olyan nemlehet, az én időmben ott mindig megfelelő emberek ültek(merthogy énis ott ültem), sőt vigyáztam arra hogy a fiaim, mindig a legmegfelelőbb emberek legyenek
pedig akkor még a SZIR / GIR hálózatot építettük ki a "bakteroknak"[ Szerkesztve ]
-
batabe
senior tag
A gyári toltokabellel probalt valaki vagy lehet egyszerre ket eszkozt tölteni? Egyelőre nem akartam még kiprobalni.
Tabot meg mondjuk egy teoot mikrousbn?S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
őstag
válasz bakter24 #5839 üzenetére
Nem erre írták, hogy nem ajánlott több eszközt egyszerre tölteni vele?
Amúgy találtam egy univerzális adapter fejet ami belemegy a slim-be, már csak maga az adaptert kellene megkeresni hozzá, meg bevállalni a rizikót, mivel legalább 15 éves...
Téhóm azt mondta náluk nincs kábel, vigyem be szervizbe, egy kábel miatt (amit elrágott a nyúl), logikus
A hétre én is nyertem munkát tegnaptól kezdve, grátisz szilveszterkor 24 órázok (IT üzemeltetés).
-
bakter24
őstag
válasz addamka #5842 üzenetére
Nem, a kábelen arra figyelmeztettek, hogy a microUSB-n ne kapjon 2A-t, de voltak már bátrak, akik kipróbálták, és megy, csak gondolom, a nyák a microUSB körül nem bírja tartósan a 2A-t. Ha több eszközt tölt, akkor csak lassabb lesz.
Nem a nyulat kéne bevinned a szervizbe? Elvégre a nyúl a hiba oka Amúgy milyen körülmények között került egy nyúl és egy töltőkábel közös tömegközéppontba?
Amúgy a helyedben levágnám a töltő megfelelő végét, a másik végére vennék egy sima usb csatlakozót, és akkor bármivel tudnád tölteni. Mármint nem teafőzővel, vagy hasonlók, hanem bármilyen USB-s fejjel, amiből simán kapsz csomófélét újonnan.
Szilveszter 24! Akkor neked nagyobb szívás... Habár engem nem zavarna, ha buliznál közben, hacsak nem pont az én honlapom szerverét üzemelteted
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz bakter24 #5843 üzenetére
Nem webszerver üzemeltetés, szép magyarosan köztesrendszer, meg pár webapp.
A nyúl meg úgy kerül oda, hogy ha nem engedjük ki megsértődik, amúgy is nálunk minden állat családtagnak minősül (2 macska, 2 teknős, 8 hörcsög, 1 törpenyúl, a legnagyobb állat meg én vagyok, párom meg az ötletgazda ezekhez) :]
Amúgy a kis lógófülű eddig elrágott 2 hálókábelt, a mosógép áramkábelét félig-meddig, felrágta a PVC-t, emiatt majd tavasszal járólapozhatunk, talán az nyúlkomptaibilisebb...
Amúgy mivel általában csak egy töltőt viszünk, gyakran a mobiljainkat is a 2A-es slim töltővel töltjük fel, eddig még egyiknek se lett baja.
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
A hangszóró kattanást meg lehet valahogy szüntetni a TRZ_MOD v3 alatt? Szimpatikus lenne, csak ne kattanna.
Ha nem, akkor a hivatalos romot feltéve mi az az app, ami megy a Slimen, és le tudom állítani az állandó háttérben elindulását az appoknak? Az autorun manager bár települ, de nem indul el.Köszi!
-
hetfield1
tag
Sziasztok! létezik valami 2 ablakos filekezelő erre a cuccra ?
-
AcélAgyar
tag
Nekem van egy listám, amit a saját és másik tapasztalatai alapján állítottam össze:
(csak a komoly játékokat tartalmazza, az egyszerűbb játékok természetesen futnak rajta)
9mm HD
Assasins Creed HD
Asphalt 5
Backstab HD
Brothers in Arms 2
Dungeon Hunter
Dungeon Hunter 2
Fast Five (akad egy kicsit)
Gangstar: West Coast Hustle
GTA III (akadozik)
GT Racing Motor Academy HD
HAWX
Hero of Sparta
Let's Golf! HD
Madden NFL 12
Modern Combat: Sandstrom
Modern Combat 2: Black Pegasus
N.O.V.A.
N.O.V.A. 2. (egy-két pályán akadozott kicsit a játék, de teljesen játszható)
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Hot Pursiut
PES 2012
Rainbow Six: Shadow Vanguard
Riptide GP
Quake 3 HD
Starfront Collision
Star Battalion HD (A Control Optionsben át kell állítani a Control Mode-ot Game pad-ről Accelerometerre minden indításnál.)
Samurai II: Vengeance (van akinél akadozott, nálam tökéletesen ment)
Sacred Odyssey: Rise of Ayden:
SHADOWGUN (Vannak olyan részek, amikor beakad a játék, de olyankor más irányba kell nézni és átoldalazni azon a részen és akkor utána simán megy.)
Settlers HD
Spider-Man: Total Mayhem HD
Sky Force
SpeedX
The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn
The Sims 3 HDÁllítólag az Asphalt 6 és a Gangstar: Miami Vindication is működik, nekem egyik sem indult el.
Néhány játék indítása előtt ki kell kapcsolni mindent: Tájolást, Wifi/3G-t, Bluetooth-t, GPS-t, a feladatoknál az összes háttérben futó felesleges programot, mert különben akadni fog.
A lista folyamatosan bővül!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs