- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabidsnail
senior tag
Android ID-ben olvastam:"Gyorsan megírom, hogy a Go Launcher EX tönkrevágja valamiért a cuccot, elfelejti érzékelni a tapicskolást, és csak firm újrarakás segít. Legalábbis nálam és a PH fórumon mégvalakinek ez történt. Launcher Pro és ADW tökéletesen működik..."
Tud valaki erről valamit??? Én is ezt használom,de csak töltés közben vacakol és akkor is csak ritkán. Használ még valaki Go launcher ex-et? Tapasztalat? Köszi!Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
bakter24
őstag
-
andrás47
senior tag
Heló meg tudnátok mondani melyiket érdemes választani ezekből,csak - kettőből van lehetőségem,a 3G számomra nem lényeges csak a wifi játszik:
Huawei IDEOS S7 Slim vagy
Samsung Galaxy Tab GT-P1010 7"Ti melyiket választanátok inkább,és miért azt?
Samsung az drágább,de érdemes-e többet adni érte ,vagy ugyanazt tudja mint a másik?
Köszi előre is a választ !Üdv
-
Rabidsnail
senior tag
válasz bakter24 #5253 üzenetére
Tanulság! Olvass, kérdezz és megvilágosodik! Ismét köszönöm a fáradtságot Bakter24!! Átváltottam Pro launcher-re és lássatok csodát,töltés közben is tökéletes a tapics! Nem dupláz a billentyűzet!!!! Ajánlom mindenkinek,hogy bár nagyon remek a Go launcher, ne használjátok ezen a tabon!
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
őstag
válasz Rabidsnail #5252 üzenetére
Felraktam már, én azt használom, de asszonynak vissza szoktam állítani a gyárit, mert azt szereti, még nem volt gond Amúgy a GO-soknak lehet írni ez ügyben, elég hamar bugfixelnek, csak nem ártana valami log róla.
Telefonomon is ez van, ilyen hiba nem volt (még ), de kizárni persze nem lehet.
A nagyobb bajom a Go keyboarddal van, mert jó lenne, csak mindig visszavált az alap android billentyűzetre, ami meg 2.2 lévén fapados (a feltört alternatívákat meg hagyjuk).
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
napocska2
senior tag
válasz Rabidsnail #5255 üzenetére
Nekem is a Launcher Pro vált be, minden probléma nélkül teszi a dolgát és ráadásul tud magyarul is. : )
-
mkRoland
senior tag
válasz andrás47 #5254 üzenetére
Ha abból indulunk ki, hogy neked mindegy az a plusz pár(tíz)ezer forintot, akkor érdemes a Tab-bal próbát tenni. Nem volt soha olyan a kezemben, csak leírom, hogy miket gondolok, mik a különbségek a slimhez képest:
- régebben volt olyan, hogy a Tab különleges felbontása miatt kevesebb program volt elérhető rá (míg az Ideos S7 Slim-nek a 2. legnépszerűbb a felbontása: 800x480), szerintem azóta már sok idő eltelt, a progik jelentős részén minden bizonnyal javítottak, hogy elérhető legyen Tabra
- minden eddigi, általunk ismert Huawei Ideos S7 Slim (3G-s) kártyafüggetlen volt, amit forgalmaznak Magyarországon, akár a T-Mobilenál, akár az Inviteltől vették
- méretbeli különbségek: Tab 1 centivel rövidebb, 1 centivel szélesebb a Slimnél
- Tabra több tok érhető el külföldről rendelve, több kiegészítővel
- pixelek alakja zavaró lehet a Slim esetében (ha fekvő nézetből váltasz állóra vagy fordítva, borul az addigi, szemed által megszokott arány... mint amikor egy szélesvásznú TV-n nézel teljes képernyőn, aránymegtartás nélkül 4:3 adást)
Ha nekem mindegy lenne a pénz, akkor egy billentyűzetes megoldást keresnék (a favorit a Transformer, esetleg a Dell Inspiron Duo, de azon sajna nem android fut). Egyébként nagyon is meg vagyok elégedve az Ideos-szal, olcsóbban jutottam hozzá, mint egy alsó-középkategóriás telefonhoz, nem bántam meg, naponta örömmel használom órákon át.Rabidsnail: "(...) Please help my!:-)" Ez azt jelenti: "Kérem/Kérlek segíts/-en/-etek a felkiáltójelem smile-val" A "my" helyett (ami azt jelenti, hogy az én birtokomban lévő dolog, egyszerűbben az én valamim) "me" kellene, ami az I. szám 1. személy tárgyi ragozott alakja. ITT találsz magyarra fordított progikat.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
KPistike
aktív tag
válasz andrás47 #5254 üzenetére
Hello!
Épp csak egy 50-es blokkal kellett visszalapozzak, hogy megtaláljam a korábban leírt válaszomat. GT-P1010 szintén csak a 3G modul hiányában tér el a GT-P1000-től, ahogy Slim esetében az S7-201w a S7-201u-tól.
Biztos bennem van a hiba, hogy csak nekem nem tűnik ez nehéz műveletnek ...Bár mkRoland engem megelőző válasza másik szempontból is megvizsgálja és -válaszolja a kérdést
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
napocska2
senior tag
válasz Rabidsnail #5258 üzenetére
Stefi68 munkáját itt találod.
Emlékeim szerint az angolt le kell szedni mielőtt ezt telepíted, de nem 100%, hogy jól emlékszem.Szerk: fogalmazás- és olvasásgátló helyesbítés
[ Szerkesztve ]
-
Rabidsnail
senior tag
válasz mkRoland #5259 üzenetére
Aki nem tud angolul,ne használjon angol mondatokat! Megtanultam! Köszi a tanácsot,csak a tréfa kedvéért biggyesztettem oda,mivel ha menne az angol, nem is kéne az a fránya magyarítás. Azért a lecke mindenképpen dicséretes,mert mindenből tanul az ember. Köszi a linket!
Napocska2! Ön egy szent Vagy! Köszi! (Csak hogy a magyar tanárnak is legyen dolga)
Szép napot Nektek!Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
napocska2
senior tag
válasz Rabidsnail #5262 üzenetére
Szivi!
Látod, ma én sem vagyok jó formában, nekem sem megy a fogalmazás sehogyan sem.Feltelepítetted már? Azért jóval könnyebb testre szabni, ha érted, hogy éppen hova teszed a pipát, vagy pipálsz valamit és utólag próbálsz rájönni, hogy vajon mi is volt az...
Szerk: arcocskátlanítottam, mert véletlenül erre jár egy modi, aztán kapunk a sok csicsa miatt...
Ja, és neked is szép napot![ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
válasz Rabidsnail #5262 üzenetére
Csak gondoltam inkább felvilágosítalak, mielőtt feltöltesz Facebookra egy olyan fotóalbumot, hogy "My" (napisz@r tele van ilyennel). Még én is Go-s vagyok, keresem a végleges Launchert. Ha valaki megtalálja a szerinte tökéleteset, írjon róla OFF-ban egy pár sort, hogy miért jobb erre a táblára, mint a többi (pl: Go tud oldalra fordítani, de lehet rögzíteni is, hogy csak fekvő nézetben legyen képes működni, rengeteg téma és ikon csomag elérhető rá, tud magyarul, állítható a kijelzőkön lévő ikonok száma soronként és oszloponként külön-külön is, Alkalmazáskezelőben választható vízszintes és függőleges görgetés, van beépített manuális futó program-kilövője, lapozható és testreszabható a Dokk, látványos és szép, de erőforrásigényes és néha bugos az s7 slimen).
[ Szerkesztve ]
-
Rabidsnail
senior tag
válasz napocska2 #5263 üzenetére
Köszi! Más! A Tok vörös ördögétől fogkrémmel lehet a leglátványosabban megszabadulni! Persze a bő vizes öblítést kerüljétek! Kb.kétszeri felhordás és teljes a siker!! Ja és persze nem fogkefével!!
-
Rabidsnail
senior tag
válasz mkRoland #5264 üzenetére
Én két Launcherre tettem le a voksomat. Az egyik a Go volt, a másik a Launcher Pro. Tudásban nagyon egy húron pendülnek. A go-ban picit több az extra,de az általad felsoroltakat a pro is viszi. Gyorsabb,mint a go és csak árnyalatnyi különbségek miatt használtam Go launchert. A kijelző viszont egy idő múlva megbolondult tőle. Most újra felrakom az FW-t. Ez az én véleményem.
-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok
Mi lehet a probléma, h ha Q5 USB Memory Stick Manager-ben ez a lépés
8. Ekkor elméletileg a főképernyőn a "Please select block device"-nál sda vagy sda1 értéknek kell lennie, ha nem, kiválasztjuk. Szükég esetén "rescan device" többször, mire beáll sda vagy sda1-re.
sokadjára sem sikerül?
-
KPistike
aktív tag
Szia!
Konkrétan nem ezzel a programmal és művelettel, de volt már hasonló esetem, ahol a leírás egy pontjánál mindig megakadt - több újraindítás után is. Aztán tettem még egy újraindítást, és végül sikeres lett a művelet, amivel próbálkoztam.
Lehet, hogy a Te esetedben is kell még egy restart - ahogy az is lehet, hogy tévedek. De hátha ...K. P.
-
Breki
veterán
válasz Rabidsnail #5252 üzenetére
Hónapok óta használom, semmi hibát nem tapasztaltam, szerintem a legjobb Launcher
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
napocska2
senior tag
válasz Rabidsnail #5266 üzenetére
Ha valaki a LauncherPro csinosítgatására adná a fejét, ezen az oldalon találhat hozzá finomságokat.
-
rakloo
aktív tag
A TRZ romot lehet valamilyen úton-módon magyarosítani ?
555-SHOE
-
BalanceR
addikt
Nem tudom volt -e már róla szó, de sajnos nem működik Bluetooth billel/egérrel
Legalább TRZ rommal...
Dell streakkel hibátlanul megy ,a Slim meg kapcsolódik, de nem megy....(#5273) rakloo
Elvileg, ha lenne recovery, a gyári rom-ból ki lehetne venni, és át lehetne tenni, de meivel ezt a resource.apk tárolja, azt is meg kellene bontani (ugyanis a TRZ vel nem kompatibilis a moddolt statusbar miatt)
Marad a Morelocale2[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
sea
tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy vajon meg tudom venni ezt a készüléket a T-mobile -nál új előfizetéssel, de nem adatelőfizetéssel (pl relaxnet stb), hanem hagyományos előfizetéssel? És vajon így is 59 ezer FT? Vagy csak kizárólag mobilinternet előfizuval adják? Én Domino Webbel szeretném használni, ha ezt meg lehet oldani. Köszönöm előre is!
-
mkRoland
senior tag
Szia!
Előfizetés nélkül 70.490 forint.
Meglévő havidíjas előfizetés mellé eszerint tudsz vásárolni.
Új előfizetéshez pedig (díjcsomagra vállalt hűség nélkül) 59.900, vagy webshopon keresztül 53.990 forint.
Miért nem veszel egyet 40-50 között itt, hardveraprón, ami bontatlan, használatlan, vagy csak keveset használt? PL.: 1 2 3 Jó az Inviteles is, ugyanis kártyafüggetlen, arra figyelj, hogy ebben az esetben a 3G-s változatot keresd!
Nincs Inviteles ismerősöd, akinek lenne vezetékes netje és élhetnél a lehetőséggel, hogy egy ilyenhez hozzájuss?[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
Az általam imént 3x linkelt oldal szerint lehet venni nem csak net előfizuhoz is. Ha arra mész, hogy "Árak (bruttó)" => Válasszon előfizetést => "Meglévő előfizetéshez" => itt megadod a számodat, akkor kiírja, hogy lehetséges-e és ha igen, akkor mennyiért (sajnos ezt nem sikerült linkelni)!
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Lenne egy kérésem:
Kellene nekem valaki, akinek TRZ romja van, illetve akinek rootot T-s...
Amire szüükségem lenne a /sytem/lib/egl mappa tartalma...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
Lenne egy kérésem:
Kellene nekem valaki, akinek TRZ romja van, illetve akinek rootot T-s...
Amire szükségem lenne a /sytem/lib/egl mappa tartalma...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
sherlock1
tag
9mm HD-nél nem tudja valaki miért írja azt az Adreno-s verzió, hogy Your device is not supported? Azt tudom, hogy t-mobilos S7-en (nem rootolt) működik a játék (nekem inviteles). A többi verzió elindul, de viszont azoknál meg ilyen szép rózsaszínűek a textúrák: [link]
-
Rabidsnail
senior tag
Végszó! Nem a Go Launcher a hunyó az érintőképernyő hülyülése kapcsán!
Minden launcherrel hasonló a helyzet,ha töltőn van. Megoldás lehet a töltő kihúzása és újra csatlakoztatása. Nekem ilyenkor helyreáll a rend. Valószínűleg tényleg kijelző földelési gigi lehet.A Launcher Pro,viszont kezd az idegeimre menni az elmebeteg háttérkép kezelése miatt. Vagy én vagyok kivételesen hülye,vagy pedig nincs tökéletes launcher. legalábbis nekem nincs.Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
bakter24
őstag
válasz Rabidsnail #5287 üzenetére
Azóta, hogy írtad, hogy töltésnél meghülyül a kijelző, azóta egyszer nekem is csinálta, de: csak facebook közben, és kihúz-visszadug után működött. És másik programban is működött. De ugyan az vol, egy gombot megnyomtam, 4 másikat is beírt random. Tiszta X-akták!
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
BalanceR
addikt
válasz bakter24 #5288 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy csak bizonyos töltöttség felett csinálja..
Pl ha 30%on van az akku, rádugom, megy rendesen teszi a dolgát, de ha eléri a ~80%ot, akkor kezd el melléütni, rossz helyen érzékelni...(#5286) raklo: Rootolt, nem írtam, hogy ne lenne az, csak próbálgattam javítani valamit a 3d drivereken, és annyi file van már nekem abban a mappában, hogy magam sem tudom, melyik a backup... XD
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
noxika72
tag
Sziasztok!
Valaki be tudna linkelni egy alap market.apk-t, vagy elküldeni levélben?
Az enyém nem indul, és amit eddig találtam frissítést az semKöszi
-
bakter24
őstag
válasz noxika72 #5291 üzenetére
Ajánlom csabi10 #4079-es hsz-ét (Link) Ez a 3.3.1.1-es market.
gomsadi#: Pedig de. Nagyon rendes munka az. Hogy mellette miért van 2 felsőfokú informatikai végzettségem, az már csak magyar sajátosság. Nagyon jól mutatott a népszámlálásomon is
[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
Napi 10 percnyi mobilarána - ezt olvastátok már? Miért írom ide és miért nem OFF-ba?
Idézek belőle:
"(...)Érdekes megnézni azt is, hogy milyen mobil eszközöket használnak az olvasók arra, hogy útközben is elérjenek bennünket. Vezet az Apple, 27%-os az arányuk, ebből is kiemelkedik az iPad(!), ilyen kütyüvel néz minket az összes mobil eszközt használó ember 19%-a. A gyártók sorát nem sokkal lemaradva a Samsung folytatja a maga 21,6%-os részesedésével, itt a Galaxy S II a legtöbbet használt készülék. A Nokia 17,9%-kal a dobogó harmadik helyére szorult, itt az N8 és az 5800 ugyanannyi látogatót szolgált ki, majd jön a Sony Ericsson erősen lemaradva, 9,6%-kal. A listában vannak érdekességek, a Huawei például egészen meglepően erős, ami kizárólag a 2%-ot összeszedő Ideos S7 tabletnek köszönhető, ZTE Blade-et pedig a mobilos olvasók 3%-a használt arra, hogy minket felkeressen.(...)"
Így tovább, vegyük át az iPad helyét![ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz mkRoland #5296 üzenetére
Az is érdekelne, hogy hány db Slimet adtak el nálunk a szolgáltatók. Csak úgy miheztartás végett, mivel két elég nagy szolgáltató nyomatta. Ilyesmi statisztikáról tudtok? A Slim a tabletek blédje?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest