- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Nálam lényegtelen, Pesten se volt jobb. Főleg Nagykanizsán vagyok és itt szar, de csináltam tesztet SGS3-al most is és semmi különbség, hogy GSM vagy WCDMA módban van. Viszont P6-nál nagyon érzékeny érzékeny a sima, vagy csak 2G között. A 2G-n természetesen nem olyan tiszta, de nem recseg, 3G-n tiszta de recseg minden.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Plebi
senior tag
válasz #73499136 #15552 üzenetére
Ezt nem tudom megerősíteni. Tavaly szeptemberben vettem, eddig semmi gond nem volt. Kb egy-két hónapja kezdett recsegni. A codec mappát én is töröltem, mivel az egy fájlos megoldáshoz nekem sem volt ott fájl, ahol írták, de gondolom utána azonnal jelentkezett volna, nem egy két hétre rá, mondjuk ennek ellenére az SGS3 nagyobb kimeneti jelet tud maxon.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
jana87
tag
Sziasztok!
Wifi ledobálásra valami megoldás? Próbáltam már az összes beállításban (wi-fi alvó mód mindig/csak ha csatlakoztatva van/soha), rossz minőségű kapcsolatok kerülése ki/be és sajnos sehol nem oldódott meg. Firmware-t is frissítettem a routeren, nehogy az legyen a problémája, hogy régi. Nagyon kezd idegesíteni a dolog, úgyhogy remélem tudtok valami használható megoldást, vagy kihez forduljak vele? Szerviz? Köszi a segítséget
-
akosar
tag
A vodanal most vezetik be a HD hang szolgaltatast, ebben lehetnek kisebb hibak.
-
sisqoboy2
tag
Guys,Aki hasznalja a gps status ezen verziojat, dobnatok egy screenshotot?
nektek atlagba hanybol hanyat lat a p6?[URL=http://youUpload.org/1gxua3n][IMG]http://youUpload.org/1gxua3n_w300_h300.jpg[/URL]Nalam ilyen jo eredmeny szinte nem volt sose...
[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
senior tag
válasz eladogeppc #15494 üzenetére
Anthrax BP Park tavaly nyáron. Ezt egy Xperia S-l csináltam, nincs rajta semmi utómunka. Szóval ha érdekel, akkor még meg is van a telefon, eladó, privátba keress meg. Sötétben is nagyjából hozza, annyi különbséggel, hogy azért már zajos lesz az anyag, de bőven vállalható. Amire oda kell figyelni, hogy túl közel a sztinpadhoz, Barba-Negra pl. a keverőnél állva ha rendesen ki van adva a hangerő a falakra akkor a felvételnél már hallani kis torzítást. Na de ez itt nagyon off mert Xperia S-ről írok.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Plebi
senior tag
válasz gacsoi #15559 üzenetére
Az lesz, még megpróbálom, de mindenképpen kell egy teljes visszaállítás, mivel ahogy olvastam a codec mappa visszamásolása már nem állítja vissza rendesen a törölt mappa funkcióit.
Alapvető beállításokról, mint csengőhangok, email beállítások, programok, van lehetőség valami backupot csinálni, vagy ilyenkor legyen egy full factory reset és mindent rakjak vissza manuálisan?
[ Szerkesztve ]
-
arminlok
senior tag
Na ma reggel arra keltem, hogy kérte a pin kódot remélem ez nem fog így maradni. Ennek a megoldása kiderült már ? Nem igazán emlékszem.
-
layerke
aktív tag
Fekete telekomos független p6osom bal felső sarkán kezd leválni a fém keret. Ezt szerintetek javítják garanciába?
És ha igen, akkor unrootolni kell a telót előtte?
[ Szerkesztve ]
-
layerke
aktív tag
válasz zone66 #15566 üzenetére
Soha nem ejtem le a telóimat, ezzel se tettem... Még csak azt se mondanám, hogy megmelegítettem, mert egy szókirakós játék van rajta mindösszesen, ami szerintem egy smsezésnél több hőt nem termel. Nem értem, azzal vettem meg ezt a telót, hogy majd jobban odafigyelnek a gyárba ilyesmire, de úgy látom mégse a semmiért lett nagy a samsung vagy az lg. Most akkor vagy beadom gariba és nem lesz nálam vagy 3 hónapig, ami idő alatt az értéke a nullával lesz egyenlő vagy valakinek megajánlom vagy 50ezerért és szarakodjon vele ő tovább.. nem tudom melyik lenne a jobb megoldás.
-
layerke
aktív tag
válasz layerke #15567 üzenetére
Nagyon utálom, amikor megveszek valamit a pénzemért és egy fél évig se bírja. Amúgy tökjó teló meg szép, elő lehet venni bárhol, mert kellően más, mint egy totálkommersz cucc, de egy ilyen apróság miatt annyira ki tudok ábrándulni belőle, hogy többet az életbe nem veszek huaweit.
Adás-vétel az apróban.
[ Módosította: wwhy ]
-
Tomacko
senior tag
válasz layerke #15568 üzenetére
Tudom ajánlani, hogy semmit se vegyél........ Még a legjobban agyon elleőrzött minőségeknél is előbb-utóbb lesznek meghibásodások. A javítás pedig nem 3 hónap a T-mobilnál sem, vittem én oda vissza Sony-t, Samsung-t, Motorola-t is. Ez sajnos mindennél benne van a lehetőségeben, hogy az "enyém is" meg hibásodhat, legyen az bármennyire agyon "hájpolt" vagy bármennyire exclusive, vagy esetleg nagyon szűk rétegnek célzott specifikus típus.
Amiben 100%, hogy nem fogsz csalódni az az ha NEM veszel soha semmit.....Sajnos, mert ugye a fogyasztói társadalom pont nem arról szólj, hogy ülj a folyószámlád tetejére
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
A garancia az adatkábelre is vonatkozik, mint tartozékra, ugye?
Megtört az a vége amit a telóba dugok, lassan kilátszik a belseje, pedig soha sem hajtogattam![ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
Jó lenne, ha valaki behatóbban megvizsgálná, akinek van erre ideje és némi szakmai tudása, hogy miért hajlik, válik le a fémkeret egyes típusoknál.Mert az, hogy tokban hordott, vagy tok nélkül "másnap felkelve", fizikai behatás nélkül egyszercsak deformálódik, szinte mindíg ugyanazon a ponton a fémkeret, ez nekem abszurd.Az oké, hogy a ragasztóréteg esetleg elenged, de hogy mindenféle formát is felvesz utána a fémkeret, ez az eddigi képek alapján olyan, mintha fizikai behatásnak lett volna kitéve a cucc.A fém nem hajlik csak úgy magától, hacsak nem valami nagyon lágy aluminium fajta, de ehhez is hő kell, amit a telefon azért nem termel olyan mértékben, mert akkor a műanyagnak is olvadnia kéne.
Szerencsére nálam még nem sérült a fémkeret, remélem nem is fog, mert az valóban elértékteleníti a telefont.A szervíz csak nagyon kivételes esetekben hiszi el, hogy nem történt fizikai sérülés.
Zsocy155 igen, az első év az teljes körű, a második év csak a készülékre.Az már más kérdés, hogy sérülésre vonatkozik e, illetve a szervízen múlik a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
senior tag
válasz Zsocy155 #15573 üzenetére
Szia ! Ha jól tudom első évben mindenre, tartozékaira is szól a gari, legalábbis utoljára tavaly mikor a GXI adat-töltő kábelét vittem be 2 hónap után, hogy apróra tört rajta a borítás szó nélkül cserélték ki.
-
gacsoi
senior tag
-
Zsocy155
őstag
Köszi az infókat! Jövő héten irány a Vodafone
-
espista
senior tag
Korábban már írtam, hogy nekem is kezdett leválni a dekorcsík a bal felső sarokban. A telefon nem esik szét, csak az esztétikát rontja. Szerintem a "melegtől" elengedi a ragasztó. Az adatkábelem nekem is megkotlott, pedig semmiféle külső behatás nem érte. Reméljük, hogy a P7-es már komolyabban össze lesz rakva.
Romani ite domum!
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Nekem most 5 napos a P6. Az alap átlátszó tokban használom, hát nagyon remélem,hogy nem fog leválni a perem,mert így gyönyörű egy cucc.
-
-
-
Bruteee
csendes tag
Üdv, pár napja megkaparintottam egy P6-t a kedves T-től. A kérdésem az lenne, hogy tudok vidoetelefonálni? Hívás közbe semmilyen opciót nem látok rá. Elvileg van 3G lefedettségem, de azt csak internetezés közbe látom kijelezve!?
-
törölt tag
Az elég "érdekes" lesz ha az egyre gyakoribb akkumulátor púposodás mellé társul a keret leválás is. Ha tényleg nem történt fizikai behatás és mégis jelentkezik a leválás a szervizes ember jó indulatán fog múlni hogy elfogadják garanciában a javítást,de valószínűnek tartom hogy nem fogják, nem arról híresek, a mechanikai hibát mindig az ügyfélre fogják. Ha ebből (is) rendszer lesz félő hogy a Kínaiakra nem jellemző minőségi munka mutatja meg magát túlságosan gyorsan, még talán 1 évesek sincsenek a telók.
-
lcee79
őstag
Hi!
Ezt a Android 4.4 KitKat B506 (China Unicom Version – ohne Googledienste) ROM-ot érdemes feltenni a telefonra?
Valaki próbálta már?Van róla valami tapasztalat?
(feleségem telója, csak rá szoktam nézni néha erre a topic-kra is hogy van e valami új)
Előre is Köszi!
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
duvi
nagyúr
válasz lcee79 #15590 üzenetére
Még eléggé béta állapotban van. Ráadásul nem egyszerű utána visszatenni régebbi romokat. A Téma összefoglalóból a többit:
"ITKAT (4.4)
Egyelőre a 4.4-es verzió nem nevezhető véglegesnek, bővebben itt olvashatsz róla. Mielőtt megpróbálnád feltenni, érdeklődj a fórumon hogy érdemes-e.
4.4-ről 4.2-re való downgrade-hez segítség: [link]" -
lcee79
őstag
válasz B.Á.L.!.N.T #15591 üzenetére
Aha most hogy mondod, elolvastam tényleg ez van írva
Akkor ezzel nem foglalkozom most...
De akkor gondolom az európai verziókra is jön majd KITKAThttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
őstag
válasz arminlok #15594 üzenetére
Legalább ehhez jön, nem úgy mint a ONE X-emhez, amihez a megígért 18 hónapig jöttek a frissítések, de aztán már 1 sem jött, kb fél éve
És arra már nem foghatják, hogy a hardver nem megfelelő...
Na mindegy... Ez az igazi motiváció az utódmodell vásárlására
Tudják mivel lehet rávenni az embereket, a 2 év is lejárt, android verzió sem lesz új
(mármint akire ez hat... de rám azért egy kicsit igen )[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Kharchy
tag
válasz lcee79 #15593 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy valóban van egy beta kitkat, de ami azóta kijött kínában az már közel sem béta, az már a végleges kitkat, csak éppen kínára szabva, szal használható, csak épp van benne pár kínai szemét app. Bár rootolással ez kiküszöbölhető. A downgrade is könnyen megoldható a leírás alapján két lépésben. Én próbaképpen felraktam a hivatalos kínait is, meg pár arra alapuló custom romot is, de végül visszatértem a b132-höz és megvárom, amíg kijön a nemzetközi hivatalos rom.
''S ha rút világom eltaszít magától, Reménynek-harcnak mindnek vége van, Ha isten földre dől a trónusáról, Lesz még akiben higgyek -önmagam!''
-
marilllyo
veterán
Fura kérdésem van ... Ok.. Greenify lefagyasztja a progikat ...na most nekem az inverze kéne ? Hallottatok olyanról? Ami force a memóriában tartja a progit?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
sisqoboy2
tag
Nagyon koszi!
Latom jol latja a satelliteket.
Viszont mai nap letoltottem egy ingyenes navigacioprogit. Probaltam navigalni haza es 20mpkent ut ujratervezes, ut ujratervezes...
Hasznalhatatlan a gpsem. Gmapsen is osszevissza ugral a poziciom, pedig egyhelyben allok.
Asszem elnyertem az ev legrosszabbul jart tulaj cimet.
Ha mar vissza kell ismet kuldenem szolok h merjek be mert olvastam h ez egyertelmuen hardverhiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest