- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
einhorn87
csendes tag
Sziasztok!jelentkeztem Kitkat tesztelőnek és ma felajánlotta a frissítést hamarosan jelentkezem hogy mik a jelentősebb változások akit érdekel!!amúgy a verziószám B510 lett
-
einhorn87
csendes tag
Kiváncsi leszek amúgy milyen,az írta az újdonságok felsorolásánál hogy az Emotion UI 1.6-ot a 2.3 váltja!!!
-
sisqoboy2
tag
válasz borist #16550 üzenetére
jogos. valamelyik nexus kamera appot probáltam anno b125 vagy b111el és annál nem akadozott a felvétel. de most b132ön probálma mindegyiknél darabos a felvétel. igazábol a frame szerintem kevesebb mint 25 és ezért látjuk szaggatottnak. érdekes... felettébb érdekes...
hmm, mégse azt mondja az mx player hogy a frame rate 29.91... franc se érti...
[ Szerkesztve ]
-
kisdk
csendes tag
Szia!
Megnéztem és valóban gyárilag független a készülék.
APN beállításokat állítottam be elsőnek mikor láttam hogy szakadozik a hálózat, szóval nem azzal van a probléma. Ma a suliban szinte alig ment el a hálózat, viszont itthon nagyon gyakran. Másik készüléknél a családnál ugyanúgy telenor szolgáltatónál viszont nincs gond. (Ahogy nálam sem volt ugyanezzel a kártyával az előző telefonomnál.)Hauwei Ascend P6
-
arminlok
senior tag
XDA-ra már feltöltötték a kitkatet[link]
-
gabancs
addikt
Jól értettem? Ha nincs fent a B125 akkor nem lehet feltenni? Ez baromság hiszen hivatalosan még mindig a B111 van csak.
-
gabancs
addikt
Tehát ez nem egy teljes ROM, hanem egy update?
-
Kharchy
tag
Mondjuk mindenképpen pozitív, hogy ez már b510-es mivel akkor valszeg tényleg megkapjuk tizedikén az emui 2.0 verziót.
Más: Tapasztaltatok olyat, hogy, ha a beépített hangszórón megy a zene, akkor pár másodperc után iszonyatosan lehalkul még max hangerőnél is? B132 romnál jelentkezett.
''S ha rút világom eltaszít magától, Reménynek-harcnak mindnek vége van, Ha isten földre dől a trónusáról, Lesz még akiben higgyek -önmagam!''
-
jana87
tag
Sziasztok!
Fülessel nagyon halk a telefon (teljesen gyári minden). Erre valami megoldást tudtok javasolni?
Köszi -
gabancs
addikt
Szóval, hogy is kell feltenni ezt a KitKat verziót?
-
akosar
tag
A felrakashoz kell B125? Mert mar en sem vagom
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
Bemásolom az "update.zip" állományt az SD kártyára, és nyomok neki egy helyi frissítést?
És nagy gond, ha nem a B125 van fent, hanem a B114? -
arminlok
senior tag
Csak b125el megy mert ezt arra frissiti nem akarok hülyeséget modnani meg azts e hogy téglázd a telefonod lehet inkább megkéne várni amig csinálnak belöle egy rendes romot amit simán háomgombossal fel lehet flashelni. De szerintem ez igy müködni fog ha felteszed a b125öt utána ráteszed az sd kártyra ezt a zipet és üres dload mappával háromgombossal elinditod a telefont mintha factory resetet csinálnál és ott van egy opcio hogy install from sd card vagy valami ilyesmi és felteszed az update.zip-et.
-
BartShadow
csendes tag
Arra van esetleg lehetőség, hogy B104re felrakjam a KK romot, esetleg utána B104re visszatérjek?
-
Kharchy
tag
Hát b132 alól nem megy sem a recoverys sem a hely frissítés :S Valakinek ötlet esetleg?
''S ha rút világom eltaszít magától, Reménynek-harcnak mindnek vége van, Ha isten földre dől a trónusáról, Lesz még akiben higgyek -önmagam!''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest