Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TomWexX

    addikt

    válasz gabancs #14528 üzenetére

    Megsúgom, amikor én először feltettem, annyira furcsa volt az egész, hogy fél óra múlva tettem is vissza a gyárit. :) Aztán nézegettem róla képeket, infókat, és 1-2 hét múlva újra megpróbálkoztam vele, akkor több időm is volt vele foglalkozni. Ezután, mikor kezdtem szépen felfedezni, hogy mit hol kell beállítani, milyen témák vannak, azon belül is mi-mindent testre lehet szabni, és maga a launcher is mennyire szép és pofás, ekkor nagyon megtetszett az egész miui "világ", hogy eszem ágában nem volt visszatérni a gyárira. Illetve egyszer unalomból mikor megjelent a B125, feltettem, de a számomra akkor már fontos dolgok és a látvány hiánya miatt ment is vissza a miui. :)
    Egy csomó beépített okosság van benne, víruskereső, alkalmazások jogait kezelő app, profi backup, ami még az ikonok helyzetét is elmenti (meg konkrétan minden beállítást, sec-perc alatt minden újra a helyén lesz), és még sorolhatnám...
    Mindez mellett atomstabil, kb. 3 hetente indítom újra, akkor sem azért mert összeomlott hanem megszokásból.
    A kérdéseidet nyugodtan tedd fel, ha jól látom egyre többen használunk miui-t nagy megelégedéssel, biztosan fogunk tudni segíteni. ;)

    (#14529) Nimda: Remélem találunk erre valami megoldást, eléggé hihetetlen lenne, ha ilyet nem csinálna egy androidos app sem.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

Új hozzászólás Aktív témák