- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz MaTTheW91062 #13249 üzenetére
Persze...persze... gondoltam, hogy van rá megoldás...! Honnan tudnám leszedni? Google kidob egy halom találatod de...a rosseb tudja ezek közül melyik kamu és melyik nem
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Mankó
veterán
Látom sokaknak púposodik az aksi, ez a hiba a feketéknél is jelentkezik, vagy csak a többi színnél?
-
duvi
nagyúr
A legismertebb problémák röviden:
- játékokra nem ajánlott készülék a chipset miatt
- pár készüléknél előfordul wifi eldobás (ennek a pontos oka még tisztázatlan)
- a fehér változatoknál tapasztaltak néhány esetben púposodás, deformálódást
Bővebb információkat az Összefoglalóban találsz.[ Szerkesztve ]
-
tyotyiga
tag
válasz airmax_2.0 #13260 üzenetére
Igen mindenképp!!
-
vg
addikt
Ezt fel lehet tenni, vagy ez csak kínai? Elvileg azt írja, hogy B122 EmotionUI2.0.
-
gabancs
addikt
-
Tomacko
senior tag
Szia !
Hobby fotózásra nem ajánlom a telefont, amúgy használd a fantáziád és írd be a keresett szavakat a keresőbe és máris csak célirányos infókat kapsz. De a lényeg, hobbi fotós szintet nem hozza, csak makróban és ideális fényviszonyok közt nappal. Ha már beltérben vagy borús időben, árnyékban stb. fotóznál azonnal látványosan romlott a minőség. Ha ismered az Xperia S fotós képességeit, azt meg sem közelíti. Egyetlen fegyvere fotózásnál az a makró de az tényleg nagyon jó a P6-nak.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
gabancs
addikt
A G2 nagyon nagy, még a P6-hoz viszonyítva is. Kérdés, kell e tényleg ekkora telefon. Nekem a P6 előtt egy Optimus Black volt. Nagyon szerettem, és az az igazság, hogy (nekem) az az ideális méret. Vágytam egy nagyobbra, ezért vettem a P6-ot, de ma már belátom, hogy nincs annyi előnye, mint hátránya. Egy 4"-os teló telefonnak ideális. Persze ez csak az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
ITI-san
tag
Sziasztok!
Nektek volt olyan hogy a belső sd kártyát nem találja meg?
Van benne egy 32 Gb-os tettem is rá sok dolgot, látta is a telefon, de egyszer csak bekapcsolom és nincs sehol a kártya, legalább is nem látja..
5let
Köszi!A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
duvi
nagyúr
válasz ITI-san #13276 üzenetére
arminlok kolléga pont egy hete szívott ugyan ezzel a problémával. Első körben csinálj egy restartot. Ha nem ok, akkor csatlakoztasd a számítógéphez háttértár módban, utána válaszd le szabályosan a számítógépen. Ezek után marad még a gyári visszaállítás. arminlok esetében sajnos csak egy firmware újrahúzás segített.
-
okoska74
senior tag
válasz ITI-san #13276 üzenetére
/Beállítások/Tárhely/SD-kártya leválasztása majd újracsatolása megvolt már?
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
csiziktomi
senior tag
Tisztelt kartársak búcsúzom.Mint említettem tégla lett a p6.Na most cserélte ki a gsm bolt ahol vettem.Kaptam helyette egy SGS3-at.
Köszi mindenkinek aki segített -
gabancs
addikt
válasz csiziktomi #13280 üzenetére
Egy kis elemzést szívesen olvasnánk a P6 vs. SGS3-ról.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis Segítséget szeretnék kérni. Jelenleg sony xperia P telefonom van, amitől jobbnak tűnik a Huawei P6-os (remélem nem tévedek). Használtban találtam kb. fél éves készüléket így még 1,5 gari van rá ami gyárilag független. Kérdésem annyi lenne, hogy akinek régebben megvan a telefon, hogy tapasztalt-e valami olyan hibát ami miatt nem éri megvenni a telefont. Gondolok itt olyanra, hogy akku teljesítményvesztés vagy bármi egyéb. Véleményetek szerint mennyit ér jelenleg egy ennyi idős karcmentes készülék?
Jöhet bármi vélemény ha esetleg hátráltató tényező lehet a vásárlásra.
szerk.:melyik verzió a legújabb hivatalosan rá és mi várható?
[ Szerkesztve ]
-
csiziktomi
senior tag
válasz gabancs #13281 üzenetére
Hát 1 napja vagyunk együtt :eddig gyors igaz a p6 is.Gondolom mivel egy bejáratott rendszer jól futnak rajta a játékok(a minion rush-t próbáltam ,röccenésmentesen fut).Az aksi 1 napbár zsír új, ugyhogy talán ha egy-két töltési ciklus lefut beáll.A P6 kb 2 napos volt nekem.
DE (U)NAGYON RONDA(/U) a SGS3 nehezen tudom megszokni a szappantartó formát.Aztán majd kiderül mi lesz a sorsa.
Nagyon szemezek egy sony z1 compact-tal(csak még egy kicsit sok az ár,majd ha 100 lesz...)Majd még teszek fel fényképet is,bár amit láttam talán egy picivel jobb a kamerája az SGS3-nak .Hát egy nap után ennyi
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
válasz csiziktomi #13283 üzenetére
A samsung nagyon jó képeket csinál. Ebben biztos, hogy jobb. Legalább is az amerikai verzió, nem tudom az itthoni ugyan az e.
-
törölt tag
válasz Tomacko #13274 üzenetére
A fotózás témát már jó párszor elemeztük. A telefont épp hogy a fotó képességei miatt tartják sokan jobbak a konkurenciánál. Volt fent elég sok fotó, vagy talán még van is, akik még vásárlás előtt állnak eldönthetik alkalmas e fotózásra vagy nem. Egy fontos dolog, egyik telefon de talán még a legjobb fényképezőgép sem készít jó fotókat ha nincs jól beállítva. Nem biztos hogy az automata mód a legjobb, pl az ISO érték jó beállítása sokat javít a kevés fényű helyeken való fotózásnál, stb.
-
djbelo
senior tag
válasz bozsozso #13282 üzenetére
Szia! Nekem is Sony P volt elölte,és nem bántam meg a cserét! Fantasztikus készülék és nagyon szép is! Minden működik rajt rendesen, bár én játékra nem igazán használom! Augusztusban vettem, s semmi probléma nincs vele! Az akku idő is jó szerintem egy ekkora kijelzőnél.(Kb 25ó) ez persze használatól függ! A hivatalos rom B111! De nálam a B119 van fen. Várjuk a KItKatot hamarosan megkapjuk szerintem! Az árakról majd biztos ír neked valaki valamit én nem nagyon nézegettem a mostani árakat!
-
shifty85
tag
Akik szeretnének játszani is a telefonnal íme pár játék, ami akadásmentesen fut a P6-on:
-Rayman Jungle Run
-Rayman Fiesta Run
-Max Payne
-Frozen Front
-Asphalt 8 Airborne
-CSR RacingA telefon nincs rootolva,gyári vodás B610.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
válasz djbelo #13286 üzenetére
Szia,
Köszönöm válaszod. Játékra én sem használnám legalábbis sűrűn biztosan nem talán eseti jelleggel. Légyszi segíts, mert ez így nekem nem mond semmit, hogy B111 és B119. Ja és a P-hez képest milyen az akkuidő a saját használatoddal? Mennyit bírt a P és mennyit ez?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
okoska74
senior tag
Minden kedves hölgytagú fórumtársnak Boldog Nőnapot kívánok!
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
bubuka80
tag
Ha már itt vagyok, kérdeznék.
Mitől lehet, hogy játszom (nem egy komoly játékkal) és menet közben egyszer csak az élvezhetetlenségig belassul és akadozik? Kb. arra a szintre lassul, amit a kisfiam Alcatel-je produkált és ami miatt le lett cserélve (a pozitív márka tapasztalatomból) egy Y300-ra
Ritkán fordul elő, kb: 2 hetente egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
djbelo
senior tag
válasz bozsozso #13289 üzenetére
A B111 az utolsó hivatalos rom,a B119 nem hivatalos,de a téma összefoglalóban megtalálod! Ez a rom kérdés különben nagyon érdekes kérdés mert mindenki másra esküszik. Valakinek pl. a B114 van fen sokaknak a B119 v a B125! De egy biztos szerintem mindegyik jobb mint a hivatalos B111! Akku időben pláne! Nálam egész nap rajt van a Net (wifi vagy adat) szinkronizál folyamatosan (viber, Whats app, facebook, skype,) minden este töltőre rakom! Reggel 8tól leveszem kb 23ó megy a töltőre, de még kb 40% mutat az akku szint! Egy biztos bármilyen telót is választól a kijelző nagysága nagyon befolyásolja az aksi szintet! Nekem a Sony P- vel állandóan problémáim voltak (hivásbug) stb! Egyáltalán nem bántam meg a Ascend P6! Számomra a legjobb választás volt, fél éve van meg, s hibátlan!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest