- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
Sajnos lejárt az időm amíg videókat nézegettem
(#12850) Venn: Az oldalél igen, de a hátlap tuti hogy nem fém. Ha valami kemény dologgal megkocogtatod, nem fémes és rideg, hanem puhán rugalmas. (én foggal tesztelem az ilyesmit ) Bár azt is elképzelhetőnek tartom, hogy mindkét telefonon ugyanaz a hátlap, csak más borítással vonták be.
Akinek korábban a csavarodás volt a gondja, annak milyen színű a készüléke?
[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Uuser
tag
MIUI-ra ha felteszem a 3.12.22 "heti frissítést", akkor mi változik ?
Érdemes ? Azt vágom, hogy nem lesz benne magyar nyelv, de egyéb baja van ?
Megint ott tartok hogy kezd zavarni a rendszer lomhasága. Egyébként meg a felület nagyon hiányozna. -
dodoal9
csendes tag
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni tőletek.Valóban meg lehet nézni a *#*#2846579#*#* kóddal hogy független-e a P6-os telefon?
-
duvi
nagyúr
-
wwhy
veterán
Ezt a fémes kérdést nem lehetne mágnessel tisztázni?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Nimda
addikt
válasz okoska74 #12849 üzenetére
Igen, van egy sejtésem, abban a sarokban van egy fém érintkező, ami talán a külső kerethez csatlakozik, árnyékolás gyanánt.Vagy a külső keretet antennának használják, de ez inkább csak találgatás.Nem ismerjük a pontos szerkezeti felépítését, habár ha a kezemben lenne egy szétszedett P6, többet tudnék mondani.A fehér telónál is jól látszik a fém lapka, viszont, hogy ennek mi szerepe lehet a deformációnak, azt még nem tudom.Lehet teljesen rossz irányban gondolkodom
mati12 igen szembeötlő a különbség, kicsit olyan hamisítvány szagú
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz tyukee #12873 üzenetére
Én is t-ből rendeltem neten keresztül.. Egy átlátszó fóliába volt becsomagolva...se számla...se papír..semmi. De mégy egy T-s app se. Független ez is. Ha nem tudom, hogy t-ből rendeltem...kb nincs semmi nyoma. Mondjuk az ilyet szeretem. Az előző sony-m pl.buggyig volt minden t-s szarral....bloatware-el..
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
duvi
nagyúr
válasz tyukee #12873 üzenetére
Te is jól jártál Sokan kaptak a T-nél független P6-ot. Úgy néz ki, hogy ez már a múlté. Az új szállítmányok már T függők.
(#12874) marilllyo
Lépj be a T-mobile online fiókodba és a bal oldali listából válaszd ki a Dokumentumok fület. Ott találod az összes doksidat (letölthető) PDF formátumba. Szerződés, garancia, számla...[ Szerkesztve ]
-
Gabes13
tag
Üdv!
Okoska fórumtárs jelezte, hogy s3 "lazább" mint a p6. Tapasztalataim szerint 1 èvig volt s3 a kezeim köztt ès hát akaratlanul sokat esett mind hátlapra mind kijelzőre! Karcok-ütődès nèlkül adtam el ès addig volt rajt fólia amìg ki nem vettem a dobozból. P6-om már emlìtett földtől nagyon csúnya karcok lettek a kijelző egy esèst nem èlt túl. P6-on sem volt fólia de tok igen, szó mi szó nálam jobban bìrta a másik.
[ Szerkesztve ]
Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
aleSsjugyu
csendes tag
Az mennyire lehetséges, hogy vannak olyan Userek akik arról számolnak be hogy a B125 telepítése után felpúposodott a hátlap? Mennyire életszerű ez?
-
duvi
nagyúr
válasz aleSsjugyu #12879 üzenetére
Szerintem ez nem firmware függő probléma. Semmi köze a B125-höz.
-
Plebi
senior tag
A fehér is biztosan fém, más a csiszolása az oldalának és a hátlap bevonata selymesebb tapintású, de fém. Így, hogy kettő embernek is ilyen hibája van, az egész több mint érdekes. A leejtés kiesett, még lehet, hogy zsebben beakadt pl és az hajlította meg.
Nekem szeptember óta van vodás fehérem, gyári tokban, eddig semmi gond. Kopp-kopp.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
-
kgabor3000
csendes tag
Nos a feltett képek alapján azt kell mondanom azon az oldalt az aksin kívül az ég egy adta világon semmi számottevő nincs. viszont az aksi szinte az oldal lemezhez van préselve úgyhogy kap hőt rendesen.
Nekem szerencsére nem ilyen deformált csak kicsit libeg.
Az anyag nem hinném hogy más lenne vagyis hogy nem fém. az én hátlapom vezeti az áramot ez fix kimértem. Az meglehet hogy pl míg a feketénél sima mondjuk vasat használtak nem biztos addig a fehérnél pl valamilyen ötvözetet tehát vas alumínium valamilyen keverékét. Ez magyarázná az oldalsáv szemcsésebb kinézetét és a hátlap mélyebb műanyagos hangját főleg ha a festést is figyelembe vesszük.
Ha ez így van!!!!! Akkor a fehérek tokja jobban vezeti a hőt az alumínium végett de mivel az alumíniumnak nagyobb a tágulási együtthatója nos akkor valami feszültség csökkentő megoldás kellet volna amire gondolom nem gondoltak.
Megoldás lehet rá pl egy iszonyat feszes tok ami nem enged senkit sehová ilyen szerintem nem létezik.
A másik valami még jobb hővezető vagy legalábbis jó hővezető anyagú tok. Sajnos ez sem hiszem hogy létezik.
Ha valaki tud valamelyiket vevő vagyok rá mert nekem is fehér van[ Szerkesztve ]
Gábor
-
missz
tag
válasz kgabor3000 #12887 üzenetére
Irtam, az en tokom olyan mereven tartja egyben, h ha akarna sem tudna merre tagulni stb..., merev, kemeny muanyag, en szeretem.Van ezer fèle [link]
Es csak zarojelben jegyzem meg, hogy hőre valo tagulas miatt deformalodik el, kb, egy oldallal ezelott irtam lke ide, mint elmeltet....de sosem olvassuk el,mit is irt a masik,tudom,.
[ Szerkesztve ]
"Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
missz
tag
Irtam le ide, mint elmèletet...na
"Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
v1kt0hr
tag
Wáó! A transparent weather clock nevű alkalmazasom 570 mega memóriával futott nézem mondom mi a retek hogy 300mega szabad ramom van... Röhej instant delete... Tudtok helyette mást ami mutatja az időt és időjárást?
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
racerx
őstag
És a gyári mért nem jó????
-
szori
tag
Nekem is van ilyen púposodás, de nem fent, hanem oldalt, kb. középen. Eddig azt hittem, én csináltam valahogy, mert nem használok tokot, de ezek után elviszem szervízbe. Kérdés, vitte-e már valaki ezért vissza a telót, és megcsinálják-e? Elegendő indok, hogy ezen a fórumon előfordul sokakkal?
Illetve mi a tapasztalatotok a szervízzel? Vodás vagyok, rajtuk keresztül csinálnám, mert a Smart Store ad cseretelefont.
-
v1kt0hr
tag
Mióta visszavittem a telom(vodas vok enis) alaplapcserere úgy rakták össze hogy kattog a hátlap egy pontban nagyon durván ha megnyomom( a szélénél sztem letortek egy tartópöcköt) +az alsó cucc is mozog enyhén... Gondolkodtam rajta hogy visszaviszem, de akkor megint nem látnám a telot egy ideig ugyh inkább tűrök. Tehát osszeszerelesben nincsenek toppon a srácok
Lenovo y510p, OnePlus 6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest