- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Beniben
tag
válasz fateless #12098 üzenetére
Nos, én jelenleg:
- 1730-as akksival,
- InsertCoin 4.6.1-el,
- Sebastian 1,5GHz kernellel,
- Mindkét processzormag bekapcsolt állapotában,
wifivel, 5-10 hívással, némi internettel 44 óra akku használatnál tartok, úgy, hogy még 50% a fennmaradó power..."Ede, bibe, lude, post mortem nulla Voluptas!"
-
veterán
válasz fateless #12098 üzenetére
No, megvan az eredményem:
gyári szoftverrel használtam, nem más rommal.
Egész nap BT kapcsolat a headset-tel, 24 telefonhívás, összesen 84 perc, kb 40 perc GPS (google maps), kb 50 perc net, kb 30 e-mail, kettőnél nagyobb csatolmány is, amit letöltöttem és átfutottam, párra válasz is ment (kb 6-8), egész nap sok utazás autóban (Pápa-Bp-Pápa-Pozsony-Győr-Pápa), ami alatt értelemszerűen sokkal többet fogyaszt maga a hálózati kapcsolat is. Folyamatos e-mail és naptár szinkronizáció is be volt kapcsolva. Reggel fél hatkor keltem, akkor indult a merülés. Délután fél háromkor vettem ki az első akksit, ami akkor 23%-on volt. Most a második 20%-on van. Szóval kb úgy bírja ez az olcsó kínai, mint a gyári akku (ilyen használat mellett délutánra az is lemerül).A legjobban a Google Maps (folyamatos kijelző-világítás, hang a headset-en, HSDPA-n kapcsolat) zabálta az akksit, de alapvetően a kijelző világítása emészti fel a legtöbbet.
27-én érkezik a drágább akksim, csak véletlen az angol címre kértem. Ha megjön, letesztelem és elmondom, milyen az. Ezek nagyon jók lesznek az ilyen napokra, amikor mindenképpen kell a tartalék akku.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
Iomega
addikt
válasz fateless #13941 üzenetére
Fateless, Monstre:
Köszönöm a válaszotokat!
Azt tudom leszűrni a hsz-ekből, hogy vegyesek a tapasztalatok az ICS-vel kapcsolatosan, van akinek bevált, és jól szuperál, viszont van aki ennek az ellenkezőjéről nyilatkozik.
Igaz, végleges következtetést korai lenne erről levonni.
Na majd az idő eldönti mindenki számára, hogy jó-e, jobb-e a GB-hez képest.Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest