- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Lehet láma kérdés de ti hányszor szoktátok 16 óráztatni? Tom elvileg nem kell, de azért még is....
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
Blyan
félisten
válasz stufen2 #1251 üzenetére
Ha tudod, hogy elvileg nem kell, akkor miért kérded? Nem kell, aki csinálja, az csak az idejét fecséreli.
Amúgy, nem is lehet 16 órán tölteni, mert az elektronika lekapcsol, és egy bizonyos töltöttségi szintnyi visszaesésig nem is engedi tölteni a cuccot.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
scapegt
őstag
Lenne egy nyűgöm...wi-fivel rendesen műxik a kavefarm.hu oldal, de mobilnettel nem akarja betölteni a bejelentkezési ablakot (flash) valamiért.
Hol lehet beállítani részletesebben a mobilnetet? Mert valami letiltja az tuti, hogy ne legyen nagy forgalom, legalábbis gondolom. De mi és hol? Nem fogok belehalni ha nem tudom megnézni azt az oldalt, de ha mást sem tud megjeleníteni 3G-vel akkor minek a mobilnet? Az is fura, hogy ezt a flashes oldalt csak a gyári böngésző képes megjeleníteni, a Dolphin megbukik, az Opera és az Opera Mini pedig azt mondja, hogy nincs Flash a telómon ha rákattintok az általa ajánlott Get flash ikonra, akkor meg azt írja, hogy nem tudja letölteni mobilra a flasht ördögi kör
[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
válasz MerLinh #1255 üzenetére
Nekem a gyáriban továbblép a fekete képernyőtől (amikor a Nescafé feliratot kiírja) wifivel, csak a mobilnet nem képes betölteni...de még pár perc várakozás után sem...és kicsit idegesítő. Hol lehetne megnézni a beállításokat? Mert a telón én sok mindent nem találtam...
-
stufen2
aktív tag
Az gáz ha 4,3 on fut a cpu bekapcsolás után?
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
MerLinh
senior tag
-
scapegt
őstag
válasz szamtech #1263 üzenetére
és tényleg műxik vele viszont most meg gondolom emiatt nem tudom kikapcsolni a mobilnetet folyamatosan azt írja, hogy Bekapcsolás... ha rátapicskolok, nem változik semmi...ötlet? Szerk.: restart megoldotta.
Egyébként vicces volt amikor elmentette az APN-t, mert azt írta, hogy PAN elmentve Lehet csak nekem tűnt fel, de nagyon sok elírás van a menüben mindenütt...ennyire gyorsan akarták piacra dobni a 2.3.3-at Sensation-re, vagy más telón is ugyanilyen?
[ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
válasz szamtech #1263 üzenetére
erre gondoltam én is anno volt mobil netem és ott is tömöritve jött a gépen, át kellet állítani hozzá hogy ne szar minőségbe jöjjenek a képek. Csak már ne emlékeztem mi volt azaz apn, de mondjuk így több lesz az adatforgalom is, bár annyira engem nem zavar.
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
scapegt
őstag
-
MerLinh
senior tag
válasz scapegt #1266 üzenetére
jah hát az opera mini igen azzal nem lesz sok, nekem egy 1gigás van útközben szoktam töltögetni is idönként, meg most a meló helyen sincs wifi
[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
válasz MerLinh #1267 üzenetére
Nekem 500MB-os csomagom van de sikerült a Sensation óta kifutnom belőle. Érdekes, hogy a Desire-el nem volt ilyen gondom. Valószínűleg plusz 500 forintért havonta 1GB-ra növelem a csomagom, mert ez így nem maradhat
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
MerLinh
senior tag
te is opera minit használtál? régebben mikor djuicenál nem volt más net csak 100mega akkor használtam opera minit egyszer-kétszer de valahogy nem volt az igazi
-
-
scapegt
őstag
Mennyire bírja nektek telefonálás közben az akku?
Az enyém 100%-on volt amikor elkezdtem telefonálni lezárt kijelzővel és headsettel, 55 perc beszélgetés után most 79%-on áll az akku. Azt olvastam itt korábban, hogy a beszélgetés alig szívja az akkut...nálam ez nem így van Csak kíváncsi vagyok, hogy az ilyen merülés szerintetek is gáz-e -
-
-
szamtech
csendes tag
Egyébként vettem egy ilyen készüléket 2 hete az i4 helyére, de fél nap múlva visszakerült a kártya az i4-be, annyira laggol hogy az már zavaró. Tudtok erről valamit?
Vagy ez csak az ios után lassú, és ez a normális ennél??
A polcon pihen azóta, nem foglalkoztam vele, de ha már betévedtem gondoltam rákérdezek.Csak személyes átvétel! Posta nincs. Köszi!
-
válasz szamtech #1275 üzenetére
Újabb SW-vel megtáltosodik helyenként. Amúgy lehet csak i4 után érzed úgy. Ma elpasszoltam egy régi KM900 Arena-t, azt rémálom volt ezután kezelni olyan lassúnak tűnt pedig amíg azt használtam meg voltam vele elégedve.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
válasz szamtech #1277 üzenetére
Hol vetted a tiedet? Pontos sw számot nem tudod? Az igen egy BUG. Valami háttérben futó holmi okozhatja. Nálam is előjött, de elmúlt egy idő után. Remélhetőleg az első OTA frissítéssel már 100%-os lesz a telefon.
-
szamtech
csendes tag
1.28.707.2
Csak személyes átvétel! Posta nincs. Köszi!
-
válasz szamtech #1280 üzenetére
Akkor az biza szopás, mert nincs hozzá RUU és valahonnan külföldről behozott készülék Az Európai szolgáltató mentes verziók vége .401.1 A tiedre csak olyan mehet fel aminek .707.2 a végződése. Neked mindenképp meg kell várnod a hivatalos OTA frissítést.
-
MerLinh
senior tag
válasz szamtech #1283 üzenetére
jó ég tudja, amikor megjön frissítési dömping kb egyszerre szokott jönni minden régióra 1-2 nap eltéréssel
az akadással kapcsolatban, nem tudom, hogy mennyire megoldható, nem megoldható...anno spb mobile shell 3.5 winmobilra ha volt kütyüdbe gyorsító akkor kihasználta...az hogy a 5.0 androidos verzió gpu gyorsított-e azt nem tudom, de nagyobb gyártók igazán irhattak volna, még akkor is ha nativan nem támogatott, mer ügye winmon is megoldották az aztán kb semmilyen gyorsítást nem támogat alapjáraton...
-
válasz DjTaRsY #1282 üzenetére
Igen, de én csak hivatalos, a HTC oldalán is feltüntetett viszonteladótól akartam venni ezért lett a Speedshop, na meg Expansys-on is elő volt jegyezve nekem 1 készülék, hogy biztos hozzájussak.
Frissítésre azt rebesgetik, hogy hamarosan lesz bár most nem találom az erről szóló híreket.
-
KunyA
csendes tag
Megvaaaan Hááát istenkirályság!! Persze lehet kukacoskodni ezen v azon, de ha egy 4 éves nokia után váltasz egy ilyen telóra.... nyálcsorgatás
-
-
-
válasz scapegt #1289 üzenetére
Nincs nekem ég világon semmi bajom az i4-el, az első iPhone amin még egy pillanatig el is gondolkodtam tavaly, de eszembe jutott az iTouch-al mennyi nyűg volt és inkább Android lett WM után. Csak kicsit túlzásnak gondolom a használhatatlan jelzőt.
-
-
roxan
senior tag
Igaz, nem iPhone4, de iPhone tapasztalat [link]
Most is szenvedek vele, és várom a Sensationt.
Nem akarok vitát kezdeni, de hogy használhatatlan? Nem kis túlzás ez?Rox,
-
forzajuve18
csendes tag
Sziasztok! Ma vásároltam egy HTC Sensation készüléket. A lényeg annyi, hogy finoman fogalmazva én buta vagyok még az ilyen telefonhoz, mert még életemben nem voltam egy okostelefon tulajdonosa. Azt szeretném kérdezni, hogy elsőként miket állítsak be, milyen programokat szedjek le a telefonhoz, és az előbb említett dolgokat hol találom meg az interneten. És mellesleg játékokat is szeretnék rá.. A válaszokat előre is köszönöm!
-
MerLinh
senior tag
válasz forzajuve18 #1294 üzenetére
Először is hol vetted? független? mi a verzió száma, kijött a hivatalos 1.35.401.1 ota frissítés azt érdemes megnézned illetve frissítened ha talál frissítést
-
szrobi66
aktív tag
Sziasztok! Bocs, hogy ide írok, de minden (alapból) S-OFF-olt HTC fórumba berakom, hátha szerencsém van, szóval Nyíregyháza, és környékén keresek XTC CLIP tulajt HTC DESIRE S S-OFFoláshoz! (Debrecen, Miskolc is belefér) Természetesen fizetnék érte, csak már nagyon hiányzik a root Bocs mégegyszer az off-ért, és köszi!!
Email címem: szoke.robi79@gmail.com -
stufen2
aktív tag
Hát mit mondjak nem vagyok elájulva az aku időtől....kb 2 napja van feltöltve, watchdogon meg battery scanneren kívül semmi sincs fent, az új romra frissítettem, autón van a kijelző, kb 5 percet telefonáltam vele, 2 nap után (nyári munkába nem ezt viszem) 85 százalékon áll az aku :S, szal én nem értem, hogy hogy a .csába merül, battery scanner szerint cella készenlét 39 %, nem használt telefon 38%, kijelző hanghívások 11-12 %. Hja és minden feladat bontva és wifi kilőve....Vmi tipp?
-
MerLinh
senior tag
válasz forzajuve18 #1297 üzenetére
vodafonnal függetlent adnak, beállítások, a telefon névjegye, szoftver frissítések
stufen2: ha két nap készenlét után 85%van az akksi az jó, sőt nagyon, ezek a telefonok nem bírnak napokat sajna
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések