Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joatomi
csendes tag
Ezzel:
http://android.modaco.com/content/htc-hero-hero-modaco-com/292018/08-09-2-2-the-modaco-custom-rom-is-here-2-versions-based-on-the-new-update/
Igaz, én még a 2.0-ás verziót raktam fel, de annyit nem módosult a 2.2, hogy érdemes legyen újra kezdenem. Viszont a sebesség érezhetően javult. És a ami a legjobb, nincs több elveszett sms-em! A korábbi, gyári ROM-mal 10-ből 3-4 sms-t nem kaptam meg.
De ha nem akartok főzött ROM-ot, akkor szerintem hamarosan itt a gyári új. A svédeknél már letölthető, ahogy olvasom...
-
szrobi66
aktív tag
Köszi srácok!!! Utánnalesek!! Bár ha hamarosan itt a gyári, akkor lehet nem babrálok bele, de képbe akarok lenni a dologgal!
-
joatomi
csendes tag
válasz szrobi66 #756 üzenetére
A gyárinál ez annyival jobb, hogy bele van pakolva pár program és alapból root-olva van, ami pl. a Market használatánál felettébb előnyös, mert így van esélyed fizetős programokat letölteni. És van közöttük pár, ami megéri az 1-2 eurót, legalábbis nekem.
De a gyári a legtutibb, ezt nem vitatom.
-
ByB
addikt
Valaki kipróbálta már a videón látható romot, tényleg sokat gyorsult a Hero?
[ Szerkesztve ]
-
Gubro
senior tag
Engem leginkább az érdekelne, hogy a svédeken kívül mikor lesz hivatalosan elérhető Európában (praktikusan nálunk).
Értem én, hogy fel tudom tenni, de hivatalosan mégiscsak jobb lenne. -
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem is ez van fent, a 2.2 változata. Fényévekkel gyorsabb a gyárilag adott ROM-nál.
Nagy előnye ennek a gyárival szemben még az APPS2SD (programok mentése ROM helyett SD kártya ext particióján). Fent van 60 program a telómon és ROM-ban még mindig 130 MB szabad hely van.⭐ Stella
-
Gubro
senior tag
Nem kicsit ugrottak rá a népek, több, mint két órával indított letöltési időben, most fél óra után még négyet mond...
Ápdét: öt óránál (mármint amikor öt órára tippelte a letöltési időt) leállítottam és újra kezdtem, de a us szerverről, elvégre ott még csak most ébredeznek. Na onnan 42 percet mond...
Vicces, hogy az eu szerver 2k alatti sebességet tud. Mondjuk az us szerver 40k-ja sem egy rakéta, de nyilván jobb.
Ápdét2: na fent a cucc. Elsőre határozottan gyorsabbnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
joatomi
csendes tag
Na jó, a HTC Sync-et én is használom, de alkalmazásokat sose szinkronizáltam vele, szerintem nem is lehet, de simán elképzelhető, hogy csak én nem vagyok képben teljesen.
Mindenesetre nekem megmenekültek az alkalmazások a Market-en frissítés után is, aminek azért örültem felettébb, mert pár fizetős is köztük volt...
-
buzassy
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem. Amikor megvettem a telót, nem szinkronizáltam ( Mac-et használok, nem találtam hozzá progit ), tehát csak usb-ként rátettem pár számot, beállítottam az emilt stb...ha kijön az új szoftverfrissítés, ( gondolom a HTC hivatalos oldaláról lehet majd letölteni ), akkor hogyan fogom tudni feltenni rá? Van windowsom is, amit semmire nem használok, csak majd modemként szeretném a Herot használni vele, tehát a windowsról nem szeretnék semmit szinkronizálni a telefonra, se kontaktokat, semmit. Bocs, Iphone-om volt előttem, ott kicsit egyszerűbb volt ITunes miatt.
Ha tudnátok segíteni az nagyon jó lenne! Akár egy Mac-es szinkronizáló progit ( SyncMate-en kívül, mert azt nem tudom használni ), akár a szoftveres frissítésben. Olvastam vmi feltörésről is, amin már új szoftver működik, de nem értek hozzá.
Segítsetek, plz.
Előre is köszi, üdv, I.
-
-
Otisz
őstag
Nekem is eltünt minden telepített programom, beállításom, de nem is volt rajta, csak free alkalmazás.
(OO[IIII][IIII]OO)
-
buzassy
csendes tag
Valaki tunda segíteni az előbbi kérdésemben? Már a ROM updatet is töltöm, nagyon lassan jön apám Vistajan. Arra a gépre feltettem a HTC Syncet, de nem jelzi, hogy észlelni a telót, ez mitől van? Beállítottam hogy USB-n csatlakozzon, Mount, feltettem a HTC Syncet, de nem látja. ???????????
-
joatomi
csendes tag
Kicsit játszani kell vele néha, telefont újraindítani, Vistát újraindítani, aztán dugd össze a kettőt. Ha akkor se látja, akkor nézd meg, hogy sikerült-e a Hero-t megtalálnia a Vistának a HTC sync-től függetlenül. Lehet, hogy ehhez vmi driver is kell, de eddig én nem mentem el, nekem win7 van a laptopon, azzal simán össze tudtam kötni.
Sajna ennél többet így nem tudok segíteni, de ha majd összekötötted, akkor a ROM telepítés sem lesz gond legalább...
-
Csabifater
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani mekkora memórikártyát tud kezelni a telefon? -
Otisz
őstag
válasz Csabifater #790 üzenetére
16-ot tuti, de megkockáztatom, hogy a 32-est is. Viszont amíg a 8gigásat 3ezerért megtudtam venni, addig a 16gigás 10-be kerülne, 32-eset meg nem is találtam...
(OO[IIII][IIII]OO)
-
totya98
tag
Jó kis teló tetszik
90% h ilyenem leszNem a részvétel a lényeg,hanem a fontos!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Csabifater #790 üzenetére
SDHC 2.0 szabványt támogat a telefon, aminél a max 32 GB.
Nekem egy 16 GB Class 6-os kártya rontja a Hero-ban a levegőt.⭐ Stella
-
buzassy
csendes tag
Köszi a segítséget, sikerült feltenni az új firssítést is.
Joatomi : Neked Win 7-tel megy a tethering? A macbookom az volt fenn, de amint megvettem a telót és olvastam hogy nem kompatibilis vele, leszedtem, hogy feltegyek egy Vistat. -
szrobi66
aktív tag
Sziasztok! Most vettem észre egy apró zavaró dolgot... Amikor neten vagyok benyomom a kereső gombot, feljön a google, felhozom a billentyűzetet, a telefont vizszintbe teszem akkor ha hozzáérek a billentyűzethez minden érintésnél ugrál a kép (csak fektetett helyzetben) nektek csinálja?? feltettem az új romot, előtte nem tudom hogy csinálta-e, de nem tünt fel!!
-
Otisz
őstag
-
buzassy
csendes tag
szrobi66 : nekem is csinálta tegnap.
a másik, hogy ha telefonálok és leteszem, majd belépek smst írni, a telefonálás befejeztét jelző képet ( end call és a személy neve ) dobja ki. ezt csinálta tegnap vagy 3szor. De az ugrálás is idegesítő volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest