Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
szrobi66
aktív tag
Srácok! Kellene egy gyors segítség! Aki vodafoneos írja már le legyen szíves, hogy a settings/wirless control
/mobile network/access point names-en belül mihez mi van írva, ha lehet elöfizetéses legyen! Elöre is köszi! -
OgreImre
senior tag
Helló!
Az Access Point Names :
- Name : Vodafone Elofizetes
- APN : internet.vodafone.net
-Proxy : not set
- Port : not set
- Username : *
- Password : *
- Server : *
- MMSC : null
- MMS proxy : not set
- MMS Port : not set
- MMS Protocol : WAP 2.0
- MCC : 216
- MNC : 70
- APN type : default"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
szrobi66
aktív tag
Nagyon köszönöm!!
OgreImre, az mms részét is le tudnád írni? Lekértem a vodától, de herohoz nem tudtak kűldeni, winmobilos beállítást küldtek, és van eltérés a vtechun által belinkelt és az emailben kapott között pl port száma... köszi előre is!! -
OgreImre
senior tag
Hello!
- Name : MMS Elofizetes
- APN : mms.vodafone.net
-Proxy : not set
- Port : not set
- Username : *
- Password : *
- Server : *
- MMSC : http://mms.vodafone.hu/servlets/mms
- MMS proxy : 80.224.97.2
- MMS Port : 8080
- MMS Protocol : WAP 2.0
- MCC : 216
- MNC : 70
- APN type : mms[ Szerkesztve ]
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
szrobi66
aktív tag
Köszi szépen!!! Beszarás, a vodafone nem tudja a saját beállításait Ők a portszámra 9201-et küldtek...
-
buzassy
csendes tag
Sziasztok!
Hero-ra van vmilyen navigációs program ( igo vagy hasonló ) ?
-
buzassy
csendes tag
ok, köszönöm, akkor várom az Igot
-
OgreImre
senior tag
válasz szrobi66 #865 üzenetére
Gondolom ez fizetős, mert a Market-en nem találtam rá utalást sem.
[ Szerkesztve ]
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
OgreImre
senior tag
A Settings/About phone menü alatt található infóknál melyik a ROM verzió? Nálam ezek vannak (többek közt):
Firmware: 1.5
Baseband
Kernel version : 2.6.27-......
Build number: 1.76.....
Software version : 1.0.0.A.....Ezeket mind frissíti az itt linkelt hivatalos 2.73-as HTC Hero ROM? Érdemes frissíteni? Gondolom előtte érdemes backupolni/szinkronizálni/felírni a Vodafonos beállításokat. Csinálta itt már valaki aki voda függő?
-
szrobi66
aktív tag
válasz OgreImre #867 üzenetére
Innen le tudod tölteni a CoPilot-ot:[link] Én míg nem szórakoztam főzött ROMmal, és frissítettem az újra, nekem nem nyúlt a beállításokhoz (hálózati, mms) egyedül a neveket kellett a simről újramásolni... backup-olni érdemes, mert a telefont visszaállítja alap helyzetbe, és az alkalmazások törlődnek, amiket utólag raktál fel!
Ja, és a Build number jelzi a ROMot![ Szerkesztve ]
-
norbesz74
aktív tag
Tiszteletem.
Van egy magic telefonom és nem tudom, hogy kell frissiteni. Nem heckelni akkarok, csak frissités menetét szeretném tudni. És hol lehetséges gyári rom szerezni köszönöm akár priviben is.
-
OgreImre
senior tag
válasz radi8tor #872 üzenetére
Üdv!
Ha én átraktam a SIM-ről a számaimat a Phone-ba (nem a google-ba), akkor ha frissítek ROM-ot, akkor eltűnnek gondolom. De ha szinkronizáltam egy PC-vel vagy backupltam (még nem tettem meg) akkor visszatöltés után megjellennek a képek egyéb adatok a contact-oknál? Vagy akkor egyszerűbb most átpakolni mindent a Google-ba?[ Szerkesztve ]
-
OgreImre
senior tag
Üdv!
Windows 7 alatt működik rendesen a HTC Sync? Tapasztalat?"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
OgreImre
senior tag
Ezt a teleonon a People alatt a Sync Exchange contacts alatt kell megtenni? Nem fogja összekeverni (?) a phone-os és a Google-os contactokat?
Próbáltam a gmail-es accountomra szinkronizálni itt, de failed.[ Szerkesztve ]
-
TroTi
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni,valami jó uninstall progi kellene android alá. Köszönöm.....
-
utomi
senior tag
Kedves Hero-s társak. Egy igen érdekes dologra lettem figyelmes a Hero-mal kapcsolatban. Tegnap beszereztem hozzá egy autós tartót és gondoltam kipróbálom a cuccot, hogy mire képes. A következő jelenségre lettem figyelmes, a Hero nemes egyszerűséggel nem érzékeli a kezem érintését, azaz a képernyő nyomkodását, a bal alsó sarokban, valamint a jobb szélső szegmens is érzéketlen. Konkrétan pl. nem tudom megnyitni az All programs-ot mivel a nyilacska nyomkodását egyszerűen nem érzékeli. Ellenben ha megfogom a Hero-t a másik kezemmel mondjuk a telefon hangszórója körül akkor azonnal megjavul és olyan érzékeny lesz a cucc mint máskor. Ez a "hiba" akkor is jelentkezik amikor pl. asztalon van a cucc. Viszont most jön csak a csavar. Ha töltőre teszem, pl. kocsiban autósra akkor megint csak érzékel mindent rendesen. Vagyis egy kézzel is kezelhető. Valakinek ötlete? Hasonló tapasztalat?
Hozzáteszem az enyémen fólia van( Brando Ultra Clear) lehet, hogy az kavar be? -
<NewL>
addikt
Heló
Nézegetem a Herot a voda kínálatában,megtetszett most
Garancia,szervize hol van a HTC-nek? Szóval vannak olyan szervizpontjai,boltjai mint a Nokiának? (Debrecen,Nyíregyháza?)A vodafonos miben tér el a kártyafüggetlentől? Esetleg független az is? Matrica van rajta,menüben valami?
Navigációs program milyen van rá?
köszi[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
rakal
senior tag
Szerintem vidéken biztosan nincs szervize.
De ez miért fontos?
Felküldik Pestre,ott legalább szakértők veszik kezelésbe(+3-4 nap)
Tudod,olyan,mint a kórházban:kis helyen meghitt,otthonos körülmények közt meghalsz,vagy egy nagy centrumban helyes diagnózist állítanak fel,szakszerűen kezelnek,és meggyógyulsz... -
-
<NewL>
addikt
Meg egy kerdes,magyar nyelv van mar benne? Vagy valamelyik romba
There's an app for that
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
utomi
senior tag
Nem mellékesen én nem rég azt az infót kaptam, hogy 1-1,5 hét (most már csak 1) és itt a magyarítás Hero-ra a HTC által hivatalosan. Csak tudnám, hogyha kész lesz honnan töltsem le? Nincs a HTC magyar aloldala ugye?
-
cLeanLess
tag
Szerintem veri az iphone-t, 90%ék ,hogy erre fogok beruházni a közeljövőben.
Csak a gyenge kamerát sajnálom, nem lenne rossz he egy épkézláb érzékelő lenne benne. Kiváncsian várom azt is, hogy jön-e a magyarítás, vagy sem."Simplicity is the ultimate sophistication."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest