Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Arra van valami megoldás, hogy bluetooth-os theteringet fogadjon a telefon? Odáig eljutottam, hogy párosítottam a készülékeket, de nem csatlakoznak egymáshoz.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
eldiablo
addikt
Azt hiszem lecserélem a Tattoo-m egy Hero-ra.
Unom hogy nem megy a market és gagyi a háttérkép minősége. Így rá kell dobnom még kp.-t de egy jobb HW-t kapok.
A fekete Hero-nak is teflonos a burkolata? Melyik az utolsó hivatalos FW release?
Pontosan mit érek el ha ROOT jogokat kapok(desktopon tudom)?
Vagy inkább G1-et vegyek?
THX -
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Végre én is új Hero tulaj vagyok.
A nagy örömben észrevettem egy zavaró dolgot: Hívás közben folyamatos súgást hallok. Már akkor elkezd súgni, amikor elkezdek hívni valakit, de még ki sem csöng. Zajos helyen nem zavaró, de egy szobában például eléggé hallani. Nektek is ilyen? (G2 Touch)
-
KaoszTom
aktív tag
Korábban belinkeltétek ezt a magyar-német szótárat. Ehhez hogy tudok hozzájutni? Marketen nem találom sehogy.
Más: Magyar-angol offline szótár is létezik Hero-ra?
-
őstag
válasz KaoszTom #2059 üzenetére
Nekem is G2 touch van. Én nem vettem észre súgó hangot telefonálás közben, igaz eddig csak egy hívásom volt azóta mióta használom . nekem viszont van egy-két pixel, ami nem igazán akr fekete lenni, de egyáltalán nem zavaró, meg nem is olyan klasszikus színváltós pixelhiba.
A szótár letöltésére a legegyszerűbb módszer, ha előbb letöltöd a Barcode scannert és beolvastatod vele a belinkelt oldalon található QR kódot. (Már magában a beolvastatás is nagy élmény )"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Bspeeed
csendes tag
Hello!
Most kaptam egy G2 touchot és eddig teljesen meg vagyok vele elégedve.Most merült fel egy olyan probléma hoy marketből nem tudok letölteni.Kiírja hogy starting download de nem csinál semmit.Lehet köze ahhoz hogy nem WEP titkosítású wifi hálózaton keresztül próbáltam letölteni?Vagy ez mitől van?Előre is köszi.
-
Bspeeed
csendes tag
Bocs de lehet hogy hülye kérdés:a telefont vagy a letöltés?Mert aletöltést többször is próbáltam újraindítani.
-
Skeper
csendes tag
Csak azt akarom kérdezni hogy szerintetek megéri megvenni vagy várjam meg majd a többi htc-és mobilt például a legendet (ami februárban jelentik majd csak be).
-
Bspeeed
csendes tag
Köszi! Bocs csak még tanulgatom a telefont.Egy másik kérdés: Bluetooth-on keresztül lehet fájlokat küldeni vmilyen program segítségével?vagy azt majd csak a 2.1-es androiddal lehet?
-
tothl
addikt
Nem tudom, ez mindig nehez kerdes. Varni egyszeruen nem erdemes semmire. Mindig mindennel heteken belul lesz jobb. Venni akkor erdemes, ha feltetlenul szukseget erzed. Tobbet nem kell ezne filozni.
En altalaban ugy szoktam, hogy amikor veszek, akkor tutit, es tudatosan nem foglalkozom az idokozben megjelent korszerubb modellekkel, maskepp nem gazdasagos csucskeszuleket tartani. A w800i-m pl. 4.5 evig szolgalt, most csereltem le a Herora. Iphone-hoz nem tudtam hozzajutni normalis elofizetessel, csakis kizarolag elcseszett lehuzos konstrukcioval hozzaferhet, a Hero volt az elso keszulek amirol ugy gondoltam, hogy erdemes lehet beprobalni. Kirimankodtam karira, es azt kell mondjam, hogy ha egyutt tudsz elni vele, hogy a kameraja egy hulladek, minden masban szuper.
Az osszeszereles teljesen jo, az akkuja jobban birja, mint az Iphone, a kijelzo kifogastalan, a keszulek gyorsan reagal, stabil, a sense ui nagyon ki lett talalva, kisebb mint az iphone ami nekem pozitivum, nem talaltam meg eddig hibajat. Ha most egymas melle raknam a kettot es csak valasztanom kellene nem az iphone-t vinnem ez jelent valamit remelem.
Ettol meg teljesen biztos, hogy lesz ennel jobb keszulek a jovo ev elso negyedeben, de szerintem ha nem romlik el ez is ki fogja tolteni nalam azt a 3-4 evet. -
tothl
addikt
Remelem bevalik. Egy peldat azert mondok a Samsung Omnia es e kozott kb. olyan kulonbseg mint egy talicska es egy Ferrari kozott. Ez tenyleg egy gordulekenyen mukodo, kapacitiv kijelzos keszulek.
Tobbiek.....GPS szoftver hasznalata elott meg lehet azt oldani valahogy, hogy a GPS -vevot ne kelljen kulon bekapcsolni ?
-
Bavid
senior tag
Egy kis segítségre lenne szükségem, lehetséges a névjegyzékben ékezetes betűt keresni?
-
őstag
Én kiraktam a kapcsolót a főoldalra, így nem okoz nagy gondot bekapcsolni. Ha meg meg is lehetne oldani, akkor fenn áll az a veszély, hogy kilépéskor nem záródik be teljesen az alkalmazás, így a gps tovább zabálja az akkut. Szerintem...
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
kutkut
addikt
Sziasztok, én már csak egyet nem értek a Google-ben. Azt mondják az a jövő, ha a telefon állandóan csimpaszkodik a neten. Namármost melyik tekó bírja ezt? Vagy a Hero igen?
A másik kérdésem, erősen hajlok egy Hero begyűjtése felé, de nekem elég fontos a hangzás, és én úgy tudom androidon nincs hangszínszabályzó. Hozzáteszem, van egy jó Sony fülesem, szal a gyári füles nem igazán érdekel. Hero tulajok, milyen a hangzás? Vagy programmal nem lehet ezt "kiügyeskedni"?Meizu MX3 32GB
-
RatSon
aktív tag
válasz Seraph 16 #2075 üzenetére
A gpst nem erdemes kikapcsolni mivel ugyesen csak akkor kapcsolja be a radiot ha valami hasznalni akarja. Ezt az allapotsoron ki is jelzi. Amint nem hasznlja program akopr mefi.t kikapcsolja, tehat csak a gps bekapcsolast tudod engedelyezni bekapcsolni csak a navigacios szoftver fogja amikor lekerdezi a poziciot.
mobiwia.com - AutoKiller Memory Optimizer, Autorun Manager, GPS Status
-
Száguldo
aktív tag
Folyamatos neten lógással 1,5 óra mp3 halgatás 40perc navi és néhány hivás két napot kihúz eddig ezt csak az SE X1 tudta a többi cuccom már elsö nap du 16.00 kor hápogott a töltésért.
egy normális fülesssel nem kell EQ mert szól úgy mint más winmos cucc EQ val.
de az mp3 megöli a zenét amúgy is. -
Pimpa29
csendes tag
Sziasztok!
Hero-vásárlás előtt állok, egy megerősítést kérnék még tőletek. Jól értem, hogy a korábban tapasztalt, néha erősen akadozó görgetést, zoomolást nagyjából teljes mértékben orvosolta a szeptemberi ROM?
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
heroic
tag
Ez engem is érdekelne!
self-improvement is masturbation. now self-destruction is the answer.
-
Balu san
csendes tag
Üdv nektek!
Egy kis segítségre van szükségem. Hogyan tudom beállítani a telefonon azt, hogy a menüből a Gmail-t megnyitva minden alkalommal kérjen jelszót? Tudtok erre valami megoldást? Egyszerűen nem jövök rá...
-
-
tothl
addikt
Sikerült már valakinek "kintről" belőni sbs 2003 -mat ? Egy ideje szórakozom már vele, de nem akarja...
-
tothl
addikt
Sziasztok !
GoldCardhoz, kell az android sdk ugye ? Illetve az sdkarit mindenkeppen ki kell venni a telobol az adb miatt ? Csak mert akkor bele se kezdek amig nincs atalakitom.
-
Orient84
aktív tag
még mindig nincs magyar nyelv?
-
Szafi77
tag
-
Orient84
aktív tag
van vki aki szolnok megyei,konkrétan jászberény környékén lakik?szívesen összehoznék vele egy talit,h meglessem a kicsikét
-
ZozzHUN
addikt
Hali, a készülék G2 Touch (volt xD)
Csináltam egy goldcardot, felraktam RUU-val 2.73.405.5 rom-ot.
Utána rootoltam, recovery menun keresztül ismét felraktam update.zip-pel 2.73.405.5 rom-ot, majd a 63.18.55.06JU_6.35.09.26 radio rom-ot.(rootolt: bár nem tudom hogy recovery image lecserélése rootolást jelent ezekszerint? )
Ha vissza akarom csinálni az egészet, akkor RUU-val nem tudom, mert Device ID olvasásánál Update Fail jön... próbáltam 1.76.405.1_R3-t RUU-val felrakni, és 2.73.405.5-t is.Mivel a készülék G2 Touch, ezért én nem találtam hozzá frissítést, igy azt sem tudom megpróbálni hogy felmenne-e az. Ilyenkor tudok valamit csinálni?
Segítséget előre is köszi
-
tothl
addikt
sziasztok, csinaltam egy goldcardot, azzal a karival ami a keszulekhez volt, ujrainditottam, de error 170 : usb connection errorral elszall a downgrade...
mit ronthattam el ?
-
Szafi77
tag
válasz ZozzHUN #2096 üzenetére
Nem tudom mit akarsz pontosan, de gyári romot nem fogod tudni visszabutítani csak ha megint downgrade-elsz. A legfrissebb gyári rom a 2.73-as, de ha jól értem az van rajta. Ha ennél jobbat akarsz akkor a Modaco 3.0 jöhet szóba neked.
remélem jól értettelek.
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps
-
Szafi77
tag
golcardozás után tudod olvasni a SDkártyát? Ha nem -azaz formázni akarja- akkor rosszul csináltál valamit.
És nekem nem ment a 8GB-os kártyámmal a downgrade ezért egy 1GB-ossal csináltam. De hozzá adott gyárival is lehet csinálni.
[ Szerkesztve ]
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest